1 Mayıs 2024 Çarşamba


01:41   RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANAN CUMHURBAŞKANI KARARIYLA TL MEVDUATA UYGULANAN STOPAJ ORANLARI DEĞİŞTİ   01:38   CHP`Lİ YAVUZYILMAZ, İLİÇ`TE BAŞKA BİR MADEN ŞİRKETİNİN DE LİÇ YIĞDIĞINI AÇIKLADI   22:09   KILIÇDAROĞLU`NDAN 1 MAYIS`TA TAKSİM ÇAĞRISI: "EMEKÇİLERİN PARTİMİZ İLE BERABER OMUZ OMUZA TAKSİM`DE OLMALARINI DİLİYORUM"   22:09   KILIÇDAROĞLU`NDAN 1 MAYIS`TA TAKSİM ÇAĞRISI: "EMEKÇİLERİN PARTİMİZ İLE BERABER OMUZ OMUZA TAKSİM`DE OLMALARINI DİLİYORUM"   22:09   KILIÇDAROĞLU`NDAN 1 MAYIS`TA TAKSİM ÇAĞRISI: "EMEKÇİLERİN PARTİMİZ İLE BERABER OMUZ OMUZA TAKSİM`DE OLMALARINI DİLİYORUM"   21:48   ÖZGÜR ÖZEL, FİLİSTİN ÖĞRENCİLER BİRLİĞİ TEMSİLCİLERİYLE TBMM`DE BİR ARAYA GELDİ   21:36   GÜLCAN KIŞ: "ULUSAL ÇIKARLARIMIZA UYGUN, YERLİ VE GERÇEKÇİ BİR ENERJİ POLİTİKASINA İHTİYACIMIZ VAR"   21:08   GAZETECİLER, 3 MAYIS DÜNYA BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ`NDE PROPAGANDAYA KARŞI HAKİKATİ KONUŞACAK   20:33   ERDOĞAN`DAN 1 MAYIS AÇIKLAMASI: "MÜSAADE EDİLENLER DIŞINDA BİR ALANDA MİTİNG DÜZENLEMEK İYİ NİYETLİ DEĞİLDİR"   20:10   CHP`Lİ ADIGÜZEL`DEN AKP`YE SAĞLIK SİSTEMİ ELEŞTİRİSİ: "HÜKÜMET, BİRİKEN SORUNLARI SAĞLIK ÇALIŞANLARINA YÜKLEMEKTEDİR"   20:02   TBMM İLİÇ KOMİSYONU, ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANLIĞI`NI DİNLEDİ... "İLİÇ YIĞININDA KAYMALAR 3 AY ÖNCESİNDEN TESPİT EDİLDİ"   19:49   CHP`NİN, "ÜNİVERSİTELERDE YAŞANAN ANTİDEMOKRATİK YÖNETİM SÜREÇLERİNİN ETKİLERİ ARAŞTIRILSIN" ÖNERİSİ TBMM`DE REDDEDİLDİ   19:25   DEM PARTİ`Lİ ÇİFTYÜREK: "2024`ÜN 4 AYINDA 425 İŞÇİ HAYATINI KAYBETTİ. TERÖR MÜ ARIYORSUNUZ; BUYRUN SİZE SOSYAL TERÖR"   18:54   ŞIRNAK`TA ASKERİ ARAÇ DEVRİLDİ: 1 ŞEHİT, 1`İ AĞIR 4 YARALI   18:28   ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİ 2 MAYIS`TA AKP GENEL MERKEZİ`NDE GERÇEKLEŞECEK   18:23   ÖMER ÇELİK: "BAHÇELİ VE CUMHURBAŞKANIMIZ ARASINDA GEÇEN GÖRÜŞME HERHANGİ BİR OLAYA ENDEKSLİ DEĞİL"   18:13   TBMM GENEL KURULU`NDA AKP VE CHP MİLLETVEKİLERİ ARASINDA "İBB ÇUKURU" TARTIŞMASI... MURAT EMİR: "TABİİ Kİ GEREĞİNİ YAPACAĞIZ AMA BUNDAN SİYASET ÜRETELİM DİYORSANIZ BAŞKA KAPIYA"   18:01   MERKEZ BANKASI HİSSEDARINDAN ENFLASYON ELEŞTİRİSİ: “BÜTÜN SORUMLULUK MERKEZ BANKASI`NA YÜKLENMİŞTİR. BİRİNCİ DERECEDE SORUMLU HÜKÜMET VE BAKANLIKLAR”   17:57   İSTANBUL BAROSU: "İDARENİN YAPMASI GEREKEN 1 MAYIS`IN TAKSİM`DE VE HER YERDE BARIŞ İÇİNDE KUTLANMASI İÇİN GEREKLİ ÖNLEMLERİ ALMAKTIR"   17:50   GÜLÜSTAN KOÇYİĞİT: "YARIN İSTANBUL`DA KİMİN BURNU KANASA BUNUN SORUMLUSU TAKSİM`İ YASAKLAYAN HÜKÜMETTİR, İÇİŞLERİ BAKANLIĞI`DIR"  
 
     
   

Buıka 7. Uluslararası Klarnet Festivali’nde


İspanyol aşk şarkılarının tutkulu sesi Buika, 16 Eylül‘de 7. Uluslararası Klarnet Festivali‘nde hayranları ile buluşuyor.

 

Tarih : 10 Ağustos 2018 Cuma 08:40   Okunma : 603

İkinci albümü “Mi Niña Lola” ile İspanyol Müzik Ödülleri‘nde ’En İyi Prodüksiyon‘ ve ’En İyi İspanyolca Albüm‘ dallarında ödül alan Buika, “El Ultimo Trago” albümü ile de  ’En İyi Tropikal Albüm‘ Grammy'sini kucakladı. Sanatçı, 56. Grammy ödüllerinde “La Noche Mas Larga” albümü ile 'En İyi Latin Caz Albümü‘ ve 17. Latin Grammy ödüllerinde 'Si Volvere‘ şarkısı ile ’En İyi Kayıt‘ kategorilerinde aday gösterilmişti.
 
“Vivir Sin Miedo” albümündeki şarkılara kendi imzasını atan Buika, Reggae, Ragga, Flamenko, R&B, Afrobeat ve Gospel‘i muhteşem bir şekilde harmanlıyor. Önceki çalışmalarında da Flamenko ile Caz‘ı bir araya getiren sanatçı, Flamenko‘yu farklı boyutlara taşıyor.
 
Bu yıl 60. Grammy ödüllerinde Dünya müziği dalında “Para Mi” single‘ı ile aday olan sanatçı dünya müziğine yepyeni bir tarz kazandırmaya devam ediyor.
 
2018 sonbaharında yeni albümünü yayınlamaya hazırlanan Buika, 16 Eylül‘de 7. Uluslararası Klarnet Festivali kapsamında hayranlarına yepyeni şarkılarının yanı sıra kariyerinin unutulmazlarını da söyleyerek muhteşem bir müzik şöleni yaşatacak.






Paylaş :
Etiketler :  Buika, Reggae, Ragga, Flamenko, Grammy

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA