6 Haziran 2024 Perşembe


14:29   ÖZGÜR ÖZEL: “127 MILLETVEKILIYLE ERKEN SEÇIM KARARıNı ALABILECEK GÜÇTE DEĞILIM. OLSA YARıN ALıRıM, ÖBÜR PAZAR IKTIDARA GELIRIM"   14:18   MERSIN BÜYÜKŞEHIR, DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ`NDE HEM ÇOCUKLARA HEM DE YAŞ ALMıŞLARA ÖZEL ETKINLIK DÜZENLEDI   12:35   CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı BULUT, CUMHURBAŞKANı YARDıMCıSı YıLMAZ`A SORDU...   12:15   ÇAKıRÖZER ``MAYıS AYı BASıN ÖZGÜRLÜĞÜ RAPORU``NU AÇıKLADı   12:12   DEM PARTI`DEN ERKEN SEÇIM ÇAĞRıSı...    12:03   GÖKHAN GÜNAYDıN`DAN ÜNIVERSITELERE YABANCı ÖĞRENCI KABULÜ KRITERLERIYLE İLGILI ARAŞTıRMA ÖNERGESI   11:47   MEZITLI BELEDIYESI`NDEN DERE TEMIZLIĞI   10:58   AYHAN BARUT`TAN IKTIDARA: 10 BIN LIRA MAAŞı ALAN VATANDAŞıMıZ NASıL KURBAN KESECEK? BU ÇILEYE SON VERIN   10:48   SERKAN SARı`DAN BAKAN TEKIN`E MEZUNIYET TÖRENLERINI YASAKLAYAN GENELGE TEPKISI: ÇOCUKLARıMıZıN SEVINCINI YOK ETMEYIN   10:41   GAMZE AKKUŞ İLGEZDI: "KÜÇÜKÇEKMECE`DE YAŞANAN ELIM OLAY YALNıZCA BIR FRAGMAN"   10:40   AFYONKARAHISAR VALILIĞI, BELEDIYE BAŞKANı KÖKSAL`ı ``IRAKLı UYRUKLU KIŞIYE RUHSAT VERMEDIĞI`` GEREKÇESIYLE IFADEYE ÇAĞıRDı   10:19   MERSIN`DE “ÇOCUK FUTBOL ŞENLIĞI” BAŞLADı   09:24   MALATYA`DA 6 ŞUBAT DEPREMLERINDE YıKıLAN KıRÇUVAL OTELI DAVASı YARıN BAŞLıYOR... MILLI SPORCUNUN ANNESI ZELIHA AĞıRBAŞ: "AILELER OLARAK BIR AN ÖNCE ADALETIN SAĞLANMASıNı ISTIYORUZ"   01:10   BASıN KARTı YÖNETMELIĞINDE DEĞIŞIKLIK YAPıLMASıNA DAIR YÖNETMELIK RESMI GAZETE`DE YAYıMLANDı   01:05   TBMM GENEL KURULU... HULUSI AKAR: EMEKLI ASTSUBAY, KıDEMLI BAŞÇAVUŞLAR, BINBAŞıLARıN ÖZLÜK HAKLARıNıN IYILEŞTIRILMESI MÜMKÜN OLAMADı   23:09   HÜSEYIN BAŞ`TAN AKP`YE KAYYUM TEPKISI: "DÜNYA KAMUOYUNDA TÜRKIYE`YE HUKUKSUZ BIR DEVLET GÖZÜYLE BAKıLıYOR"   22:12   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: YARGıNıN HAKKARI KARARı KIMSEYI RAHATSıZ ETMESIN   22:01   OSMAN GÖKÇEK`IN TÜRKAN ELÇI`YE ILIŞKIN SÖZLERI TBMM`DE GERILIMI ARTTıRDı....   21:30   TÜRKAN ELÇI: TAHIR ELÇI CINAYETI BU ÜLKEDEKI FAILI MEÇHUL CINAYETLERIN VESIKASıDıR   19:53   CHP`NIN ENFLASYONUN NEDEN OLDUĞU SORUNLARıN ARAŞTıRıLMASı ÖNERISI TBMM`DE AKP VE MHP OYLARıYLA REDDEDILDI  
 
     
   

SPORDA ENGEL YOK DİYEREK, HAREKETLİ YAŞAMA DİKKAT ÇEKTİLER


Toroslar’da özel bireyler, sporla buluşuyor. Toroslar Belediyesinin spor eğitimine katılan özel bireyler, 16-22 Eylül tarihleri arasında kutlanan Avrupa Hareketlilik Haftası’nda; sportif becerilerinin gelişiminde eğitimin ve hareketli yaşamın önemine dikkat çektiler.

 

Tarih : 20 Eylül 2022 Salı 19:02   Okunma : 342

Toroslar’da özel bireyler, sporla buluşuyor. Toroslar Belediyesinin spor eğitimine katılan özel bireyler, 16-22 Eylül tarihleri arasında kutlanan Avrupa Hareketlilik Haftası’nda; sportif becerilerinin gelişiminde eğitimin ve hareketli yaşamın önemine dikkat çektiler.

Toroslar Belediyesinin, Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında düzenlediği etkinlikler, özel bireylerin spor aktivitesiyle devam etti.

İlçede yaşayan otizmli, down sendromlu ve mental özel bireylerin sosyal hayata daha kolay adapte olmalarının amaçlandığı eğitsel çalışmalarda özel bireyler, ilgi ve yeteneklerine göre atletizm, tenis, cimnastik ve futbol yaparak hem sağlıklarını koruyor hem de eğlenerek motive oluyorlar.

“Çeşitlendir ve Devam Et” sloganıyla gerçekleşen kampanya kapsamında da bir araya gelen özel bireyler, Avrupa Hareketlilik Haftası’nı spor yaparak kutladı.

“Engelleri Sevgiyle Aşıyoruz”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, ilçe genelindeki özel gereksinimli bireyleri evden çıkarıp toplumsal hayata kazandırmak için çaba sarf ettiklerini söyledi.

“Özel bireylerimizin yaşamlarını kolaylaştıracak ve geleceğe güvenle bakabilmelerini sağlayacak koşulların oluşturulması hepimizin görevidir” diyen Başkan Yılmaz; “Bünyemizdeki Engelliler Akademisi’nde, özel bireylerin mesleki eğitiminin yanı sıra sosyal, kültürel ve sportif alanda gelişimlerine destek oluyoruz. Sağlıklı yaşamlarına katkı sunmak ve gelişimlerini desteklemek için spor yaptırıyoruz. Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında da spor yaparak hareketli yaşama dikkat çektiler. Sevgiyle, hoşgörüyle engelsiz bir Toroslar için çalışıyoruz. Onların gülen yüzü her şeye değer” şeklinde konuştu.

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA