17 Ağustos 2025 Pazar


16:03   JEOLOJI MÜHENDISLERI ODASı’NDAN DEPREM KRIZI UYARıSı: "SAHTE DIPLOMALıLARLA FELAKETE GIDIYORUZ!"   13:55   TOROSLAR’DA EĞITIMIN ZAFERI: OKUMA YAZMA ÖĞRENEN YETIŞKINLER HAYATLARıNA YENIDEN BAŞLADı!   11:30   MERSIN’DE ÇOCUKLAR FUTBOLLA BÜYÜYOR: ÜCRETSIZ KURSLAR YETENEK AVıNDA!   10:05   MERSIN’DE KARIYER DEVRIMI: BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI İLE 44 BIN KIŞIYE İSTIHDAM DESTEĞI!   01:28   KıRŞEHIRLILERDEN ’HAK, HUKUK, ADALET’ ÇAĞRıSı: ALLAH’ıN VE MILLETIMIZIN ISTEĞIYLE İMAMOĞLU’NU ÇANKAYA’YA YOLLAYACAĞıZ. İSTANBUL’U ALDıK, TÜRKIYE’YI DE ALMAYA TALIBIZ   20:06   TOLGA GÖKÇELI MEZITLI İLÇE BAŞKANLıĞı’NA ADAYLıĞıNı AÇıKLADı   16:58   MEZITLI BELEDIYE ZABıTASı’NDAN SıKı DENETIM   16:55   BAŞOĞLU KABLO IDEF 2025’E TÜRKIYE’NIN SAVUNMA SANAYISINE MILLI ÇÖZÜMLERIYLE GÜÇ KATTı!   16:44   "ÇÖPTEN KURTARDı": İŞÇILER GÖZALTıNA ALıNAN BAŞKANLARıNA SAHIP ÇıKTı   16:41   ÖZGÜR ÖZEL’DEN SON OPERASYONA TEPKI   16:37   AYDıN BÜYÜKŞEHIR’DE ’İSTIFA ET, YOKSA İŞSIZ KALıRSıN’ İDDIASı!   11:48    MERSIN BÜYÜKŞEHIR, İKLIM KRIZINE KARŞı YOL HARITASıNı BELIRLEDI: “MERSIN İKLIME HAZıR” PROJESI BAŞLADı   11:44   CHP’LI GÜLCAN KıŞ: “HALK SEFALETLE, YANDAŞ SERVETLE KARŞı KARŞıYA – ŞIMŞEK KAÇAMAK YANıT VERDI”   11:43   BEYOĞLU BELEDIYE BAŞKANı İNAN GÜNEY, GÖZALTıNA ALıNMADAN ÖNCE AILESIYLE PAYLAŞTıĞı FOTOĞRAFLA MESAJ VERDI   11:15   BAKAN ŞIMŞEK: BRÜT REZERVLER TARIHI ZIRVEDE, TL MEVDUAT PAYı YÜKSELDI   09:30   VAHAP SEÇER’DEN AYDıNCıK’A TAM DESTEK: 1.4 KILOMETRELIK CADDE BAŞTAN SONA YENILENDI   07:56   İBB’YE YÖNELIK SORUŞTURMA DERINLEŞIYOR: CHP’LI BAŞKAN İNAN GÜNEY DAHIL 44 KIŞI İÇIN GÖZALTı   23:37   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı VAHAP SEÇER: GERÇEK CHP’LI TEHDIDE, ŞANTAJA PABUÇ BıRAKMAZ   16:19   ÖZLEM ÇERÇIOĞLU: "AK PARTI ÇATıSı ALTıNDA HIZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞIM"   16:16   ÖZGÜR ÖZEL, ’İBB BORSASı’NA ILIŞKIN BELGE AÇıKLADı... ÖZEL: "ALLAH BUNDAN SONRA AK PARTI’YE AYDıN’DA KOLAYLıK VERSIN, MILLET MILLI IRADE HıRSıZLıĞıNı AFFETMEZ”  
 
     
   

TOTALENERGİES’E İKİ YENİ DİSTRİBÜTÖR


Türkiye’de 30 yılı aşkın süredir madeni yağ sektöründe faaliyet gösteren TotalEnergies Turkey Pazarlama, pazardaki konumunu yeni iş birlikleriyle daha da güçlendirmeye devam ediyor.

 

Tarih : 28 Eylül 2022 Çarşamba 18:46   Okunma : 534

Türkiye’de 30 yılı aşkın süredir madeni yağ sektöründe faaliyet gösteren TotalEnergies Turkey Pazarlama, pazardaki konumunu yeni iş birlikleriyle daha da güçlendirmeye devam ediyor.

Şirketin Bursa’daki yeni madeni yağlar distribütörü Bekiroğlu Pazarlama oldu. Mayıs 2022 itibarıyla başlayan iş birliği kapsamında, TotalEnergies ve ELF markalı madeni yağların satış, pazarlama ve dağıtımı Bekiroğlu Pazarlama tarafından yapılacak. Sektörde yaklaşık on yılı aşkın süredir hizmet veren Bekiroğlu Pazarlama, TotalEnergies ile başlayan bu yeni iş birliği sayesinde hızlı tüketim sektöründe başarıyla distribütörlüğünü yaptığı güçlü markaların yanına TotalEnergies ve ELF markalı madeni yağların satış, pazarlama ve dağıtımını da ekliyor.

TotalEnergies, Orta Karadeniz’deki müşterilerine ise BTF Madeni Yağlar ile daha yakın olacak. Şirketin, Samsun, Ordu, Sinop, Amasya, Çorum, Tokat illerindeki yeni distribütörü BTF Madeni Yağlar, Ağustos 2022 itibarıyla başlayan iş birliği kapsamında, TotalEnergies ve ELF markalı madeni yağların satış, pazarlama ve dağıtımını yapacak. BTF Madeni Yağlar, 2010 yılından bu yana bölgede güçlü bir pazarlama şirketi olarak faaliyetlerine devam ediyor.

TotalEnergies Turkey Pazarlama Ticari Direktörü Mehmet Selçuk, yeni iş birliklerine ilişkin “TotalEnergies Turkey Pazarlama olarak İzmir Menemen’deki en üst düzey uluslararası ve yerel standartları karşılayan madeni yağ harmanlama tesisimizde yılda yaklaşık 50 bin ton madeni yağ ve özel ürünün üretimini yapıyoruz. Son teknoloji ürünlerimizi daha fazla kullanıcıya ulaştırma hedefimizi, iki yeni distribütör ile daha ileriye taşıdık. Bekiroğlu Pazarlama, Bursa’da uzun yıllardır Türkiye’nin önde gelen firmalarının distribütörlüğünü yapıyor. Aynı şekilde BTF Madeni Yağlar da Orta Karadeniz bölgesinde güçlü bir pazarlama şirketi olarak faaliyetlerini sürdürüyor. İki şirketin de hizmet verdikleri bölgelerdeki tecrübesi ve hizmet kalitesi çok güçlü. İş birliklerimizin tüm taraflara değer katacağına, hem müşteri sayımızı hem de müşteri memnuniyetimizi artıracağına inanıyoruz” diye konuştu.

TotalEnergies Turkey Pazarlama Hakkında

TotalEnergies Turkey Pazarlama, tamamı TotalEnergies şirketi iştirakı olan ve Türkiye’de madeni yağ üretimi ve pazarlaması alanında faaliyet gösteren global bir oyuncudur. 130 çalışanı ile başta motor yağları olmak üzere madeni yağlar alanında operasyonlarını yürüten şirket 2021 yılı sonu itibariyle %9,4 pazar payına ulaşmıştır. Şirket otomotiv, endüstri ve deniz taşımacılığı segmentlerine hem doğrudan hem de distribütörleri aracılığıyla ürün tedariği yapan güçlü bir satış ve dağıtım ağına sahiptir. TotalEnergies Turkey Pazarlama, İzmir Menemen’de en üst düzey uluslararası ve yerel standartları karşılayan madeni yağ harmanlama tesisinde yılda yaklaşık 50 bin ton madeni yağ ve özel ürünün üretimini yapmaktadır.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA