2 Kasım 2025 Pazar


16:49   “KIRLI OYUNLARA KARŞı BIRLEŞIK DIRENIŞ!” – SOL PARTI’DEN TARIHI ÇAĞRı   16:35   EĞITIMDE FıRSAT EŞITLIĞI MERSIN’DE GERÇEK OLUYOR: BÜYÜKŞEHIR’DEN LGS VE YKS’YE TAM DESTEK   16:25   BARAN GÜNEŞ’TEN STRAZBURG’DA SERT MESAJ: “YA HEP BERABER YA HIÇBIRIMIZ!”   16:02   EDIRNE CEZAEVI’NDEN EL YAZıSıYLA MESAJ: “KAR MAKINESINI KURCALAMAYıN, YOLUNUZU KAPATMAYıN.”   15:29   TOROSLAR’DA UMUTUN ADı: OKUMA SALONLARı   15:13   TARSUS’UN KALBI YENIDEN ATıYOR: ATATÜRK CADDESI’NDE TRAFIK AKıŞı NEFES ALDı   01:28   12 SAATLIK YARGıLAMANıN ARDıNDAN TAHLIYE: DEM’LI BAŞKANLAR SERBEST   23:55   MERSIN’IN YENI ENERJISI YOLLARDA: BAŞKAN SEÇER’DEN ELEKTRIKLI OTOBÜS DEVRIMI!   23:40   “ÜRETEN TARSUS’UN KALBINDE BULUŞMA: BOLTAÇ SAHADA”   13:25   ERDAL İNÖNÜ ANıLDı... ÖZGÜR ÖZEL: TÜRKIYE’DE INSANLAR SIYASETTE MIZAHıN AYNı ANDA AYNı CIDDIYETLE AYNı CÜMLELER IÇINDE YER ALABILECEĞINI ÖĞRENDI   13:23   GRAND KARTAL OTEL YANGıNı DAVASı... AVUKAT YÜKSEL GÜLTEKIN: "ADALET YERINI BULMAZSA KıYAMET KOPAR"   13:22   CHP’LI KıŞ’TAN HÜKÜMETE TEPKI: "ÜLKE YÖNETMEK YERINE VATANDAŞıN CEBINE ÇÖKMEYI MARIFET SAYıYORLAR"   13:20   EKREM İMAMOĞLU’NUN DANıŞMANı İBRAHIM ÖZKAN GÖZALTıNA ALıNDı   13:16   YÜKSELEN FIYATLAR NEDENIYLE IKINCI EL PAZARıNA RAĞBET ARTTı   03:07   CUMHURIYET COŞKUSUYLA TARIH YAZDıLAR: MSK AVRUPA’DA İLK ZAFERINI ALDı!   18:25   “CUMHURIYET, HUKUKUN NEFESIDIR”: MERSIN BAROSU’NDAN 102. YıLA ANLAM YÜKLÜ RESEPSIYON   18:15   SARıULAK FIDANıYLA CUMHURIYETIN İZINI SÜRDÜLER: BAŞKAN BOLTAÇ’TAN DUYGUSAL MESAJ   17:20   “MERSIN NASıLSA TÜRKIYE DE ÖYLE OLACAK” – SEÇER’DEN İKTIDAR VIZYONU   17:12   TOROSLAR’DA CUMHURIYET MEŞALESI BINLERCE YÜREKLE YANDı   16:47   CUMHURIYETIN 102. YıLıNA SANATLA SELAM: MERSINLI ÇOCUKLAR SAHNEYE TAŞTı  
 
     
   

AKDENİZ’İN ENGELSİZ BASKETBOLCULARINDAN İKİNCİ LİGDE BAŞARI SÖZÜ


Başkan Gültak, Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Ligi 2022-2023 sezonunda 2’nci ligde Akdeniz ilçesini temsil edecek Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı oyuncularını ağırladı. Akdeniz ekibi, mücadele edecekleri 2’nci ligde başarılı olup üst lige çıkmak için ellerinden gelenin en iyisini yapacakları sözünü verdi.

 

Tarih : 30 Eylül 2022 Cuma 16:45   Okunma : 447

Başkan Gültak, Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Ligi 2022-2023 sezonunda 2’nci ligde Akdeniz ilçesini temsil edecek Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı oyuncularını ağırladı. Akdeniz ekibi, mücadele edecekleri 2’nci ligde başarılı olup üst lige çıkmak için ellerinden gelenin en iyisini yapacakları sözünü verdi.

Mersin Engelliler Kültür Sanat ve Spor Kulübü Başkanı ve Akdeniz Engelliler Spor Kulübü yöneticisi Ali Layıklı, ziyaretleri hakkında yaptığı kısa açıklamada, “Akdeniz Belediye Spor Kulübümüz bünyesine katıldığı daha ilk yılında takımımız, Türkiye Engelliler Basketbol Ligi’nde, üçüncü liginden ikinci lige çıkmıştır. Her türlü desteklerinden dolayı Akdeniz Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Gültak’a ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürümüz Sayın Ali Uçar’a teşekkür ediyorum” dedi.

“Sporcularımıza her türlü desteği sağlayacağız”

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak da ziyaretleri nedeniyle sporculara teşekkür etti, yeni sezonda başarılar diledi. Başkan Gültak; “Birkaç yıl önce kendi amatör ruhunuzla bir yerlere geldiniz. Ama bizim kulübümüz olduktan sonra profesyonel destek de alıyorsunuz. Tabi bizler de Ali Uçar müdürümüz de sizlere gerekli maddi desteği sağlayacağız. Umarım iyi bir lig geçer ve bu ligin sonunda da üst lige çıkarız” diye konuştu.

“Yıllar sonra sağladığımız barış ortamı birilerini rahatsız ediyor”

Başkan Gültak, Akdeniz’de yıllardır yaşanan sorunların, özellikle de PKK terörü ve uyuşturucunun yok edilmesinin yollarından birinin de spor, sanat, kültür ve gençlere yönelik eğitim projeleri olduğunun altını çizerek, sözlerini şöyle sürdürdü; “Akdeniz’de gerçekleşen değişim, dış güçlerin ve PKK’nın canını sıkıyor. Birileri bu dönüşümden rahatsız oluyor. Çünkü böylesi uzun soluklu bir barış, huzur ve kardeşlik ortamı, Akdeniz’de daha önce hiç sağlanmamıştı. Bu nedenle spor önemsiyoruz ve sizlere de güveniyoruz.”

Akdeniz ekibi, ikinci lige yükselmişti

Akdeniz Belediye Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, 1’inci Ligi’nde yer alan Çanakkale Boğazgücü Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nın, 2022-2023 sezonunda 3’üncü Lig'de faaliyetlerini sürdürme kararı alması nedeniyle, 2022-2023 sezonunda 2’nci Lig'de yer almaya hak kazanmıştı.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA