29 Temmuz 2025 Salı


17:29   TÜRK-İŞ’E BAĞLı SENDIKALAR GREVE ÇıKıYOR   16:54   TİP, ORMAN YANGıNLARıNA ILIŞKIN TESPIT RAPORU YAYıMLADı: "HEM ’YEŞIL VATAN’ DEYIP HEM YURDUMUZUN YEŞILINI YOK EDECEK ADıMLAR ATıLAMAZ"   16:37   BÜYÜKŞEHIR’DEN GÖRME ENGELLI BIREYLERE KAPSAMLı EĞITIM   15:57   TÜRKIYE BELEDIYELER BIRLIĞI BAŞKAN VEKILI SEÇER: "BIZIM BELEDIYECILIK ANLAYıŞıMıZıN IKTIDARı RAHATSıZ ETME SEBEBI; SOSYAL BELEDIYECILIKTE GÖSTERDIĞIMIZ BAŞARı"   15:52   CAN ATALAY’DAN ORMAN YANGıNLARıNA TEPKI   15:39   "EV HAPSI" KALDıRıLAN ABDURRAHMAN TUTDERE, ANNE VE BABASıNı ZIYARET ETTI   15:34   CHP KADıN KOLLARı GENEL BAŞKANı ASU KAYA’DAN KADıN CINAYETLERINE SERT TEPKI   15:29   BURSA’DAKI ORMAN YANGıNıNA ILIŞKIN 1 KIŞI GÖZALTıNA ALıNDı...   07:18   "KORKU - 19 MART OPERASYONU VE ÖNCESI" BELGESELI YOUTUBE’DA YAYıMLANDı   01:26   SEÇER: “GELECEĞIMIZ AŞURE GIBI BEREKETLI OLSUN”   21:26   SILIFKE’DE ÇıKAN ORMAN YANGıNıNA BÜYÜKŞEHIR EKIPLERI MÜDAHALE EDIYOR    21:20   CHP’NIN CUMHURBAŞKANLıĞı ADAY OFISI AÇıLıYOR... ÖZGÜR ÖZEL: TENCERESI KAYNAMAYAN MILLET KARARıNı VERMIŞ, BUNLARı GÖNDERECEK   20:40   TİP, EHP VE TÖP’TEN TÜSİAD ÖNÜNDE EYLEM: MILYONLARCA EMEKÇIYE SABıR ÖĞÜTLEYENLERE DIYECEK TEK SÖZÜMÜZ VAR. BIZDE SABıR DA DAYANACAK GÜÇ DE KALMADı"   19:50   MANSUR YAVAŞ: "HUKUK, DEMOKRASI OLMADıĞı ZAMAN EKMEK OLMUYOR, FAIZLER, ENFLASYON ARTıYOR, FAKIRLIK OLUYOR"   19:45   DILEK İMAMOĞLU: BUGÜN BURADA HEP BERABER HAYKıRıYORUZ, EVET ADALET, HUKUK, ÖZGÜRLÜK ISTIYORUZ   18:52   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN KıYAFET EVLERI ÇOCUKLARı BEKLIYOR   18:50   BERKAY GEZGIN: CHP’NIN CUMHURBAŞKANLıĞı ADAY OFISI AÇıLıŞı GELECEĞIMIZ IÇIN ÇOK ÖNEMLI BIR ADıM OLACAK   18:40   MURAT KARAYALÇıN: "HEP BIRLIKTE CUMHURBAŞKANı ADAYıMıZı ESKI GENEL MERKEZIMIZDEN SELAMLAYACAĞıZ"   17:55   CHP’NIN CUMHURBAŞKANLıĞı ADAY OFISI AÇıLıYOR... HIKMET ÇETIN: "BERABER ÇALıŞACAĞıZ, ELIMDEN GELEN NE VARSA YAPACAĞıM"   11:07   ‘KÖY BIZIM, ŞENLIK BIZIM’ ETKINLIKLERININ YENI DURAĞı ÇAMLıYAYLA OLDU  
 
     
   

DENİZLİ`DE, ŞEBNEM ŞİRİN`İN KATİLİNE MÜEBBET HAPİS CEZASI VERİLDİ  


Denizli`nin Pamukkale ilçesinde, 25 yaşındaki Şebnem Şirin`i öldürmekle suçlanan Furkan Zıbıncı`nın yargılandığı davanın beşinci duruşması Denizli 3. Ağır Ceza Mahkemesi`nde yapıldı. Zıbıncı, "tasarlayarak ve canavarca hisle öldürmek" suçlamasıyla müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

 

Tarih : 30 Eylül 2022 Cuma 18:25   Okunma : 343

Denizli`nin Pamukkale ilçesinde, 25 yaşındaki Şebnem Şirin`i öldürmekle suçlanan Furkan Zıbıncı`nın yargılandığı davanın beşinci duruşması Denizli 3. Ağır Ceza Mahkemesi`nde yapıldı. Zıbıncı, "tasarlayarak ve canavarca hisle öldürmek" suçlamasıyla müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Denizli`nin Pamukkale ilçesinde, 27 Ekim 2021 tarihinde gıda mühendisi Şebnem Şirin`in, Furkan Zıbıncı tarafından öldürülmesine ilişkin davanın beşinci duruşması, Denizli 3. Ağır Ceza Mahkemesi`nde bugün yapıldı.

Duruşmaya; CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca ve kadın örgütleri katıldı. Duruşmayı, Şebnem Şirin`in annesi Pervin Tokat ve babası Halil Şirin de izledi. Duruşmada mahkeme heyeti sanığın "tasarlayarak ve canavarca hisle öldürmek" suçundan müebbet hapisle cezalandırılmasına karar verdi.

"BEN KIZIMIN YANINA NASIL GİDECEĞİM?"

Duruşmada verilen kararın ardından Şebnem Şirin`in ailesi gözyaşlarını tutamadı. Şebnem Şirin`in annesi Pervin Tokat, "Ben kızımın yanına nasıl gideceğim şimdi?” diyerek isyan etti. Duruşmanın ardından adliye bahçesinde avukat Mustafa Pelek ve anne Pervin Tokat arasında yaşanan diyalogda Avukat Pelek davayı bir üst mahkemeye taşıyacaklarını söyledi.

"SONUNA KADAR DİRENECEĞİM"

Anne Pervin Tokat, "Türk adaletinin vicdanlı hakimleri, savcıları bu karardan eninde sonunda vazgeçip, ağırlaştırılmış müebbeti mutlaka verecekler. Ben 3 ay daha 5 ay daha uykusuz kalırım, vicdanımla acılarımla evimde 3 ay daha ‘Şebnemim` diye ağlarım. Onun ağırlaştırılmış müebbeti aldığı günü görmeden ölmeyeceğim. Bittim ben, bir haftadır komadayım. Dayanacak gücüm kalmadı. ‘Biraz sonra benle o kız…` diye not yazıp tasarlamış. Kızım için, Şebnem`in adaleti için sonuna kadar takipçisiyim, sonuna kadar direneceğim, dayanacağım. Benim kızım çok güçlüydü, ben de Şebnem`in annesi olarak söz veriyorum, sonuna kadar takipçisiyim" dedi.

"MÜCADELEMİZE DEVAM EDECEĞİZ"

Dava avukatlarından Mustafa Pelek ise konuyla ilgili şunları söyledi:

"Bu bir süreç. Burası bir yerel mahkeme. Bunun bir üstü istinaf, istinaf yetmedi Yargıtay. Bu son sözü Yargıtay söyleyecek, bu son sözü Yargıtay söyleyeceğine göre hiçbir şey bitmiş değil. Onun için moralimizi bozmayacağız. Bunun canavarca hisle taammüden olduğunu anlatacağız herkese. Bu bir tasarlamadır. İntihar notu apaçık. Tasarlama yaptığı süre, attığı mesaj belli. O eylemi gerçekleştirdiği saat belli. Daha önceden de ‘öldürürüm` şeklindeki tehditleri var. Dolayısıyla bir fırsatını bulduğunda, bu planladığı tasarladığı fiili gerçekleştirmeyi kollamış. O anda da bu işi gerçekleştirmiş. Yargıtay o karara imza atıncaya kadar hiç moralimizi bozmayalım, mücadelemize devam edeceğiz."

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA