23 Mayıs 2025 Cuma


15:28   SUAT ÖZÇAĞDAŞ: "AKP IKTIDARıNDA IŞLEVSIZLEŞTIRILEN TEFTIŞ VE DENETIM SISTEMI NEDENIYLE OKULLAR VE EĞITIM SISTEMI SAVRULUYOR"   15:23   ALI MAHIR BAŞARıR`DAN ERDOĞAN`A: "SENIN KENDI YAPTıĞıN ANAYASAYA GÖRE BIR DAHA ADAY OLMA IMKANıN YOK. SEN ADAY OLAMAZSıN ZATEN"   11:26   TBMM PLAN VE BÜTÇE KOMISYONU... "CUMHURBAŞKANıNA TSK`DA `DISIPLINSIZLIK` NEDENIYLE GÖREVDEN ALMA YETKISI" VEREN MADDELER YENIDEN DEĞERLENDIRILMEK ÜZERE GERI ÇEKILDI   11:22   CHP`LI TANRıKULU`NDAN KURTULMUŞ`A ANAYASA ELEŞTIRISI: “BIR RIYASET MAKAMı OLARAK ÇOK KÖTÜ BIR ANAYASAL GELENEĞIN BAŞLANGıCıNA SEBEP OLDUNUZ”   08:09   AFAD: EGE DENIZI`NDE 6,0 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   02:23   DONALD TRUMP, KATAR UÇAĞı SORUSUNU SORAN NBC MUHABIRINI SALONDAN KOVDU   01:40   TOTTENHAM, UEFA AVRUPA LIGI ŞAMPIYONU OLDU   23:36   TUTUKLU ÖĞRENCILERDEN 30 MAYıS ÇAĞRıSı: MAHKEMEMIZDE SIZLERIN DE YANıMıZDA OLMASıNı ÇOK ISTIYORUZ   23:12   TMSF, CHP`NIN 25 MAYıS BURSA MITINGI IÇIN BILBOARDLARıN KULLANıMıNA IZIN VERMEDI   23:05   CHP`NIN PENDIK MITINGI... ÖZGÜR ÖZEL, "ASGARI ÜCRETE TEMMUZ AYıNDA HAKIKATLI BIR ZAM YAPıLMASı IÇIN ÇALıŞMALARA BAŞLADıK"   22:52   BEŞ AB MILLETVEKILINE DOKUNULMAZLıK ŞOKU   22:43   CHP İSTANBUL İL BAŞKANı ÇELIK: AKP, MHP LIDERI SAYıN BAHÇELI`NIN BAŞLATTıĞı `TERÖRSÜZ TÜRKIYE` SÜRECINI KENDI ÇıKARLARıNA GÖRE KULLANMAK ISTIYOR   22:40   ÖZGÜR ÖZEL`DEN "İMAMOĞLU`NUN TELEFONU BULUNDU" HABERLERINE TEPKI: BEŞ YıLDıR KULLANıLMAYAN BIR TELEFON, GRAHAM BELL BILE SIZIN KADAR SEVINMEDI TELEFONU ICAT ETTIĞINE   22:33   ‘KENT UZLAŞıSı` DAVASıNDA 10 BELEDIYE YÖNETICISININ TUTUKLULUK HALININ DEVAMıNA KARAR VERILDI   22:13   SELIN SAYEK BÖKE, KADıN SOSYALIST ENTERNASYONAL BAŞKAN YARDıMCıLıĞı`NA SEÇILDI... "TÜRKIYE`YI DÜNYADA HAK ETTIĞI YERE HEP BIRLIKTE TAŞıYACAĞıZ"   22:12   CHP`LI SARıBAL: BURSA`DA YAPACAĞıMıZ HALK BULUŞMASıNıN DUYURU AFIŞLERI TMSF TARAFıNDAN ENGELLENDI   22:09   CHP`NIN PENDIK MITINGI... ÖZGÜR ÖZEL: "BIZ 19 MAYıS`TA İZMIR`DE BIR KAPANıŞı DEĞIL, BIR BAŞLANGıCı GERÇEKLEŞTIRDIK"   21:49   CHP`NIN PENDIK`TE DÜZENLEDIĞI MITINGE YURTTAŞLARDAN DESTEK: BIZ EKREM İMAMOĞLU`NUN DÜRÜSTLÜĞÜNE, BU MILLET IÇIN ÇALıŞTıĞıNA INANıYORUZ   21:08   İMAMOĞLU, CHP`NIN PENDIK`TE DÜZENLEDIĞI MITINGE MESAJ GÖNDERDI: AÇTıKLARı HER SORUŞTURMA, YÜRÜTTÜKLERI HER ALGı OPERASYONU AYAKLARıNA DOLANıYOR   20:23   GENÇLER EDIRNE`DE TUTUKLU BULUNAN ARKADAŞLARı IÇIN KADıKÖY`DE BIR ARAYA GELDI: “ÜNIVERSITE GENÇLIĞI OLARAK, ÜLKE MONARŞIYE DÖNMESIN DIYE MÜCADELE EDIYORUZ”  
 
     
   

Dış ticaret açığının azalması iş dünyası adına önemli


Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Mersin Şube Başkanı Serdar Yıldızgörer, ihracat verilerini değerlendirdi.

 

Tarih : 5 Eylül 2018 Çarşamba 23:41   Okunma : 882

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Mersin Şube Başkanı Serdar Yıldızgörer, ihracat verilerini değerlendirdi.

Ticaret Bakanlığı tarafından, 2018 ağustos ayına ilişkin ihracat verileri açıklandı. Buna göre, ihracat Ağustos'ta 12 milyar 389 milyon dolar, ithalat ise 14 milyar 875 milyon dolar oldu. Dış ticaret açığı ağustos ayında yüzde 57,95 azalarak 2 milyar 487 milyon dolar, ihracatın ithalatı karşılama oranı yüzde 83,3 oldu.

Ticaret Bakanlığı tarafından açıklanan verilerin iş dünyası adına umut verici olduğunun altını çizen Yıldızgörer, ‘Dış ticaret açığının azalması ve ihracatımızdaki artış iş dünyası adına sevindirici ve umut verici bir durumdur. Türkiye hedeflerine her geçen gün bir adım daha yaklaşıyor’ dedi.

‘Adım adım 2023 hedeflerine’

Türkiye’nin 2023 hedefleri öncesi önemli atılımlar yaptığını belirten MÜSİAD Mersin Şube Başkanı Yıldızgörer, ‘ Hükümetimiz 2023 hedefleri doğrultusunda önemli atılımlara imza atmıştır. Biz iş dünyası olarak hükümetimizin yaptığı reformlar ile birlikte ülkemizin 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerleyeceğini düşünüyoruz.  Her geçen ay ticari rakamların ülkemiz adına olumlu olması bunun en açık göstergesidir’ ifadelerini kullandı.






Paylaş :
Etiketler :  MÜSİAD, Dış Ticaret, İhracat, Ticaret Bakanlığı

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA