29 Nisan 2024 Pazartesi


14:03   CHP AKDENİZ İLÇE BAŞKANI PALAMUT’TAN 1 MAYIS MESAJI   13:55   TÜRKİYE, NATO GENEL SEKRETERLİĞİ İÇİN HOLLANDA BAŞBAKANI RUTTE`NİN ADAYLIĞINA DESTEK VERECEĞİNİ AÇIKLADI   13:15   ÖZGÜR ÖZEL, BAKAN YERLİKAYA İLE TELEFONDA GÖRÜŞTÜ, TAKSİM KARARININ YENİDEN GÖZDEN GEÇİRİLMESİNİ TALEP ETTİ   12:46   SİNAN ATEŞ SORUŞTURMASI TAMAMLANDI   12:12   ALİ YERLİKAYA`DAN `1 MAYIS` AÇIKLAMASI...   11:27   SEYİT TORUN`DAN MADENCİLİK FAALİYETLERİNE İLİŞKİN ARAŞTIRMA ÖNERGESİ   11:19   DİSK ANAYASA MAHKEMESİ KARARINDAN BİR BÖLÜM PAYLAŞTI: 1 MAYIS`TA TAKSİM`E ÇAĞRISINI YİNELEDİ   10:26   MSB: ZEYTİN DALI BÖLGESİNDE 2 PKK/YPG`Lİ TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ   09:51   ERHAN ADEM, ET VE SÜT KURUMU HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDUKLARINI AÇIKLADI   09:36   TARSUS 100. YIL ATATÜRK ÇOCUK GELİŞİM MERKEZİ`NDE EĞİTİM BAŞLADI   09:27   MERSİN SİNEMA OFİSİ, `FRANKOFON FİLM FESTİVALİ`NE EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR    09:26   ALİ YERLİKAYA: "MAHZEN-34 OPERASYONUNDA ORGANİZE SUÇ ÖRGÜTÜ ÜYESİ 9 ŞÜPHELİ YAKALANDI"   15:31   "BÜYÜK SAVUNMA MİTİNGİ... ERİNÇ SAĞKAN: "BİZ HUKUK DEVLETİ DİYE HAYKIRIRKEN KANUN DEVLETİ BİLE OLMAKTAN UZAKLAŞILIYOR"   15:02   İYİ PARTİ GENEL BAŞKAN ADAYI DERVİŞOĞLU: “SİZLERE YALVARIYORUM. TÜRKİYE`NİN MEYDANLARINDA ERDOĞAN İLE HESAPLAŞMAK İSTİYORUM. BANA O GÜCÜ VERİN”   14:10   TMMOB İNŞAAT MÜHANDİSLERİ ODASI, MESLEKTAŞLARININ TUTUKLU YARGILANMASINA TEPKİ GÖSTERDİ   14:03   BİRLEŞİK KAMU İŞ KONFEDERASYONU: "SON BİR YILDA AÇLIK SINIRI  8 BİN 257 LİRA, YOKSULLUK SINIRI DA 27 BİN 575 LİRA ARTTI"   14:01   İYİ PARTİ`NİN OLAĞANÜSTÜ KURULTAYINDA ADAYLIĞI KESİNLEŞEN 4 İSİM GENEL BAŞKANLIK İÇİN YARIŞACAK   13:52   İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI MERAL AKŞENER VEDA ETTİ: "BEDELİ ÖDEME SIRASINDA EN ÖNDE KARŞINIZDA DURUYORUM. ALLAHAISMARLADIK"   13:39   BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. NACİ İNCİ: “BRÜKSELDE TEMSİL EDİLEN TEK ÜNİVERSİTEYİZ”   13:05   CHP`Lİ AŞKIN GENÇ 2021 YILINDAN BERİ MALİ TABLOLARINI YAYINLAMAYAN YEŞİLAY`I TBMM GÜNDEMİNE TAŞIDI: “YEŞİLAY`IN, KAYNAĞI NERELERDE KULLANDIĞI DENETLENİYOR MU?”  
 
     
   

Sarıkaya’da Hizmetin Adresi: Tollu


Sarıkaya’da asfalt yol çalışmaları sonrası parke hizmetleri de hız kesmeden devam ediyor. Erdemli Belediyesi olarak hizmette sınır tanımadıklarını belirten Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, yeni yollar açtıklarını, asfalt ve cami kuran kurslarına parke yol hizmetini götürdüklerini belirtirken, şimdi de mahalleye parke hizmeti için çalışmalarını sürdürdüklerini bildirdi. Muhtar Ulak, ise yaptığı açıklamada; 2014 büyükşehir yasası sonrası Erdemli Belediyesi’ne bağlanan Sarıkaya’nın Ba

 

Tarih : 25 Eylül 2018 Salı 05:34   Okunma : 432

Erdemli Belediyesi Sarıkaya Mahallesi’ne ilkleri yaşatmaya devam ediyor. Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, yeni büyükşehir yasası ile Erdemli Belediyesi’ne bağlanan ve mahalleye dönüşen Sarıkaya’nın tarihinde görmediği hizmetleri kendi dönemlerinde almaya başladığını dile getirdi. Sarıkaya’da işe ilk önce yollardan başladıklarını kaydeden Başkan Tollu, yeni yollar açtıklarını, asfalt ve cami kuran kurslarına parke yol hizmetini götürdüklerini belirtirken, son olarak mahalleye parke hizmeti için çalışmalarını tamamlamak üzere olduklarını bildirdi. Bundan sonra da her mahalle için bu tür hizmetlerin yapılmaya devam edeceğinin altını çizen Başkan Tollu, ‘’biz hizmet için buradayız. Amacımız vatandaşlarımızı mutlu etmektir. Ekiplerimiz şehrin her köşesinde yoğun tempoda gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. Göreve geldiğimizde söz verdik. ‘Köylerimizde asfaltsız yol kalmayacak’ diye. Bu kapsamda Sarıkaya’da bu yıl başlattığımız çalışmalar neticesinde hızla sonuca gidiyoruz. Eskiden köy statüsünde olan yerlerimiz yeteri kadar hizmet alamamış. Allah'ın izniyle bizim dönemimizde hizmetle tanışmaya başladılar ve bundan sonra da tarihlerinin en iyi hizmetini almaya devam edecekler. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" açıklamasında bulundu.

MUHTAR ULAK, BAŞKAN TOLLU'YA BAŞARILAR DİLEDİ

Sarıkaya Mahallesi (Köyü) Muhtarı Mustafa Ulak, köylerinin (mahalle) cadde ve sokaklarının tozdan kurtulduğunu yapılan asfalt ve parke çalışmaları ile vatandaşların yüzünün güldüğünü ifade ederek, Başkan Tollu’ya güvendiklerini ve sabırla bekleyerek istedikleri hizmetleri almanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Sarıkaya’yı başka yerleşim birimleriyle kıyaslamanın doğru olmadığına değinen Muhtar Ulak, 5 cadde ve 39 sokağa sahip oldukları bilgisini verirken, Sarıkaya’nın kurulduğu günden bu yana iki misli hizmet aldığı gerçeğinin unutulmaması gerektiğine işaret ederek, her alanda Sarıkaya’nın güzelleştiğini ifade etti. ‘sorunsuz bir yerleşim birimi’ olarak anılmaya devam ettiklerinin altını çizen Muhtar Ulak, Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde Belediye Başkanı Mükerrem Tollu'ya başarılar diledi.

TOLLU, SAYESİNDE HİZMETLERE KAVUŞTUK

Sarıkaya'da ikamet eden Mehmet Gürsoy ise Erdemli Belediyesi'nin yaptığı hizmetlerden memnun olduğunu ifade ederek görüşlerini paylaştı. Gürsoy, "Sarıkaya mahallesi olarak, biz bu hizmetleri bu zamana kadar yaptıramadık. Başkan Tollu sayesinde yaptırdık. Başkanımız Sn.Mükerrem Tollu ve Muhtarımız Mustafa Ulak'a teşekkür ediyor, başarılarınındevamını diliyoruz" diye konuştu.






Paylaş :
Etiketler :  erdemli belediyesi, mükerrem tollu, adem arslan

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA