10 Mayıs 2025 Cumartesi


13:46   VAHAP SEÇER: "UYGULADıĞıMıZ PROJELERLE ANNELERIMIZE YARDıMCı OLUYOR, ONLARıN YÜKÜNÜ HAFIFLETIYORUZ”   13:46   GÖKHAN GÜNAYDıN: "İBB SORUŞTURMALARıNDA NEDEN 2019 ÖNCESINE ILIŞKIN DOSYALAR ISTENMIYOR"   13:40   ÖZGÜR ÖZEL, İTO`YU ZIYARET ETTI   13:22   MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR MITINGI VAN`DA... CHP VAN İL BAŞKANı BEDIRHANOĞLU: VAN HALKı HAKSıZLıĞA, HUKUKSUZLUĞA TEPKI VERECEK   13:07   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ’DAN ÇAĞRı: BELEDIYELER YALNıZ BıRAKıLMAMALı, DESTEKLENMELI    12:53   MHP MERSIN MILLETVEKILI UYSAL ‘YAPAY ZEKA HAYATıMıZı NASıL DEĞIŞTIRECEK? YAPAY ZEKAYA DAIR GELECEK SENARYOLARı’ PANELINE MODERATÖRLÜK YAPTı   12:51   ÖZGÜR ÖZEL, TÜRKONFED`I ZIYARET ETTI: ÜLKENIN ÇıKıŞı HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜNDE, SIYASET KURUMUNUN IŞ INSANLARıNA EN IYI ŞARTLARDA ÇALıŞABILECEKLERI ŞEKILDE HUZUR VERMESINDEDIR   11:46   CHP`LI ÖZÇAĞDAŞ`TAN BAKAN TEKIN`E: 2002 YıLıNDAN BU YANA HER BIR BRANŞA YıLLAR BAZıNDA KAÇ ÖĞRETMEN ATANMıŞTıR?   11:22   YAĞLıDERE BELEDIYESI`NIN ARACı 40`A YAKıN SOKAK HAYVANıNı GECE YARıSı ORMANA BıRAKıRKEN GÖRÜNTÜLENDI   11:14   İNAN AKGÜN ALP`TEN CHP`NIN VAN MITINGINE ÇAĞRı: DEMOKRASI VE BARıŞ BIRLEŞTIRECEK, BU ALANDAKI TALEBI GÖRÜNÜR KıLACAK BIR MITING   10:13   AK PARTI “INFAZ PAKETINI” TBMM`DE SIYASI PARTILERE ANLATACAK   09:51   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, "HELLO MERSIN" PROJESININ KAPSAMıNı GENIŞLETIYOR   01:55   DÜNYA LIDERLERINDEN PAPA 14`ÜNCÜ LEO`YA TEBRIK MESAJLARı   01:49   ÖZGÜR ÖZEL`DEN ARA SEÇIM DEĞERLENDIRMESI: BUNLAR IHTIMALLER DAHILINDE...   01:20   TZOB GENEL BAŞKANı ŞEMSI BAYRAKTAR: FıNDıK YOKSA SOSYAL YAŞAMDA YOK DEMEKTIR, FıNDıK YOKSA HAYAT YOK DEMEKTIR   01:04   CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı ADEM`DEN IKTIDARA ÇAĞRı: YAPMADıĞıNıZ BIR GÜZELLIĞI RIZE DE YAPıN, ÇAY FIYATLARıNı 32 + 4 DESTEKLEME ILE 36 TL OLARAK AÇıKLAYıN   23:50   TBMM GENEL KURULU... MURAT EMIR: İKLIM KANUN TEKLIFININ KOMISYONA GERI ÇEKILMEDIĞINI ÖĞRENMIŞ BULUNUYORUZ   22:53   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı VAHAP SEÇER: HER CANLıNıN BELEDIYE BAŞKANıYıZ   22:43   AYM KARARıNA TEPKI... “SOKAKTA KALAN TEK BIR DOSTUMUZ OLSA DA BU MÜCADELE SÜRECEK”   22:22   TBMM GENEL KURULU... MURAT ÇAN: "23 YıLDıR KANUN YAPMAYı, DEVLET YÖNETMEYI ÖĞRENEMEDINIZ"  
 
     
   

MERSİN ŞEHİR TİYATROSU ÖDÜLE DOYMUYOR


Türkiye’nin en prestijli ve uzun soluklu tiyatro ödülü olan ‘İsmet Küntay Tiyatro Ödülleri’nin sahipleri belli oldu.Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni ve Rejisör Murat Atak, 2021-2022 sanat sezonu dahilinde, Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından sahnelenen ‘Buzlar Çözülmeden’ oyunu ile Türkiye’de ‘Yılın En İyi Yönetmeni Ödülü’nün sahibi oldu. Atak ödülünü, 4 Kasım 2022’de İstanbul Büyük Kulüp’te düzenlenecek törende alacak.

 

Tarih : 18 Ekim 2022 Salı 17:50   Okunma : 656

Türkiye’nin en prestijli ve uzun soluklu tiyatro ödülü olan ‘İsmet Küntay Tiyatro Ödüllerinin sahipleri belli oldu.Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni ve Rejisör Murat Atak, 2021-2022 sanat sezonu dahilinde, Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından sahnelenen ‘Buzlar Çözülmeden’ oyunu ile Türkiye’de ‘Yılın En İyi Yönetmeni Ödülü’nün sahibi oldu. Atak ödülünü, 4 Kasım 2022’de İstanbul Büyük Kulüp’te düzenlenecek törende alacak.

Atak: “Bu ödül, bugüne kadar öyle büyük ustalara verildi ki…”

Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Murat Atak, “Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatromuz için çok mutluluk verici bir haber. Türkiye'nin en prestijli tiyatro ödüllerinden ‘İsmet Küntay Tiyatro Ödülü’nün sahibi oldum. 47 yıldır aralıksız verilen bir ödül. Türkiye çapında verilen bir ödül bu. Ancak şöyle bir özelliği var bu ödülün; Türkiye çapında diyorum ama, aslında İstanbul merkezli bir ödül. Bu ödül, bugüne kadar öyle büyük ustalara verildi ki…” diye konuştu.

“Ödülün, Anadolu'dan bir tiyatro insanına verilmesi beni çok gururlandırıyor”

15 yıl önce aynı ödülün yine kendisine verildiğini belirten Atak, yıllar sonra aynı ödüle tekrar sahip olmanın sevindirici olduğunu kaydetti. Bu ödüle layık görülen sanatçıların hepsinin İstanbul’da tiyatro yapan ve Anadolu’ya turnelerle gelen sanatçılar olduğunu vurgulayan Atak,“Baktığımız zaman, Anadolu’da bizzat tiyatro yapan hiçbir isim yok içlerinde. Bir tek sevgili Ayşe Emel Mesçi, daha önce bu ödülü aldı. İstanbul dışında bu ödül 2. defa bana veriliyor galiba. Bu ödülün Anadolu'dan bir tiyatro insanına verilmesi beni çok gururlandırıyor. Türkiye'nin en prestijli ödüllerinden biri” diye konuştu.

“Bu ödülü Mersin Büyükşehir Belediyesi adına alacağım”

Bu ödülü birlikte çalıştığı, birlikte iş yaptığı ve Mersin Şehir Tiyatrosu’nu destekleyen tüm belediye personeli adına alacağını sözlerine ekleyen Atak, “Elbette ki bize bu imkanları sağlayıp, ‘Buzlar Çözülmeden’ gibi büyük bir klasiği sahneye taşımamızda da her türlü desteği veren Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer’e, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Koordinatörümüz Sevgili Bengi İspir Özdülger'e, bütün çalışanlara, herkese çok teşekkür ediyorum. Beni çok umutlandıran bir ödül oldu bu”ifadelerini kullandı.

 

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA