Anne Y.A., 2012 doğumlu kız çocuklarının daha önce de kendisine babalarını şikayet ettiğini ifade ederken, "Daha önceden çocuklarım babalarının onları taciz ettiğini söylüyorlardı ama ben inanmıyordum. Daha sonra eşim benim de açık seçik fotoğraflarımı internete başka bir isimle koydu. Telefonundan da sürekli porno izliyordu. Kızlarımın doğru söyleyebileceğini düşündüm" dedi.
"BOŞANMAK İSTEDİM AMA AİLELER ARAYA GİRDİ"
CNN Türk'ten Özgen Aydos'un haberine göre, anne Y.A. eşinin bu tarz hareketlerinden dolayı boşanmak istediğini belirtirken ailelerin araya girdiğini ve boşanmaktan vazgeçtiğini ifade etti.
Anne Y. A. eşinin kızlarına ve kendisine daha önceleri bıçak çektiğini, şiddet uyguladığını ve hatta doğalgazı bilerek açtığını da belirtti.
"KIZIMLA YATIYORUM, YATAMAZ MIYIM?"
Bir gün kızı B. A.'nın bağırışları üzerine odaya giden anne Y. A., baba M. A.'nın kızının ağzını kapatarak yattığını, kızının ise ağladığını gördü. M. A.'nın "Kızımla yatıyorum. Ne var, yatamaz mıyım?" ifadelerini kullandığını belirtti.
Farklı bir gün ise, kızı N. A.'nın annesinin yanına gelip babasının B. A.'yı odasına götürdüğünü söylemesiyle odaya giden anne Y. A., eşinin kızını kucağına alarak onu taciz ettiğini ve cinsel organının da açıkta olduğunu görmesiyle eşi M. A.'dan şikayetçi oldu.
Baba M. A., hakkında 'çocuğun cinsel istismarı' suçuyla dava açıldı. 5 yaşındaki ikiz kız çocukları verdikleri ifadelerde, babalarını evde çıplak gördüklerini ve babalarının kendilerini taciz ettiğini söyledi. M. A., perşembe günü mahkeme karşısına çıkacak.