22 Mayıs 2025 Perşembe


15:28   SUAT ÖZÇAĞDAŞ: "AKP IKTIDARıNDA IŞLEVSIZLEŞTIRILEN TEFTIŞ VE DENETIM SISTEMI NEDENIYLE OKULLAR VE EĞITIM SISTEMI SAVRULUYOR"   15:23   ALI MAHIR BAŞARıR`DAN ERDOĞAN`A: "SENIN KENDI YAPTıĞıN ANAYASAYA GÖRE BIR DAHA ADAY OLMA IMKANıN YOK. SEN ADAY OLAMAZSıN ZATEN"   11:26   TBMM PLAN VE BÜTÇE KOMISYONU... "CUMHURBAŞKANıNA TSK`DA `DISIPLINSIZLIK` NEDENIYLE GÖREVDEN ALMA YETKISI" VEREN MADDELER YENIDEN DEĞERLENDIRILMEK ÜZERE GERI ÇEKILDI   11:22   CHP`LI TANRıKULU`NDAN KURTULMUŞ`A ANAYASA ELEŞTIRISI: “BIR RIYASET MAKAMı OLARAK ÇOK KÖTÜ BIR ANAYASAL GELENEĞIN BAŞLANGıCıNA SEBEP OLDUNUZ”   08:09   AFAD: EGE DENIZI`NDE 6,0 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   02:23   DONALD TRUMP, KATAR UÇAĞı SORUSUNU SORAN NBC MUHABIRINI SALONDAN KOVDU   01:40   TOTTENHAM, UEFA AVRUPA LIGI ŞAMPIYONU OLDU   23:36   TUTUKLU ÖĞRENCILERDEN 30 MAYıS ÇAĞRıSı: MAHKEMEMIZDE SIZLERIN DE YANıMıZDA OLMASıNı ÇOK ISTIYORUZ   23:12   TMSF, CHP`NIN 25 MAYıS BURSA MITINGI IÇIN BILBOARDLARıN KULLANıMıNA IZIN VERMEDI   23:05   CHP`NIN PENDIK MITINGI... ÖZGÜR ÖZEL, "ASGARI ÜCRETE TEMMUZ AYıNDA HAKIKATLI BIR ZAM YAPıLMASı IÇIN ÇALıŞMALARA BAŞLADıK"   22:52   BEŞ AB MILLETVEKILINE DOKUNULMAZLıK ŞOKU   22:43   CHP İSTANBUL İL BAŞKANı ÇELIK: AKP, MHP LIDERI SAYıN BAHÇELI`NIN BAŞLATTıĞı `TERÖRSÜZ TÜRKIYE` SÜRECINI KENDI ÇıKARLARıNA GÖRE KULLANMAK ISTIYOR   22:40   ÖZGÜR ÖZEL`DEN "İMAMOĞLU`NUN TELEFONU BULUNDU" HABERLERINE TEPKI: BEŞ YıLDıR KULLANıLMAYAN BIR TELEFON, GRAHAM BELL BILE SIZIN KADAR SEVINMEDI TELEFONU ICAT ETTIĞINE   22:33   ‘KENT UZLAŞıSı` DAVASıNDA 10 BELEDIYE YÖNETICISININ TUTUKLULUK HALININ DEVAMıNA KARAR VERILDI   22:13   SELIN SAYEK BÖKE, KADıN SOSYALIST ENTERNASYONAL BAŞKAN YARDıMCıLıĞı`NA SEÇILDI... "TÜRKIYE`YI DÜNYADA HAK ETTIĞI YERE HEP BIRLIKTE TAŞıYACAĞıZ"   22:12   CHP`LI SARıBAL: BURSA`DA YAPACAĞıMıZ HALK BULUŞMASıNıN DUYURU AFIŞLERI TMSF TARAFıNDAN ENGELLENDI   22:09   CHP`NIN PENDIK MITINGI... ÖZGÜR ÖZEL: "BIZ 19 MAYıS`TA İZMIR`DE BIR KAPANıŞı DEĞIL, BIR BAŞLANGıCı GERÇEKLEŞTIRDIK"   21:49   CHP`NIN PENDIK`TE DÜZENLEDIĞI MITINGE YURTTAŞLARDAN DESTEK: BIZ EKREM İMAMOĞLU`NUN DÜRÜSTLÜĞÜNE, BU MILLET IÇIN ÇALıŞTıĞıNA INANıYORUZ   21:08   İMAMOĞLU, CHP`NIN PENDIK`TE DÜZENLEDIĞI MITINGE MESAJ GÖNDERDI: AÇTıKLARı HER SORUŞTURMA, YÜRÜTTÜKLERI HER ALGı OPERASYONU AYAKLARıNA DOLANıYOR   20:23   GENÇLER EDIRNE`DE TUTUKLU BULUNAN ARKADAŞLARı IÇIN KADıKÖY`DE BIR ARAYA GELDI: “ÜNIVERSITE GENÇLIĞI OLARAK, ÜLKE MONARŞIYE DÖNMESIN DIYE MÜCADELE EDIYORUZ”  
 
     
   

’Sürekli Tartışıyorlar’ Diye Bunalıma Girdi: 13 Yaşındaki Çocuk Babasını Uyurken Başından Vurdu


Antalya’da meydana gelen olayda, 13 yaşındaki H.U., babası Murat U.’yu annesiyle sürekli tartışması yüzünden kanepede uyurken tabancayla başından vurarak öldürdü. Silahtan çıkan boş kovanı alıp kaçan H.U., polis ekipleri tarafından yakalandı.

 

Tarih : 6 Ekim 2018 Cumartesi 12:24   Okunma : 456

Dün sabah 06.30 sıralarında gerçekleşen olayda, ortaokul öğrencisi H.U., iddiaya göre annesi Aysun U. ve babası Murat U.'nun sık sık tartışmaları üzerine bunalıma girdi. 

Dün akşam saatlerinde yeniden tartışma yaşayan çiftin çocukları H.U., sabah saatlerinde evde bulduğu ruhsatsız silahla babası kanepede uyurken başından vurdu ve evden kaçtı.

BABA MURAT U. OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

DHA'nın haberine göre, anne Aysun U., patlama sesine uyandıktan sonra eşini kanlar içerisinde görünce 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak durumu bildirdi. Olay yerine gelen acil ekipleri Murat U.'nun hayatını kaybettiğini belirtirken, olay yerine gelen polis ekipleri Murat U.'nun ateşli silahla öldürüldüğünü tespit etti.

İfadesi alınan Aysun U., silah sesinin dışarıdan geldiğini söyledi.

EVİNİN YAKININDA BİR SOKAKTA BULUNDU

Anne Aysun U.'nun ifadesi üzerine araştırmalarını sürdüren Cinayet Büro ekipleri, camda mermiden dolayı herhangi bir delik olmaması ve evde boş kovan bulunmamasının üzerine yeniden Aysun U.'nun ifadesine başvurdu. Anne Aysun U., verdiği ifadede oğlu H.U.'nun babasını öldürdüğünü söyledi.

H.U.'yu olay yerinin yakınında bir sokakta bulan ekipler, H.U.'nun üzerinde olayda kullanılan silah ve boş kovanı da ele geçirdi.

 

İFADE İŞLEMLERİ İÇİN POLİS MERKEZİNE GÖTÜRÜLDÜ

13 yaşındaki H.U., ifade işlemleri için polis merkezine götürülürken, pazarlamacılık yapan Murat U.'nun cenazesi incelemelerden sonra Adli Tıp Kurumu Morgu'na konuldu.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA