6 Ağustos 2025 Çarşamba


16:12   TOROSLAR KARDEŞ GÖÇERLER YÖRÜK ETKINLIĞINE HAZıR   16:08   CHP GRUP BAŞKANVEKILI EMIR: "BIZIM OLDUĞUMUZ BIR KOMISYONDA BIR ANAYASA ÇALıŞMASı ASLA OLMAYACAK, YAPıLAMAZ"   16:06   DEM PARTILI CENGIZ ÇIÇEK, SAHTE BELGE VE DIPLOMA ŞEBEKESININ FAALIYETLERINE ILIŞKIN TBMM’YE ARAŞTıRMA ÖNERGESI SUNDU   16:04   GAMZE TAŞCıER’DEN ÖLDÜRÜLEN TBMM PERSONELINE ILIŞKIN AÇıKLAMA   16:02   İBB BAŞKANVEKILI ASLAN: EKREM İMAMOĞLU’NUN YOL ARKADAŞLARı OLARAK ASLA USANMAYACAĞıZ, BıKMAYACAĞıZ BU MILLETE HIZMET ETMEKTEN   15:52   TARSUS BELEDIYE BAŞKANı BOLTAÇ’TAN SAHADA YOĞUN MESAI   15:43   MÜSİAD MERSIN ŞUBESI BAŞKANı KAYAN “KARDEŞLIK BAĞLARıMıZı YATıRıMA DÖNÜŞTÜRECEĞIZ”   09:10   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN LGS BAŞARıSı: 340 ÖĞRENCI NITELIKLI LISELERE YERLEŞTI   10:28   CHP’LI GÜRER: “SAYıN CUMHURBAŞKANı ’KASıM AYıNDA ÖDEME YAPıLACAK’ DEDI AMA ÇIFTÇININ O GÜNE KADAR DAYANACAK HALI KALMAMıŞ”   10:18   AKİB BAŞKANı VEYSEL MEMIŞ: “TEMMUZ’DA 1.305 MILYAR DOLARLıK İHRACATLA TÜRKIYE ORTALAMASıNı GERIDE BıRAKTıK”   09:21   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ULUSLARARASı GENÇLIK KÖPRÜSÜ   07:40   CHP’LI DR. MÜZEYYEN ŞEVKIN’DEN PTT’DEKI KıYıMA SERT TEPKI: “DEVLET ELIYLE GÜVENCESIZLIĞE ZEMIN HAZıRLANıYOR”   22:16   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI’NDEN MUT’A SAĞLıK KALKANı: SINEKSIZ YAZ İÇIN KESINTISIZ MÜCADELE   20:25   MESKİ’DEN KARAHıDıRLı’YA 40 YıLLıK SORUNU BITIREN DEV YATıRıM: “SU CENNET OLDU”   15:55   SAHTE E-IMZA ILE YÜZLERCE SAHTE DIPLOMA IDDIASı... CHP’LI SUAT ÖZÇAĞDAŞ: "BU, TÜRKIYE’NIN DIJITAL EGEMENLIĞINE AÇıK BIR SALDıRı"   15:53   ÖZGÜR ÇELIK: “MURAT ÇALıK DERHAL TAHLIYE EDILMELI, TÜRKIYE’YE BU AYıBı YAŞATANLARı INATLARıNDAN VAZGEÇMEYE ÇAĞıRıYORUZ”   15:50   CHP YARıN 21 ILDE SAHAYA INIYOR   15:07   TARSUS BELEDIYESI’NDEN KUZOLUK’A KONFORLU ULAŞıM HAMLESI   12:25   YENIŞEHIR BELEDIYESI’NDEN TÜRKIYE’YE MODEL OLACAK EĞITIM VIZYONU: BETEM’LERLE GÜÇLÜ NESILLER YETIŞIYOR   09:18   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN TÜRKIYE’YE ÖRNEK MODEL: MOLA EVLERI ILE HEM ÇOCUKLARA DESTEK HEM AILELERE NEFES  
 
     
   

KARİYER MERKEZİ “YENİ NESİL MENTORLUK PROGRAMI”NI BAŞLATTI


Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi, üniversite öğrencilerine yönelik “Yeni Nesil MentorlukProjesi”ni hayata geçirdi. Mersin Üniversitesi, Tarsus Üniversitesi, Çağ Üniversitesi ve Toros Üniversitesi işbirliğinde başlayan Yeni Nesil Mentorluk Projesi’yle üniversiteliler, kurumsal markalar ve profesyonel yöneticilerle buluşuyor.

 

Tarih : 5 Aralık 2022 Pazartesi 17:12   Okunma : 354

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi, üniversite öğrencilerine yönelik “Yeni Nesil MentorlukProjesi”ni hayata geçirdi. Mersin Üniversitesi, Tarsus Üniversitesi, Çağ Üniversitesi ve Toros Üniversitesi işbirliğinde başlayan Yeni Nesil Mentorluk Projesi’yle üniversiteliler, kurumsal markalar ve profesyonel yöneticilerle buluşuyor.

Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilen etkinliğe; Kariyer Merkezi Müdürü Serkan Özada, Mersin Üniversitesi Kariyer Merkezi Müdürü Prof. Dr. İlhan Ege, Çağ Üniversitesi Kariyer Merkezi Müdür Yardımcısı öğretim görevlisi Eda Kayhan ve üniversiteli öğrenciler katılım sağladı.

Yeni Nesil Mentorluk Programı, kurumsal markaların geleneksel yönetim anlayışlarına genç bakış açısı sağlıyor. İnsan kaynakları yönetimi açısından da kuşaklar arası etkileşimi artırması hedeflenen proje, firmaların kurumsallaşma yolculuğuna destek sunacak.

İlk konuk marka; Migros

Migros Doğu Akdeniz Bölgesi İnsan Kaynakları Müdürü Koray Özdemir, İnsan Kaynakları Yöneticisi Fırat Çetin, Eğitim Departmanı Yöneticisi Hasan Dedekargınoğlu, Migros Mersin Bölge Satış Müdürü Fuat Şahin’in konuk olduğu ilk programda, gençlere yönelik iş ve staj fırsatları hakkında bilgilendirme yapıldı.Kariyer Merkezi, Yeni Nesil Mentorluk Programıyla, üniversitelileri gruplar halinde kurumsal marka ve profesyonel yöneticilerle buluşturmaya devam edecek.

Özada: “Kurumsal markalar, geleceğe gençlerle hazırlanıyor”

Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi Müdürü Serkan Özada,işgücü piyasasının tüm taraflarına hitap edecek projelere imza attıklarının altını çizerek, özellikle üniversite öğrencilerine yönelik “Kariyer Günleri, Kariyer Fırsatları, Networking Çalışmaları, İş Arama Becerileri Eğitimleri” gibi birçok çalışmayla, üniversitelilerin kariyer yolculuklarına destek olduklarını belirtti. Özada, “Kariyer Merkezi olarak dört üniversite işbirliğinde, ayda bir kere kurumsal firmalarla buluşma etkinlikleri düzenleyeceğiz. Üniversite öğrencilerimizin, geleceğin iş dünyası hakkında bilgi sahibi olması için çok önem verdiğimiz bu programda, özellikle firmalarında yeni nesli anlamasını hedefliyoruz” dedi

Mersin Üniversitesi Kariyer Merkezi Müdürü Profesör Doktor İlhan Ege, “Mersin Üniversitesi Kariyer Merkezi olarak, Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi ile ilgili ortak çalışmalar yapıyoruz ve öğrencilerimiz bu etkinliklere katılıyor. Bugün de yine öğrencilerimizle önemli bir etkinliğe katılıyoruz. Umarım öğrencilerimize bu etkinlik faydalı olacaktır” dedi.

“İnsana yatırım yapan firmaların kazandığı bir dönemdeyiz”

Migros'un Doğu Akdeniz İnsan Kaynakları Bölge MüdürüKoray Özdemir,“İnsana yatırım yapan firmaların kazandığı bir dönemdeyiz. Dolayısıyla bugün de Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi’nin koordinasyonunda, ilimizdeki üniversitelerin öğrencileriyle, Yeni Nesil Mentorluk uygulamasında buluşuyoruz” dedi.

Çağ Üniversitesi Kariyer Merkezi Müdür YardımcısıEda Kayhan, şimdiye kadarKariyer Merkezi ile birlikte birçok programa ve projeye imza attıklarını ifade ederek,“Bu projelerle birlikte, şehrimizdeki birçok gence iş olanağı sağlayacağımızı ve yetkinliklerini daha da geliştireceğimizi düşünüyoruz” diye konuştu.

Mersin Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri son sınıf öğrencisiZahide Koca,“Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi’ne, birçok kurumsal firmayla öğrencileri bir araya getirip, bizlere bu imkanları sunduğu için teşekkürler” dedi.

Toros Üniversitesi öğrenci konseyi başkanlığı yapan psikoloji son sınıf öğrencisiİsmail Aslan,“Yeni Nesil Mentorluk çalışması adı altında, 25 kişilik bir öğrenci grubumuzla birlikteyiz. Öğrencilerin aklındaki soruları cevaplandırarak, aklımızdaki soru işaretlerine cevap bulabileceğiz. Bu sayede iş gelişiminde veya yöneleceğimiz alanda, kendimizi daha iyi ifade edebileceğimizi düşünüyorum”dedi.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA