11 Mayıs 2024 Cumartesi


14:44   MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKANI AHMET SERKAN TUNCER’DEN ANNELER GÜNÜ MESAJI   14:41   CHP MEZİTLİ İLÇE BAŞKANI YILMAZ, ANNELER GÜNÜ’NÜ KUTLADI   14:37   BAŞKAN YILDIZ, TOROSLAR’IN KADIN ÜRETİCİLERİYLE ANNELER GÜNÜ ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU   14:29   CHP`Lİ BÜLBÜL`DEN “ETKİ AJANLIĞI” SUÇU TEPKİSİ: “TEK ADAM REJİMİ MUHALİF SESLERİ SUSTURMAK İSTİYOR”   11:22   SİNOP`TA CEVİZ SATIŞI YAPAN ŞAHİN: "GEÇİNEBİLSEM 75 YAŞINDAKİ KİŞİ BURAYA KADAR GELİP BEKLER Mİ?"   10:42   GAMZE TAŞCIER: "ERDOĞAN İKTİDARI KADINLARI KUŞATAN ŞİDDETLE MÜCADELE ETMEK BİR YANA VAR OLAN POLİTİKALARDAN DA VAZGEÇME NİYETİNDE"   10:39   DİYARBAKIR``DA ``EVLAT NÖBETİ`` TUTAN ANNELER, ANNELER GÜNÜ`NE BURUK GİRİYOR   10:27   VAHAP SEÇER`DEN ANNELER GÜNÜ MESAJI   10:22   RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANAN CUMHURBAŞKANI KARARIYLA, 7 BİN YABANCI HASTAYA ÜCRETSİZ SAĞLIK HİZMETİ VERİLECEK   09:58   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN ‘ENGELLİLER HAFTASI` KAPSAMINDA SEMİNER   09:33   İZMİRLİ ÇİÇEKÇİLERİN UMUDU, ANNELER GÜNÜ... İZMİR ÇİÇEKÇİLER ODASI BAŞKANI KAZIM KIŞ: "EKONOMİK KOŞULLAR BİZLERİ ÇOK YORUYOR”   05:38   EĞİTİM SENDİKALARI OKUL MÜDÜRÜNÜN ÖLDÜRÜLMESİNİ PROTESTO ETTİ   02:15   HAMDİ GÜLEÇ, KAMU İHALE KURUMU BAŞKANLIĞI`NA YENİDEN ATANDI   01:02   9. YARGI PAKETİ TASLAĞINA ANKA HABER AJANSI ULAŞTI: TEKERRÜR HALİNDE İŞLENEN SUÇLAR İÇİN DE KOŞULLU SALIVERME GELİYOR   23:06   ERDOĞAN`DAN ÖĞRETMENLERE ŞİDDET AÇIKLAMASI: “KAPSAMLI BİR DÜZENLEMEYİ SÜRATLE HAYATA GEÇİRECEĞİZ”   16:04   TARSUS’TA “DÜNYA SAĞLIK İÇİN HAREKET ET”GÜNÜ RENKLİ AKTİVİTELERLE KUTLANDI   15:56   MERSİN BAROSU BAŞKANI ÖZDEMİR, KENDİSİNE HAKARET EDEN HÂKİM HAKKINDA HSK’YA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU   15:46   BİRLİK SAĞLIK SEN İZMİR ŞUBE BAŞKANI BERNA BORAN: “3 HEMŞİRENİN YAPACAĞI İŞİ 1 HEMŞİRE YAPMAKTADIR”   14:25   ÖZGÜR ÖZEL KÜTAHYA`DA KONUŞTU   14:11   TÜRKİYE’NİN BİRÇOK NOKTASINDA ÖĞRETMENLER İŞ BIRAKTI  
 
     
   

BAŞKAN GÜLTAK; ASFALT, YOL VE KALDIRIM RAKAMLARINI MECLİS ÜYELERİ İLE PAYLAŞTI


Akdeniz’de, son 3 buçuk yılda gerçekleşen asfalt, yol ve kaldırım çalışmaları hakkında Meclis üyelerini bilgilendiren Başkan Gültak; “Akdeniz’in bu güne kadar sıcak asfalt dökecek bir plenti yoktu. Bugün ise Akdeniz’e kazandırdığımız bir asfalt üretim tesisimiz var. Yine bizim dönemimizde soğuk asfalt tesisimizi 1 lira harcamadan, tamamen hibe ile Akdeniz Belediyemize kazandırmış olduk” dedi.

 

Tarih : 9 Aralık 2022 Cuma 16:16   Okunma : 156

Akdeniz Belediye Meclisi Aralık ayı ikinci birleşimi, M. Mustafa Gültak Başkanlığı’nda konferans salonunda gerçekleşti. Yoklama, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan toplantıda bir önceki birleşime ait tutanak özeti kabul edildi. Bu ayın ilk Meclisinde, üyelerin sorularıyla gündeme gelmesi üzerine Başkan Gültak, Akdeniz’e kazandırılan sıcak ve soğuk asfalt plent tesisi ile asfalt serimi, yol ve kaldırım çalışmaları hakkında kısa film eşliğinde sunum yaptı.

Akdeniz’de toplam 65 mahalle 7 bin sokak var…

Seçimlerin üzerinden geçen 3 buçuk yılda gerçekleşen asfalt ve yol çalışmalarının rakamlarını da paylaşan Başkan Gültak, “Akdeniz’de, toplam 65 mahalle ve yaklaşık olarak 7 bin sokağımız bulunuyor. Toplam yol ağı uzunluğumuz 812 km, asfalt olan yollarımızın uzunluğu 183 km, kilitli parke taşı kaplı olan yol uzunluğumuz 85 km, stabilize olan yol uzunluğumuz 205 km, tesviye edilmiş yollarımızın uzunluğu 152 km, ham, işlenmemiş ve düzenlenmemiş yollarımızın uzunluğu ise 187 km’dir.  

2019 yılından bu yana yapılan asfalt çalışmalarımızın yol uzunluğu yaklaşık olarak 80 km iken kilit taşı çalışmalarımızın yol uzunluğu ise yaklaşık 33 km’dir. Yine kaldırım karo çalışmalarımızın yol uzunluğu yaklaşık olarak 36 km ve kaldırım bordür taşı döşeme çalışmalarımızın yol uzunluğu yaklaşık 87 km’dir” diye konuştu.

“Çok önemli tesisleri Belediyemize kazandırdık”

Toplam 91.066,73 ton asfalt kaplama ve yama çalışması yaptıklarını belirten Başkan Gültak, 98.873,53 metrekare kilitli parke taşı döşeme çalışması yaptıklarını kaydederek şöyle devam etti; “Yaklaşık 3 buçuk 5 yılda toplam 71.512,04 metrekare kaldırım karo döşeme ve 86.792,91 metre tül bordür döşeme çalışması yapıldı. Nitekim Akdeniz’in bu güne kadar sıcak asfalt dökecek bir plenti yoktu. Şimdi ise bizim dönemimizde Akdeniz’e 1 lira dahi harcamadan, tamamen hibe ile kazandırdığımız bir asfalt plent tesisimiz var. Bu dönemde çok önemli tesisleri belediyemize kazandırdık.”

Başkan Gültak’tan Yeni Yıl Mesajı…

2022 yılının son birleşiminin gerçekleştiğini kaydeden Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, “Bir sonraki toplantımızı yeni yılda yapacağız. Tüm Meclis üyelerimizin, bürokratlarımızın, basın mensuplarımızın ve tüm vatandaşlarımızın 2023 yılını şimdiden kutluyorum. 2023 yılının; barış, sağlık, kardeşlik getirmesini temenni ediyorum. Başta Akdeniz olmak üzere sağlıklı ve barış dolu bir yıl geçiririz” ifadelerini kullandı.  

Akdeniz Belediye Meclisi’nin bir sonraki oturumu, 2 Ocak 2023 Pazartesi günü saat 10:00’da belediye konferans salonunda yapılacak.

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA