3 Mayıs 2025 Cumartesi


09:30   ZMO BAŞKANı SUIÇMEZ: "FıNDıK ÜRETICISI KIVI VE KAVAK AĞACı GIBI ALTERNATIFLERE YÖNELMEYE BAŞLıYOR"   09:30   SILIFKE`DE "3. EDEBIYAT FESTIVALI" BAŞLADı   09:27   1 MAYıS`ı TAKSIM`DE KUTLAMAK ISTEYEN 13 KIŞI TUTUKLANDı, 163 KIŞI SERBEST BıRAKıLDı   01:43   DEM PARTI EŞ GENEL BAŞKANı TÜLAY HATIMOĞULLARı VAN`DA ÖĞRENCILERLE BULUŞTU   01:38   ÖZGÜR ÖZEL`DEN KONYA MITINGINE ÇAĞRı: DOSTUN EVINDE, VEFANıN, IRFANıN ŞEHRI KONYA`DAYıZ   23:26   ANTALYASPOR KONUK ETTIĞI KONYASPOR`U 1-0 MAĞLUP ETTI   21:41   CHP`LI MURAT BAKAN`DAN ALI YERLIKAYA`YA: ‘MAKUL VATANDAŞ` TANıMıNıZA UYMAYAN HERKES SIZIN IÇIN POTANSIYEL TEHDIT   21:20   EKREM İMAMOĞLU`NDAN 19 MART SÜRECINE ILIŞKIN 45 DAKIKALıK VIDEO   21:19   İMAMOĞLU`NUN AVUKATı KEMAL POLAT: TUTUKLU MÜVEKKILLERIMIN CEZA DAVALARıNı TAKIP ETMEYEYIM ISTIYORLAR. BEN DE VAZGEÇMEYECEĞIM   19:51   KONYALı ÇIFTÇI GIRDI ÜRETIM MALIYETLERINE ISYAN ETTI: "HER GEÇEN YıL BIR ÖNCEKI YıLı ARAR DURUMA GELDIK. EŞIMIZDEN BILEZIK BOZDURUYORUZ"   18:56   1 MAYıS GÖZALTıLARıNDAN 17`SINE TUTUKLAMA ISTENDI   18:42   MAHMUT TANAL, İSTANBUL ADLIYESI ÖNÜNDE AÇıKLAMA YAPTı: "EKMEK GIBI SU GIBI HUKUKA IHTIYACıMıZ VAR"   18:23   ALMANYA ANAYASAYı KORUMA DAIRESI: ALMNANYA IÇIN ALTERNATIF PARTISINI, (AFD) RESMEN AŞıRı SAĞCı OLUŞUM OLARAK SıNıFLANDıRDı   18:15   DENIZ YÜCEL`DEN BAKAN YERLIKAYA`YA OTOBÜS TEPKISI: "GÖREV TANıMıNıZDA MONTAJCıLıK Mı VAR?"   18:05   KONUTU TERK ETMEME TEDBIRI UYGULANAN CHP`NIN OTOBÜS ŞOFÖRÜNÜN IFADESI ORTAYA ÇıKTı: “EMNIYETE VEYA DEVLETE KARŞı KASTI BIR EYLEMIM YOKTUR”   18:03   USTA BAĞLAMA SANATÇıSı YAVUZ TOP HAYATıNı KAYBETTI   18:02   TBMM GENEL KURULU`NU GELECEK HAFTA DA BEKIR BOZDAĞ YÖNETECEK   17:45   AKDENIZ BELEDIYESI KAYYUMUNA ARSA DAVASı... DEM PARTILI BOZAN: "KAYMAKAMKEN SATıLAMAZ DEDIĞIN TAŞıNMAZ SEN KAYYUM OLDUĞUNDA NASıL SATıLABILIR?"   17:32   CHP`LI ŞAHBAZ: “9 YAŞıNDA ZIHINSEL VE FIZIKSEL ENGELLI, YOĞUN BAKıMDA YATAN BIR ÇOCUĞUMUZUN DEVLETIN KORUMASı ALTıNDA CINSEL SALDıRıYA UĞRAMASı KABUL EDILEMEZ”   17:12   CHP ANKARA MILLETVEKILI ADNAN BEKER HAKKıNDA PARLAMENTER SUÇLARı BÜROSUNCA INCELEME BAŞLATıLDıĞı ORTAYA ÇıKTı  
 
     
   

İktidar bizi de ittifaka itti


İYİ Parti Mersin İl Başkanı Servet Koca,Her ne kadar İYİ Parti kendi adaylarımızla seçimlere gireceğiz dese de, kurulan ittifaklar, matematiksel hesaplar içine giren mevcut iktidar bizleri de Cumhuriyet Halk Partisi ile ittifak konuşmaları yapmaya itti.

 

Tarih : 2 Aralık 2018 Pazar 22:59   Okunma : 489

İYİ Parti Mersin İl Başkanlığı Mersin Fotoğrafçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı Ziyaret Etti. Mevcut siyasi durum analizi yaparak konuşmasına başlayan İYİ Parti Mersin İl Başkanı Servet Koca, “Mahalli İdareler Seçimi için süreç başlamıştır. Yoğun tempoda çalışmalarımız devam ediyor. Her ne kadar İYİ Parti kendi adaylarımızla seçimlere gireceğiz dese de, kurulan ittifaklar, matematiksel hesaplar içine giren mevcut iktidar bizleri de Cumhuriyet Halk Partisi ile ittifak konuşmaları yapmaya itti. Çalışmalar konuşmalar devam ediyor. Görüşmeler büyük bir hassasiyetle ve gizlilikle yürütülüyor, umuyoruz ki bu görüşmeler sonucu önümüzdeki hafta tüm sorulara cevap niteliğinde olacaktır. Bizler bugün sizleri dinlemeye, sorunlarınızı anlamaya ve beraberce çözüm üretmek için fikir alışverişinde bulunmaya geldik” dedi.

İYİ Parti Mersin İl Başkanlığı’nın yaptığı ziyaret için teşekkür eden Oda Başkanı Önder Gökmen Oda olarak üzerinde durdukları konulardan bahsederek “140 üyesi olan bir Oda’yız. Korsan fotoğrafçıları kayıt almaya çalışıyoruz, bunun dışında devlet dairelerindeki kurulmuş olan foto kabinleri kaldırmaya çalışıyoruz. İçimizdeki kutuplaşmayı, sorunları çözmeye çalışıyoruz. Yönetime yeni gedik, umarız iyi işler başarırız” dedi.

Koca kayıt dışı ekonominin her sektörde olduğunu vurgulayarak “Mesleki Dernekçilik, Odacılık çok zor, kayıtsız meslektaşlarınız kayıtlı olan meslektaşlarınızdan daha fazla. Derneğiniz var, derneğinize kayıtlı olan üye sayınız Oda’ya mevcut kayıtlı üye sayınızdan az. Birlik, beraberlik içinde hareket etmek istersiniz, edemezsiniz. Önemli olan mevcut zorluklar ve sıkıntılarla uğraşırken sektörün önünü açacak yeni düzenlemeler getirmek ve bu sizin, bizim, hepimizin görevidir” dedi. 

Suriyelilerin varlığı nedeni ile de sıkıntı çektiklerini ifade eden Gökmen, “Suriyelilerin varlığı ileride Türkiye’ye büyük sorun çıkaracaklar. Sorun çıkardıkları yetmezmiş gibi aramızda iş yapmaya çalışıyorlar. İşlerini de iyi yapıyorlar, yıllarca çalışsak alamayacağımız makine ve ekipmanları ellerinde görüyoruz ve işimizi elimizden almaya çalışıyorlar” dedi.

“Suriyeliler için çözümü olan, çözümünü kamuoyuna sunan tek parti İYİ Parti’dir” ifadelerini kullanan İYİ Parti Mersin İl Başkanı Koca, “ Sorunlar ve çözümler belli. Asıl olan sorunları gerçekten çözmek niyeti ile yola çıkmak, bu yolda kararlı olmak ve sebatla bu yolda ilerlemektir” dedi.

 






Paylaş :
Etiketler :  İYİ PARTİ, SERVET KOCA, MERAL AKŞENER

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA