9 Haziran 2024 Pazar


01:13   ALI KOÇ VE AZIZ YıLDıRıM 6 YıL SONRA CANLı YAYıNDA BIR ARAYA GELDI   21:37   TÜRKIYE`NIN IKINCI ASTRONOTU ATASEVER, DÜNYAYA DÖNDÜ   21:03   İZMIR`DE TİP ÜYELERINDEN ASGARI ÜCRET ÇAĞRıSı: "TEMMUZ`DA ARA ZAM, INSANCA YAŞAM"   20:57   CHP`LI TANRıKULU`NDAN ESKI ERGANI BELEDIYE BAŞKANı KARTALMıŞ`ıN GÖZALTıNA ALıNMASıNA TEPKI   20:52   ÖZGÜR ÖZEL, BULGARISTAN`DA YAPıLACAK SEÇIMLERDE OY HAKKı BULUNAN TÜRKIYE CUMHURIYETI VATANDAŞLARıNı SANDıĞA GITMEYE DAVET ETTI   20:49   ALI KOÇ`TAN AZIZ YıLDıRıM`A ÇAĞRı: "FENERBAHÇE`NIN MENFAATI IÇIN HER ŞEYI SINEYE ÇEKMEYE RAZıYıM"   20:11   ÖZGÜR ÖZEL`DEN TARIHI KENTLER BIRLIĞI BAŞKANLıĞı`NA SEÇILEN MANSUR YAVAŞ`A TEBRIK   19:27   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL`DEN İZMIR`DE BAŞKANLAR ZIRVESI   18:59   ÖZGÜR ÖZEL`DEN ‘ASGARI ÜCRET` RESTI: "KIMSE ASGARI ÜCRETI GÜNCELLEMEMEYI DÜŞÜNMESIN"   18:18   AVRUPA PARLAMENTOSU SEÇIMLERI TAMAMLANıYOR. ANKETLERE GÖRE, AŞıRı SAĞ PARTILERDEKI YÜKSELIŞ DIKKATI ÇEKIYOR   17:47   BELDIBI HALKı TEPKILI: "ATATÜRK PARKı, PARK OLARAK KORUNMALı"   17:26   VELI AĞBABA`DAN ERDOĞAN`A: "FAKIR FUKARA SENIN GIBI SPONSOR BULAMıYOR. FAKIR FUKARANıN REMZI`SI YOK, YURT DıŞıNDA NASıL OKUTACAK?   17:13   CHP GENEL BAŞKANı ÖZGÜR ÖZEL: ``AKP`YE OY VEREN SEÇMENIN BILE YÜZDE 82`SI BU EĞITIM SISTEMINDEN RAHATSıZ``   16:28   ERDOĞAN: DEZENFLASYON SÜRECINE GIRIYORUZ   16:25   LÖSEV`IN MUTLU ET PAKETLERI ANKARALı AILELERE ULAŞTıRıLDı   15:56   MÜFREDATı GERI ÇEKIN PLATFORMU: `` ÇOCUKLARıMıZı 11 HAZIRAN`DA OKULA GÖNDERMEYECEĞIZ``   15:30   D-8 ORTAK BILDIRISI: ABD`YI FILISTIN`IN BM`YE TAM ÜYELIĞI KONUSUNDAKI VETOSUNU KALDıRMAYA ÇAĞıRıYORUZ   15:04   SıNAV SAATLERINDE ``BARıNMA SORUNUNA`` DIKKAT ÇEKTILER... TEV: ``BAĞıŞıN BÜYÜĞÜ, KÜÇÜĞÜ OLMAZ DESTEK OLALıM. ÇOCUKLARıN HAYALLERI YARıDA KALMASıN``   15:01   ALI ÖZTUNÇ`TAN CEVDET YıLMAZ`A: "CELAL SAMI TÜFEKÇI`NIN YÖNETIM KURULU BAŞKANLıĞı YAPTıĞı DÖNEMDE INŞAAT IHALELERI HANGI FIRMALARA VERILMIŞTIR?"   14:11   ÖZGÜR ÖZEL İZMIR`DE... ATAMA BEKLEYEN ENGELLI ÖĞRETMEN AĞLAYARAK ÖZGÜR ÖZEL`DEN YARDıM ISTEDI: İADEIZIYARETTE SESIMIZI DUYURUR MUSUNUZ?  
 
     
   

CHP GENÇLİK KOLLARI ŞUBAT AYINDA KÖYLERDE GENÇLERLE BULUŞACAK. BAŞKAN OTLU: "GENÇLERİN DOĞDUĞU TOPRAKLARDA ÜRETMESİ İÇİN ÜZERİMİZE DÜŞEN SORUMLULUĞU YERİNE GETİRECEĞİZ"


CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Kenan Otlu, “CHP Gençlik Örgütleri olarak 81 ildeki özellikle kırsalda yaşayan genç arkadaşlarımızı şubat ayında tek tek ziyaret edeceğiz. Tarım politikalarımızı anlatacağız, Genel Başkanımızın onlara vadettiği, söz vermiş olduğu SGK priminin içerisinde olmuş olduğu, parti politikalarımızın ayrıntıların bulunduğu mektuplarımızı genç arkadaşlarımıza ulaştıracağız ve o genç arkadaşlarımızın gelecekte hayvancılıkta, tarımda, köyünde, doğduğu topraklarda üretmesi için CHP`li gençler olarak bizler de üzerimize düşen sorumluluğu sonuna kadar yerine getireceğiz ve bu sorumluluğun da sonuna kadar farkındayız” dedi.

 

Tarih : 5 Ocak 2023 Perşembe 10:13   Okunma : 319

HABER: EMRE SERCAN İKE / KAMERA: DURSUN ALKAYA

CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Kenan Otlu, “CHP Gençlik Örgütleri olarak 81 ildeki özellikle kırsalda yaşayan genç arkadaşlarımızı şubat ayında tek tek ziyaret edeceğiz. Tarım politikalarımızı anlatacağız, Genel Başkanımızın onlara vadettiği, söz vermiş olduğu SGK priminin içerisinde olmuş olduğu, parti politikalarımızın ayrıntıların bulunduğu mektuplarımızı genç arkadaşlarımıza ulaştıracağız ve o genç arkadaşlarımızın gelecekte hayvancılıkta, tarımda, köyünde, doğduğu topraklarda üretmesi için CHP`li gençler olarak bizler de üzerimize düşen sorumluluğu sonuna kadar yerine getireceğiz ve bu sorumluluğun da sonuna kadar farkındayız” dedi.

CHP Gençlik Kolları üyeleri, şubat ayında köylerde genç çiftçi adaylarıyla buluşacak, iktidara gelindiğinde tarım ve hayvancılıkta verilecek desteği anlatacak. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu`nun, `İktidarımızda kadınlar ve gençlerin sosyal güvenlik primlerini devlet yatıracak` sözlerini hatırlatan CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Kenan Otlu, ANKA Haber Ajansı`na konuya ilişkin şunları söyledi:  

"Ülkemizin en büyük stratejik gücü tarım ve hayvancılık maalesef iflas etme noktasına gelmiştir. Dünya`nın kabul ettiği bir gerçek var ki tarım ve hayvancılığı iflas eden ülkeler bağımsızlığı tehlikeye girmiş demektir. Maalesef özellikle son 20 yıllık AKP iktidarında tarım ve hayvancılık çok ciddi bir sekteye uğradı ve darbe aldı. Genç arkadaşlarımızın çok ciddi bir kısmı gelecek kaygısından kaynaklı büyük kentlere göç etmek zorunda kaldı. Doğduğu topraklardan, memleketinden, ana yurdundan kopmak zorunda kaldı. Bizler de CHP olarak diyoruz ki, CHP iktidarında genç arkadaşlarımızın ve kadınların sosyal güvenlik primlerini devletimiz yatıracak. Genç arkadaşlarımız gelecek kaygısı yaşamayacak, genç arkadaşlarımız ‘emekliliğimde` ne olacak demek zorunda kalmayacak, genç arkadaşlarımız sosyal güvenlik primleri yatırıldığı için ailesinden herhangi biri hastalandığı zaman hastaneye nasıl gidebilirim kaygısı yaşamayacak, genç arkadaşlarımız üretecek ülkemiz kalkınacak tarım ve hayvancılıkta tekrar yıldızı parlayan bir ülke haline geleceğiz. Genç arkadaşlarımız merak etmesinler, gençlerin tüm sorunlarını, sıkıntılarını her ortamda ifade eden onlarla dertlenen CHP var, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu var.

“CHP GENÇLİK ÖRGÜTÜ ŞUBAT AYINDA SAHAYA İNECEK”

CHP Gençlik Örgütleri olarak 81 ildeki özellikle kırsalda yaşayan genç arkadaşlarımızı şubat ayında tek tek ziyaret edeceğiz. Tarım politikalarımızı anlatacağız, Genel Başkanımızın onlara vadettiği, söz vermiş olduğu SGK priminin içerisinde olmuş olduğu, parti politikalarımızın ayrıntıların bulunduğu mektuplarımızı genç arkadaşlarımıza ulaştıracağız ve o genç arkadaşlarımızın gelecekte hayvancılıkta, tarımda, köyünde, doğduğu topraklarda üretmesi için CHP`li gençler olarak bizler de üzerimize düşen sorumluluğu sonuna kadar getireceğiz ve bu sorumluluğun da sonuna kadar farkındayız.

CHP Gençlik Örgütleri olarak birçok alanda çok ciddi çalışmalar yürütüyoruz özellikle büyük kentlerde bizim bu SGK primi daha doğrusu genç çiftçiler projemiz şubat başı itibarıyla tüm illerde çalışmaya başlamış olacağız. Bu biraz daha kırsala dönük bir hikâye, evet gençlerin birçok problemleri var, üniversiteli gençlerin sorunları var, işsiz gençlerin sorunları var. Çünkü gençler istediğini alamıyor, istediğini yaşayamıyor. Bugün gençlerin en büyük hayali maalesef AKP iktidarından dolayı yurt dışına gitmek olmuş durumda biz bunun farkındayız. Ama bizim bu projedeki hedef kitlemiz köyünde kalan son gençlerimiz, bizim bu projedeki temel kitlemiz çiftçi adayı olan 18 yaşını henüz doldurmuş veya 20 yaşına girmiş ama çiftçilik yapmak isteyen, köyünde hayvanına bakmak isteyen, köyünde üretmek isteyen, toprağını terk etmek istemeyen ama elinde gerekli alt yapısı olmadığı için güvencesi olmadığı için umutsuz kaldığı için, yarın ben ne yapabilirim, ben gitmek istemiyorum ama sahipsizim hissi yaşayan tüm arkadaşlarımıza biz CHP olarak diyoruz ki sahipsiz değilsiniz. Sizin sosyal güvenlik primlerinizi CHP iktidarında devletimiz yatıracak. CHP`li gençler de bu mektubu bu projeyi bu vaadi bu sözü kırsaldaki tüm köylere tek tek ulaşarak gençlere ulaştıracak. O sözleri verecek, gençlerin sorunlarının çok net farkındayız, onların sorunlarının çözümleriyle alakalı ne kadar sorumluluk aldığımızı genç arkadaşlarımıza bir kez daha iletmiş olacağız.”

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA