11 Aralık 2025 Perşembe


16:17   TOROSLAR BELEDIYESININ KADıN VOLEYBOL TAKıMı YINE GALIP GELDI   16:15   CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı TAN, TRUMP’ıN, CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN ILE ILGILI SÖZLERINI ELEŞTIRDI   16:13   SILIVRI’YE YENI DURUŞMA SALONU YAPıLıYOR... AVUKAT ERSÖZ: “İBB YARGıLAMALARıNıN BAŞLAMASı IÇIN BU SALON BEKLENECEKSE HUKUK IHLALLERI GÜNDEME GELECEK”   16:12   GÜLŞAH DURBAY’ıN SAĞLıK DURUMU... MANISA ŞEHIR HASTANESI BAŞHEKIMI SAKA: DURBAY’ıN DURUMU CIDDIYETINI KORUYOR   14:44   KıRıKKALE OSB’DE YANGıN... VALI MAKAS: "CAN KAYBıMıZ YOK"   14:43   CHP’DEN ISTIFA EDEN MERSIN MILLETVEKILI ÇAKıR: ÖNCE KENDILERI AKLANıP GELECEK   14:41   TBMM GENEL KURULU’NDA 2026 YıLı BÜTÇE GÖRÜŞMELERI "YETER SAYı"NıN OLMAMASı NEDENIYLE 1 SAAT GECIKMELI BAŞLADı... VELI AĞBABA’DAN AK PARTI GRUBUNA TEPKI   14:40   TBB’NIN “YEDINCI ULUSAL YEREL YÖNETIMLER SEMPOZYUMU” BAŞLADı... VAHAP SEÇER: “BELEDIYECILIK KOLTUĞUNUN BIZI RAHATSıZ EDEN EN ÖNEMLI DIKENIDIR RANT"   10:08   MERSIN’DE KADıNLAR MERCEK ILE EKONOMIK ÖZGÜRLÜĞÜNÜ KAZANıYOR   20:53   ÖZGÜR ÖZEL’DEN SARAÇHANE MESAJı: “BIZI SEVEN EVDE DEĞIL YANıMıZDA OLSUN!”   20:44   MERSIN, DÜNYAYı KOŞUYA DAVET EDIYOR: 7. ULUSLARARASı MARATON BAŞLıYOR   17:27   “TÜRKONFED ZIRVESI: YAPıSAL SORUNLARDAN ÇÖZÜME, FıRSATLARDAN UMUDA”   16:21   CHP MYK TOPLANTıSı... CHP MERSIN MILLETVEKILI ÇAKıR, KESIN IHRAÇ ISTEMIYLE PM’YE SEVK EDILDI   16:17   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: 10 MART MUTABAKATı’NıN HAYATA GEÇIRILMESI ÖNEMLI BIR DÜĞÜMÜ ÇÖZECEK   16:16   ÜMIT ÖZDAĞ’DAN, YAĞıZ KAAN ERDOĞMUŞ’A TEBRIK: "İLK 50’DE 1 DEĞIL, ILK 20’DE 19 TÜRK SPORCU YETIŞTIRMEYI HEDEFLEYECEĞIZ"   14:48   BAHIS SORUŞTURMASı... TFF BAŞKANı HACıOSMAOĞLU: “OPERASYONLAR DERINLEŞTIKÇE BIR PANIK HAVASı ESMEYE BAŞLADı”   14:47   KENDISINE SISTEMATIK ŞIDDET UYGULAYAN KOCASıNı ÖLDÜRMEKTEN YARGıLANAN SERAP AVCı HAKKıNDA TAHLIYE KARARı VERILDI   14:44   AVRUPALı LIDERLERDEN UKRAYNA’YA KRITIK DESTEK: DONDURULMUŞ RUS VARLıKLARı IÇIN “TAZMINAT KREDISI” ATAĞı   14:40   CHP MYK, ÖZGÜR ÖZEL BAŞKANLıĞıNDA TOPLANDı   14:38   EKREM İMAMOĞLU: BIR TV KANALıNDAN, BIR CANLı YAYıNDAN KORKTULAR  
 
     
   

AKDENİZ BELEDİYESİ’NDEN ÇALIŞAN GAZETECİLERE 10 OCAK JESTİ


Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla, Mersin’de görev yapan gazeteciler ile yerel ve ulusal basın-yayın kuruluşlarının temsilcilerine güzel bir jest yaptı.

 

Tarih : 9 Ocak 2023 Pazartesi 19:03   Okunma : 728

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla, Mersin’de görev yapan gazeteciler ile yerel ve ulusal basın-yayın kuruluşlarının temsilcilerine güzel bir jest yaptı.

Mersinli gazeteciler; Akdeniz Belediyesi tarafından Mersin Gazeteciler Cemiyeti’ne (MGC) kazandırılan ve geçen yıl yine ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde görkemli bir törenle hizmete açılan MGC hizmet binasında düzenlenen yemekli etkinlikte bir araya geldi. Buluşmaya, Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Akdeniz Belediyesi Başkan Yardımcısı ve Özel Kalem Müdürü Onur Eryılmaz Gümüştok, MGC Başkanı Rüstem Kaya Tepe, MGC Yönetim Kurulu üyelerinin ile yerel ve ulusal medya kuruluşlarının temsilcileri ile basın emekçisi gazeteciler katıldı.

Tepe; “Cemiyet binamız tüm Türkiye’de örnek gösteriliyor”

Buluşmada ilk söz alan MGC Başkanı R. Kaya Tepe; 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlamaları kapsamında, Mersin’de ilk kez Akdeniz Belediyesi tarafından gazetecilere kazandırılan hizmet binasında gerçekleşen buluşmadan duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Gültak’a teşekkür etti. Buluşmaya katılan gazetecilere de teşekkür eden MGC Başkanı R. Kaya Tepe; “Türkiye Gazeteciler Federasyonunun toplantıları kapsamında Türkiye’nin pek çok yerini geziyoruz. Gittiğimiz her yerde, katıldığımız her toplantıda bizim dernek binamız hakikaten örnek olarak gösteriliyor. Bu anlamda bu imkânı sağladığı için kent gazetecileri adına bir kez daha Başkanımız Sayın Gültak’a teşekkür ediyorum” dedi.

“Mersinli gazetecilere için hizmet binası bugüne dek neden yapılmadı?”

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak da gazetecilere yönelik hitabında, kamu görevi ifa eden basın mensuplarının her zaman yanında olduğunu vurguladı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Bugüne dek hiçbir yöneticinin yapmadığı bir hizmeti sağlamaktan onur duyduğunu söyleyen Başkan Gültak; “Gazeteci arkadaşlarımız her şeyin en güzeline layık. Bu bina sizlerindir ve hiç kimse de elinizden alamaz.

Bence bugüne kadar bunun düşünülmemesi bir eksiklik. Neden düşünmemişler? Örneğin 3 ay sonra herkes buraya gelerek vaatlerde bulunacak; sizlerden ve sizler sayesinde vatandaştan oy isteyip gazete manşetlerine çıkmak isteyecekler. Seçildikten sonra ise yılda 1 kez belki gelirler. Ben öyle bir siyasetçi değilim. Ben halkın içinde devamlı gezen, il başkanlığında da milletvekilliğinde de gazetecilere büyük önem veren, sürekli toplantılar yapan bir siyasetçiyim” diye konuştu.

“Basının her zaman yanında olacağım”

Mersin’de yaşayan farklı dil, din, etnik köken, mezhep ve düşünceden tüm insanlara saygı duyduklarını ifade eden Başkan Gültak; tüm bu farklılıkların da kentin en güzel ve özel zenginliği olduğunun altını çizdi.

Basının, demokrasinin olmazsa olmazı olduğunu da vurguladığı konuşmasında Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak; “Kamuoyuna, iyisi ile kötüsüyle her şeyi aktaran sizlersiniz. Tabi bizler bunu bir yere kadar yapabiliriz. Tüm STK’ları önemsiyoruz ama Basının yeri çok ayrıdır. O nedenle bu imkânları sunuyoruz. İşiniz gerçekten zor… Bu işin sıcağı var, soğuğu var, yaralanmak var, tehdit var, aç kalmak var… Bu işi yapmak kolay değil. Cidden zor ve kutsal bir iş. Siyasette olduğum sürece de gazetecilere her zaman değer ve destek vereceğim” ifadelerini kullandı.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA