7 Ağustos 2025 Perşembe


15:17   EKREM İMAMOĞLU’NDAN IKTIDARA MURAT ÇALıK TEPKISI   15:16   ÖZGÜR ÖZEL’E SALDıRAN SELÇUK TENGIOĞLU’NUN TUTUKLULUĞUNUN DEVAMıNA KARAR VERILDI   15:14   MILLI DAYANıŞMA, KARDEŞLIK VE DEMOKRASI KOMISYONU’NUN IKINCI TOPLANTıSıNDA JAMMER ÖNLEMI   15:13   GÜLCAN KıŞ’TAN BAKAN GÖKTAŞ’A SORU ÖNERGESI TEPKISI   14:33   TARSUS’UN YOLLARı YENILENIYOR: 9 MAHALLEDE ASFALT YAMA ÇALıŞMASı   09:22   YENIŞEHIR BELEDIYESI’NDEN SÜRDÜRÜLEBILIRLIKTE ÖRNEK ADıM: ISO 50001 SERTIFIKASıYLA MERSIN’DE BIR İLK!   09:15   MERSIN YAZ AKŞAMLARıNA RITIM KATıYOR: BÜYÜKŞEHIR’IN KONSERLERI TATILCILERI COŞTURDU   01:28   CHP’DEN ÖZGÜR ÖZEL’IN MAKAM ARACı IDDIALARıNA YANıT: İDDIA EDILDIĞI GIBI BIR MAKAM ARACı BULUNMAMAKTADıR   23:59   MERSIN’DE TÜRK-JAPON DOSTLUĞU YENIDEN TAÇLANDı: 135 YıLLıK VEFA VE 40 YıLLıK KARDEŞLIK AYNı SOFRADA BULUŞTU   22:25   ÖZGÜR ÖZEL: BIR ÇETE İBB DAVASı BORSASı OLUŞTURDU. HSK’YA YARıN TARIH, GÜN, SAAT VERECEĞIZ   21:05   İMAMOĞLU’NDAN TUZLA MITINGINE MESAJ: DIPLOMAM HıZLA IPTAL EDILSIN, DIYE ÜNIVERSITEYE BASKı YAPAN SAVCıLıK, IDDIANAMEYI HALA HAZıRLAYAMADı   20:22   CHP’LI BANKOĞLU’NDAN GENÇLIK DELEGESI ENES HOCAOĞULLARı’NıN TUTUKLANMASıNA TEPKI: DÜŞMAN HUKUKU UYGULANıYOR   20:18   MERSIN’DE 11 YAŞıNDAKI ARAS’TAN TÜRKIYE’YE İLHAM OLAN ÇEVRE HAREKETI   16:12   TOROSLAR KARDEŞ GÖÇERLER YÖRÜK ETKINLIĞINE HAZıR   16:08   CHP GRUP BAŞKANVEKILI EMIR: "BIZIM OLDUĞUMUZ BIR KOMISYONDA BIR ANAYASA ÇALıŞMASı ASLA OLMAYACAK, YAPıLAMAZ"   16:06   DEM PARTILI CENGIZ ÇIÇEK, SAHTE BELGE VE DIPLOMA ŞEBEKESININ FAALIYETLERINE ILIŞKIN TBMM’YE ARAŞTıRMA ÖNERGESI SUNDU   16:04   GAMZE TAŞCıER’DEN ÖLDÜRÜLEN TBMM PERSONELINE ILIŞKIN AÇıKLAMA   16:02   İBB BAŞKANVEKILI ASLAN: EKREM İMAMOĞLU’NUN YOL ARKADAŞLARı OLARAK ASLA USANMAYACAĞıZ, BıKMAYACAĞıZ BU MILLETE HIZMET ETMEKTEN   15:52   TARSUS BELEDIYE BAŞKANı BOLTAÇ’TAN SAHADA YOĞUN MESAI   15:43   MÜSİAD MERSIN ŞUBESI BAŞKANı KAYAN “KARDEŞLIK BAĞLARıMıZı YATıRıMA DÖNÜŞTÜRECEĞIZ”  
 
     
   

ÖZGÜR ÖZEL: “BİZİM ADAYIMIZ 13`ÜNCÜ CUMHURBAŞKANI OLACAK”


CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, “Herhangi bir seçime gitmiyoruz. Cumhuriyetin ikinci yüzyılının yönetimi belirlenecek. O yönetim belirlenirken bir cumhurbaşkanı adayımız olacak ve o 13`üncü cumhurbaşkanı olacak. Her yüzüncü yıllar anlamlıdır ama cumhuriyetin 100`üncü yılının hem hep birlikte kutlayacağız hem yaşayacağız” diye konuştu.

 

Tarih : 22 Ocak 2023 Pazar 11:42   Okunma : 498

MEHMET DURAN ÖZKAN 

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, “Herhangi bir seçime gitmiyoruz. Cumhuriyetin ikinci yüzyılının yönetimi belirlenecek. O yönetim belirlenirken bir cumhurbaşkanı adayımız olacak ve o 13`üncü cumhurbaşkanı olacak. Her yüzüncü yıllar anlamlıdır ama cumhuriyetin 100`üncü yılının hem hep birlikte kutlayacağız hem yaşayacağız” diye konuştu.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP Malatya İl Başkanı olarak atanan Barış Yıldız`a dün ziyaret ederek başarılar diledi. Özel, Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ve milletvekili adayı olmak için il başkanlığından ayrılan Enver Kiraz`ın da olduğu ziyaret sırasında partililere de seslendi.

“CUMHURBAŞKANI ADAYIMIZI ALTILI MASA BELİRLEYECEK”

Özel, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Cumhurbaşkanı adayımızı altılı masa belirleyecek. Tam mutabakatla seçilecek. Bizim adayımız 13`üncü cumhurbaşkanı olacak. 26 Ocak`taki toplantıdan önce bunun altını bir kez daha kalınca Malatya`dan çizelim; yoksa hepimizin ve hepinizin gönlünden, partili olmanın gereği ve sorumluluğuyla, şahsına duyduğumuz sevgiyle, güvenle ve onun neleri yapabileceğine olan inancımızla gönlümüzden aynı şey geçiyor. 50 artı 1`lik sistemdeki o bir oyu almanın vakti geldi. Komşuluk hakkı için o bir oyu alacağız. Emekli öğretmenlerimiz mezun ettikleri öğrencilerinden hocalık hakkı için, asker arkadaşları birbirlerine can emanet etmişler tertip hakkı için, birlikte tarla komşuluğu yapmış hudut hakkı için o bir oyu alacağız. Ama en sonunda cumhuriyet, Türkiye, Malatya, gençlerimizin geleceği kurtulacak. Buna yürekten inanıyoruz."

“BU YOKSULLUĞU TARİHE GÖMECEĞİZ”

Özel, cumhurbaşkanı adayı belirlendikten sonra çok gurur duyulacak bir kampanya yürüteceklerini ifade ederek, “Hareketli, neşeli, renkli ve gerçek sorunları gören, değen ve çözen… Bu yoksulluğu nasıl tarihe gömeceğimizi bütün Malatya ve Türkiye`ye göğsümüzü gere gere anlatacağız. Ülkenin yeniden nasıl zenginleşeceğini anlatacağız. Öyle evladına karne hediyesi et almayacak. Marketlerde çocuk mamalarına zincir takılmayacak. Çocuğuna mama, et, süt alamayacak anne-baba kalmayacak. Cumhuriyet bize bunu öğütlüyor" dedi.

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA