5 Temmuz 2025 Cumartesi


14:20   CHP’LI BELEDIYELERE OPERASYON...CHP ADANA İL BAŞKANı TANBUROĞLU: ZEYDAN KARALAR’ı TUTSAK EDEREK SESINI DUYURMAMAYA ÇALıŞMAYıN, ÇÜNKÜ O SES ADANA’DA MILYONLAR OLUR   13:01   AFAD: HATAY’ıN ANTAKYA ILÇESI AÇıKLARıNDA 3,5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDI   12:46   CHP’LI BELEDIYELERE YENI OPERASYON... KESK: HALKıN ÖZGÜR IRADESINI TANıMAYAN, DEMOKRASIYLE SORUNU OLAN BIR ZIHNIYETIN HALK IRADESINE DARBE GIRIŞIMIDIR   11:57   CHP’LI BELEDIYELERE OPERASYON... AVRUPA KONSEYI YEREL VE BÖLGESEL YÖNETIMLER KONGRESI BAŞKANı COOLS: YENI GÖZALTı DALGASı ILE YAPıLAN TASFIYEYI ŞIDDETLE KıNıYORUM   11:40   CHP’LI BELEDIYELERE YENI OPERASYON... DEM PARTI: "SEÇME VE SEÇILME HAKKıNıN SÜREKLI OLARAK TEHDIT ALTıNDA TUTULMASı, YALNıZCA SIYASI PARTILERI DEĞIL, TÜRKIYE’NIN TOPLUMSAL BARıŞ VE DEMOKRATIK ÇÖZÜM UMUDUNU DA HEDEF ALMAKTADıR"   11:20   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, İKLIM KRIZINE KARŞı ALDıĞı ÖNLEMLERLE ‘A-’ PUANıNA YÜKSELDI   11:07   CHP MYK OLAĞANÜSTÜ TOPLANDı   11:04   CHP’LI BELEDIYELERE YENI OPERASYON... TÜLAY HATIMOĞULLARı: ’’SEÇILMIŞLERE, TÜRKIYE HALKLARıNA YAPıLAN BU EZIYETTEN VAZGEÇILMELIDIR’’   10:15   CHP’LI BELEDIYELERE OPERASYON... VAHAP SEÇER: DEMOKRASIMIZ CIDDI BIR TEHDIT ALTıNDA   10:08   GÖZALTıNA ALıNAN ADANA BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı KARALAR: BENIM PARAYLA, PULLA, ÜÇKAĞıTLA IŞIM YOK   09:43   MÜSAVAT DERVIŞOĞLU: PATRON ÇıLDıRDı, ADANA VE ADıYAMAN BELEDIYE BAŞKANLARı GÖZALTıNA ALıNDı.   09:39   MUHITTIN BÖCEK GÖZALTıNA ALıNDı... BURHANETTIN BULUT: "SIYASI INTIKAM AMACıYLA YARGıYı SOPA YAPANLARıN DERDI HUKUK DEĞIL, KENDI IKTIDARLARıNı KORUMAK"   09:01   GÖKHAN GÜNAYDıN: ADANA VE ADıYAMAN BELEDIYE BAŞKANLARıMıZ GÖZALTıNDA   08:55   ADıYAMAN BELEDIYE BAŞKANı TUTDERE: SABAH ANKARA’DA EVIMDEN GÖZALTıNA ALıNDıM   23:52   MANAVGAT BELEDIYE BAŞKANı KARA GÖZALTıNA ALıNDı... CHP ANTALYA MILLETVEKILI KAYA: "NEREYE GÖTÜRÜLDÜKLERINI BULMAYA ÇALıŞıYORUZ"   18:33   MANAVGAT BELEDIYE BAŞKANı KARA GÖZALTıNA ALıNDı... CHP ANTALYA MILLETVEKILI KAYA: "NEREYE GÖTÜRÜLDÜKLERINI BULMAYA ÇALıŞıYORUZ"   17:57   DORUK DÖRÜCÜ ADLI KONTROL TEDBIRI UYGULANARAK SERBEST BıRAKıLDı   17:40   CHP’NIN KURULTAY DAVASı... ANKARA 26. ASLIYE CEZA MAHKEMESI, BIR KEZ DAHA GÖREVSIZLIK KARARı VEREREK, DOSYAYı ANKARA BÖLGE ADLIYE MAHKEMESI 5. CEZA DAIRESI’NE GÖNDERDI   16:50   ÖZGÜR ÖZEL: "İMAMOĞLU’NU RISK OLARAK ORTADAN KALDıRMAK IÇIN HER ŞEYI DENIYORLAR. EN SON BIR ROKETATARLA SALDıRACAKLAR"   15:46   SOLI GÜNEŞ FESTIVALI COŞKUSU SÜRÜYOR!   
 
     
   

BAŞKAN VAHAP SEÇER, YENİ MERSİN İDMAN YURDU`NA TRİBÜNDEN DESTEK VERDİ 


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig`de mücadele eden Yeni Mersin İdman Yurdu`nu Yeni Orduspor ile yaptığı maçı tribünden izleyerek destek verdi. Mersin ekibi, karşılaşmayı 2-0`lık üstünlükle tamamladı. 

 

Tarih : 5 Şubat 2023 Pazar 17:40   Okunma : 471

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig`de mücadele eden Yeni Mersin İdman Yurdu`nu Yeni Orduspor ile yaptığı maçı tribünden izleyerek destek verdi. Mersin ekibi, karşılaşmayı 2-0`lık üstünlükle tamamladı. 

Mersin Stadyumu`nda düzenlenen karşılaşmayı; Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Başkan Seçer, milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, Yeni Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Metin Saltık, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Ayhan Kızıltan, MTSO Meclis Başkanı Hamit İzol, Yenişehir Kaymakamı Nevzat Şengök, CHP Mezitli İlçe Başkanı Ahmet Serkan Tuncer ve Büyükşehir Belediyesi bürokratları izledi.

Ev sahibi takım Yeni Mersin İdman Yurdu, 34`üncü dakikada Erdem Onur Beytaş`ın attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. Karşılaşmanın ikinci yarısında da mücadeleyi bırakmayan Mersin ekibi, 60`ıncı dakikada Kağan Miray Bağış`ın attığı golle maçı 2-0 önde bitirdi.

Başkan Seçer, karşılaşmanın ardından SMA hastası Nisanur Bebek için stadyum önünde kurulan standı ziyaret ederek, kampanyaya bağışta bulundu.

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA