28 Kasım 2025 Cuma


17:07   CHP 39’UNCU OLAĞAN KURULTAY’A GIDIYOR... CUMHURBAŞKANLıĞı ADAY OFISI TÜZÜĞE EKLENECEK   14:39   GAZETECI FATIH ALTAYLı’YA 4 YıL 2 AY HAPIS CEZASı VERILDI   14:35   TRUMP VE ZELENSKI, RUSYA-UKRAYNA BARıŞ GÖRÜŞMELERINE HAZıRLANıYOR; WITKOFF ISE GELECEK HAFTA MOSKOVA’DA PUTIN ILE GÖRÜŞECEK   14:34   ANTALYA BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı MUHITTIN BÖCEK HASTANEYE KALDıRıLDı   14:32   KADıN DAYANıŞMA KOMITESI ÜYESI KADıNLAR MEYDANLARı DOLDURDU: "ŞIDDET IKTIDARıNıZı YıKACAĞıZ"   10:32   “KADıNLAR YAŞASıN DIYE İSTANBUL SÖZLEŞMESI YAŞATıLMALı: DR. ŞEVKIN’DEN TBMM’DE ÇARPıCı MESAJ”   09:25   “MERSIN, İKLIM LIDERLIĞINDE ZIRVEYE TıRMANıYOR: CDP’DE ‘A’ NOTUYLA DÜNYA SAHNESINDE”   17:36   ŞANLıURFA ADLIYE SARAYı’NDA PATLAMA… VALI ŞıLDAK: “TEKNIK YÖNÜYLE INCELENIP PATLAMANıN SEBEBI ORTAYA KONULACAK”   17:33   ŞANLıURFA ADALET SARAYı’NDA PATLAMA   17:32   CHP KADıN KOLLARı GENEL BAŞKANı KAYA: "BU IKTIDARıN POLITIKASı KADıNLARı KORUMAK DEĞIL, KADıNLARı SUSTURMAK"   17:28   ÖZGÜR ÖZEL’DEN 25 KASıM MESAJı: “İKTIDARA GELDIĞIMIZDE, KADıNA YÖNELIK ŞIDDETE KARŞı ATıLMASı GEREKEN ADıMLARı CESARETLE ATACAĞıZ”   17:25   2026 BÜTÇESI PLAN VE BÜTÇE KOMISYONU’NDA… KADıNLARıN ŞIDDETI ANLATTıKLARı MEKTUPLARı VEREN CHP’LI KAYA’YA BAKAN TUNÇ’TAN “ŞOV YAPMA” TEPKISI   10:30   TARSUS’TA DÜŞÜNCE ŞÖLENI: 5. FELSEFE FESTIVALI GERÇEKLEŞTI   01:01   SEÇER: “MERSIN’IN BÜTÇESI GÜÇLÜ, HIZMETLERIMIZ KARARLı – 2026’DA YATıRıMLAR DAHA DA ARTACAK”   16:30   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN 25 KASıM MESAJı   16:25   MEZITLI BELEDIYE BAŞKANı TUNCER, “GELECEĞIMIZ ÖĞRETMENLERIN EMEĞIYLE ŞEKILLENIYOR”   16:23   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN EMEKTAR ÖĞRETMENLERINDEN, BAŞKAN SEÇER’E ZIYARET   15:01   ULUSLARARASı AKDENIZ SINEMALARı BULUŞMASı BAŞLıYOR   14:55   CHP’LI KıŞ: "BU ÜLKEYI EŞITLIKLE, ADALETLE, CESARETLE KADıNLAR AYAĞA KALDıRACAK"   14:54   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL: “ÖĞRETMENLERIN HAK ETTIKLERI DEĞERI GÖRECEKLERI GÜNLER ÇOK YAKıN”  
 
     
   

KILIÇDAROĞLU`NUN DİNLEDİĞİ DEPREMZEDE: “EVİM GİTMİŞ, İŞ YERİM GİTMİŞ. BANKALARA, ESNAF KEFALET`E, MAL ALDIĞIM YERLERE BORCUM VAR. YİYECEK EKMEĞİ BULAMAZKEN, BUNLARI NASIL ÖDEYECEĞİM?”


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu`nun, depremin merkez üssü Pazarcık`ta dinlediği bir depremzede; “Evim gitmiş, iş yerim gitmiş. Bankalara borcum var. Esnaf Kefalet`e borcum var. Mal aldığım yerlere borcum var. Yiyecek ekmeği bulamazken, bunları nasıl ödeyeceğim. Bankalara olan borcumuzu silmezlerse, biz ekmeğimizi yiyecek durumda değiliz. Yakınlarımızı kaybetmişiz. Bu şehir bu kadar harabe olmuş. Daha bugün bu iş makineleri burada” dedi.

 

Tarih : 9 Şubat 2023 Perşembe 02:41   Okunma : 316

Haber: MAHİR BAĞIŞ – Kamera: AZİZ METİN TURAN

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu`nun, depremin merkez üssü Pazarcık`ta dinlediği bir depremzede; “Evim gitmiş, iş yerim gitmiş. Bankalara borcum var. Esnaf Kefalet`e borcum var. Mal aldığım yerlere borcum var. Yiyecek ekmeği bulamazken, bunları nasıl ödeyeceğim. Bankalara olan borcumuzu silmezlerse, biz ekmeğimizi yiyecek durumda değiliz. Yakınlarımızı kaybetmişiz. Bu şehir bu kadar harabe olmuş. Daha bugün bu iş makineleri burada” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, deprem felaketinden etkilenen Kahramanmaraş`ı ve depremin merkez üssü Pazarcık İlçesini ziyaret etti.

Bir vatandaş, “Sayın Genel Başkanım, biz kaderimize terk edildik” dedi.

Bir başka vatandaş ise şunları söyledi:

“Bu milletin hali ne olacak? Maraş`ın adını anan olmadı. Televizyoncuların hepsine söylüyorum. Merkez üssü Kahramanmaraş. Bir tane haber olmaz mı? Devlet büyüklerimizden şunu bekliyoruz. Evim gitmiş, iş yerim gitmiş. Bankalara borcum var. Esnaf Kefalet`e borcum var. Mal aldığım yerlere borcum var. Yiyecek ekmeği bulamazken, bunları nasıl ödeyeceğim. Bankalara olan borcumuzu silmezlerse, biz ekmeğimizi yiyecek durumda değiliz. Yakınlarımızı kaybetmişiz. Bu şehir bu kadar harabe olmuş. Daha bugün bu iş makineleri burada.”

Başka bir vatandaş şöyle konuştu:

“Başkanım İstanbul`daki toptancı arkadaşlarımız, esnaf arkadaşlarımız tırlarla size malzeme gönderiyoruz, diyor. Dedim artık göndermeyin, bize ulaşmıyor. Efendim, AFAD merkezinde toplanıyormuş. Oradan da başka ambarlara mı iniyor acaba, dedim.”

Kılıçdaroğlu`nun dinlediği bir başka Kahramanmaraşlı ise şunları söyledi:

“OHAL ilan edilmişti. 3 ay sonra ne yapacağım? Banka ödemelerim 3 ay ertelendi diye algılıyoruz. Benim üç ay sonra ödeyecek durumum yok ki…”

Bir kadın ağlayarak, Kılıçdaroğlu ve heyetine; “Vinç lazım. İki tane yeğenim var. Ne olur. Vinç istiyoruz. AFAD geliyor vinç yok. Vinç olmadığı için yapamıyorlar. Allah rızası için, ilgilenin” dedi.

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA