27 Kasım 2025 Perşembe


17:07   CHP 39’UNCU OLAĞAN KURULTAY’A GIDIYOR... CUMHURBAŞKANLıĞı ADAY OFISI TÜZÜĞE EKLENECEK   14:39   GAZETECI FATIH ALTAYLı’YA 4 YıL 2 AY HAPIS CEZASı VERILDI   14:35   TRUMP VE ZELENSKI, RUSYA-UKRAYNA BARıŞ GÖRÜŞMELERINE HAZıRLANıYOR; WITKOFF ISE GELECEK HAFTA MOSKOVA’DA PUTIN ILE GÖRÜŞECEK   14:34   ANTALYA BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı MUHITTIN BÖCEK HASTANEYE KALDıRıLDı   14:32   KADıN DAYANıŞMA KOMITESI ÜYESI KADıNLAR MEYDANLARı DOLDURDU: "ŞIDDET IKTIDARıNıZı YıKACAĞıZ"   10:32   “KADıNLAR YAŞASıN DIYE İSTANBUL SÖZLEŞMESI YAŞATıLMALı: DR. ŞEVKIN’DEN TBMM’DE ÇARPıCı MESAJ”   09:25   “MERSIN, İKLIM LIDERLIĞINDE ZIRVEYE TıRMANıYOR: CDP’DE ‘A’ NOTUYLA DÜNYA SAHNESINDE”   17:36   ŞANLıURFA ADLIYE SARAYı’NDA PATLAMA… VALI ŞıLDAK: “TEKNIK YÖNÜYLE INCELENIP PATLAMANıN SEBEBI ORTAYA KONULACAK”   17:33   ŞANLıURFA ADALET SARAYı’NDA PATLAMA   17:32   CHP KADıN KOLLARı GENEL BAŞKANı KAYA: "BU IKTIDARıN POLITIKASı KADıNLARı KORUMAK DEĞIL, KADıNLARı SUSTURMAK"   17:28   ÖZGÜR ÖZEL’DEN 25 KASıM MESAJı: “İKTIDARA GELDIĞIMIZDE, KADıNA YÖNELIK ŞIDDETE KARŞı ATıLMASı GEREKEN ADıMLARı CESARETLE ATACAĞıZ”   17:25   2026 BÜTÇESI PLAN VE BÜTÇE KOMISYONU’NDA… KADıNLARıN ŞIDDETI ANLATTıKLARı MEKTUPLARı VEREN CHP’LI KAYA’YA BAKAN TUNÇ’TAN “ŞOV YAPMA” TEPKISI   10:30   TARSUS’TA DÜŞÜNCE ŞÖLENI: 5. FELSEFE FESTIVALI GERÇEKLEŞTI   01:01   SEÇER: “MERSIN’IN BÜTÇESI GÜÇLÜ, HIZMETLERIMIZ KARARLı – 2026’DA YATıRıMLAR DAHA DA ARTACAK”   16:30   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN 25 KASıM MESAJı   16:25   MEZITLI BELEDIYE BAŞKANı TUNCER, “GELECEĞIMIZ ÖĞRETMENLERIN EMEĞIYLE ŞEKILLENIYOR”   16:23   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN EMEKTAR ÖĞRETMENLERINDEN, BAŞKAN SEÇER’E ZIYARET   15:01   ULUSLARARASı AKDENIZ SINEMALARı BULUŞMASı BAŞLıYOR   14:55   CHP’LI KıŞ: "BU ÜLKEYI EŞITLIKLE, ADALETLE, CESARETLE KADıNLAR AYAĞA KALDıRACAK"   14:54   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL: “ÖĞRETMENLERIN HAK ETTIKLERI DEĞERI GÖRECEKLERI GÜNLER ÇOK YAKıN”  
 
     
   

ÜNYELİ YURTTAŞLARDAN BAKANLIK VE BELEDİYEYE TERSHANE ŞİKAYETİ: HASTALIKLAR BAŞLADI


Ordu`nun Ünye ilçesi Cevizdere Mahallesi`nde yaşayan yurttaşlar, bölgedeki tersanelerde kullanılan boyaların sağlıklarını tehdit ettiğini belirterek, Ordu Büyükşehir Belediyesi ve İl Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü`ne başvurdu. Ordu Çevre Derneği üyesi Ceyhan Aksu, "Tersanenin ilk kuruluşundan başlayarak şikayetlerimizi dile getirdik artık dayanılacak gibi değil. Karayoluna yakın evler ve bahçelerimiz, araçlarımız gemi yapım ve onarımı sırasında pas ve boyamasından etkileniyor. Hastalıklar başladı" dedi.

 

Tarih : 17 Şubat 2023 Cuma 11:42   Okunma : 367

GENÇAĞA KARAFAZLI

Ordu`nun Ünye ilçesi Cevizdere Mahallesi`nde yaşayan yurttaşlar, bölgedeki tersanelerde kullanılan boyaların sağlıklarını tehdit ettiğini belirterek, Ordu Büyükşehir Belediyesi ve İl Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü`ne başvurdu. Ordu Çevre Derneği üyesi Ceyhan Aksu, "Tersanenin ilk kuruluşundan başlayarak şikayetlerimizi dile getirdik artık dayanılacak gibi değil. Karayoluna yakın evler ve bahçelerimiz, araçlarımız gemi yapım ve onarımı sırasında pas ve boyamasından etkileniyor. Hastalıklar başladı" dedi.

Ordu`nun Ünye ilçesinde Cevizdere Mahallesi sakinleri tersanede yapılan çalışmalar nedeniyle zehirlendiklerini dile getirdiler. Ordu Çevre Derneği üyesi Ceyhan Aksu, şikayet dilekçesi hazırlayarak Ordu Büyükşehir Belediyesi`ne ve Ordu Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğüne gönderdiklerini belirtti.

"DAYANACAK GİBİ DEĞİL"

Çözüm beklediklerini kaydeden Aksu, şunları söyledi:

"Tersanenin ilk kuruluşundan başlayarak şikayetlerimizi dile getirdik artık dayanılacak gibi değil. Karayoluna yakın evler ve bahçelerimiz, araçlarımız gemi yapım ve onarımı sırasında pas ve boyamasından etkileniyor. Tersanede bizleri koruyan bir önlem alınmadan çalışma yapıyorlar. Kanserojen zehirliler yağmur, rüzgar ve doğal durumda evlerimize, araçlarımıza, bahçemize kadar ulaşıyor. Yaşlılarımız daha fazla etkileniyor. Hastalıklar başladı. Dilekçemizi postayla gönderdikten birkaç gün sonra telefonla Ordu Büyükşehir Belediyesi`nden aradılar. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü`ne havale ettiklerini söylediler. Bizler Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü`ne de dilekçe gönderdik. Dilekçemizin takipçisi olacağız. Artık dayanacak gücümüz yok. Önlem alınmazsa hukuksal ve diğer haklarımızı kullanacağız."

 

 

 

 

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA