26 Mayıs 2025 Pazartesi


23:05   ÖZGÜR ÖZEL: TÜRKIYE`NIN HER YERINDE BIRLEŞEN DEMOKRATLAR, OTOKRATLARıN ZULMÜNE GALIP GELECEK   23:03   URLA`DAKI YANGıN KONTROL ALTıNA ALıNDı   22:35   ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ: İZMIR FOÇA`DA KıRSAL ALANDA BAŞLAYAN ORMAN YANGıNı KONTROL ALTıNA ALıNDı   22:05   EKREM İMAMOĞLU: GENÇLERIMIZ HALA AILELERINE, ARKADAŞLARıNA, ÖĞRETMENLERINE HASRET BIR ŞEKILDE ADALET BEKLIYOR   21:03   TRENDYOL SÜPER LIG`IN 37. HAFTASı: GÖZTEPE EVINDE GALATASARAY`A 2-0 MAĞLUP OLDU   20:37   ÖZGÜR ÖZEL, BOĞAZ KÖPRÜSÜ`NDEN GEÇERKEN KÖPRÜYE “İMAMOĞLU`NA ÖZGÜRLÜK” PANKARTı ASıLDı   20:03   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER`DEN CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN`ıN YEREL YÖNETIMLERE ILIŞKIN AÇıKLAMASıNA TEPKI: "BÜTÜN MESELE, IKTIDARıNı KORUMAK"   19:50   DERVIŞOĞLU: “MEMLEKETIN BAŞıNA YÜZYıLıN SON ÇEYREĞINDE GELEN EN BÜYÜK FELAKET RECEP TAYYIP ERDOĞAN`ıN BIZZAT KENDISIDIR”   18:39   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL, SOSYALIST ENTERNASYONAL TOPLANTıLARı KAPSAMıNDA BIR DIZI GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTIRDI   18:38   İZMIR URLA`DA ORMAN YANGıNı   18:37   CHP`NIN ‘MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR` MITINGI YARıN BURSA`DA… BURSALı VATANDAŞLAR: “VATANDAŞ AÇ KALMıŞ, SUSUZ KALMıŞ HIÇ UMURLARıNDA DEĞIL”   18:29   CHP GENÇLIK KOLLARı, SOSYALIST ENTERNASYONAL TOPLANTıSı`NıN YAPıLDıĞı SOKAĞA “İMAMOĞLU`NA ÖZGÜRLÜK” PANKARTLARıYLA SıRALANDı   18:01   DIYARBAKıR`DA YAKıLARAK ÖLDÜRÜLEN BABA VE OĞLUNUN CINAYET SEBEBI ORTAYA ÇıKTı: 200 BIN TL`LIK ALACAK MESELESI   17:31   SOSYALIST ENTERNASYONAL KONSEY TOPLANTıSı... LEFKOŞA BELEDIYE BAŞKANı HARMANCı: "BÖYLESI BIR DÖNEMDE ULUSLARARASı DAYANıŞMAYA IHTIYACıMıZ VARDı"   17:13   SOSYALIST ENTERNASYONAL KONSEY TOPLANTıSı... PENA GOMEZ ÖDÜLÜ`NE LAYıK GÖRÜLEN ZÜLFÜ LIVANELI: “HUKUK ARACıLıĞıYLA RAKIPLERI TASFIYE ETMEK BIZIM ÜLKEMIZE YAKıŞMıYOR”   17:05   TÜLAY HATIMOĞULLARı: "YEREL SEÇIMLERDE KENT UZLAŞıSı KAPSAMıNDA KENDI SEÇMEN EĞILIMIMIZ İMAMOĞLU`NU SEÇEREK BU ŞEKILDE TAVRıNı ORTAYA KOYDU"   15:52   ALEVI BEKTAŞI FEDERASYONU 11. OLAĞAN GENEL KURULU... TUNCER BAKıRHAN: "ALEVILERIN OLMADıĞı BIR SÜREÇ KESINLIKLE OLMAYACAK"   15:03   CHP`NIN "MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR" MITINGI YARıN BURSA`DA... KAYıŞOĞLU: ``HEP BIRLIKTE BURADAN DEMOKRASI, ADALET  VE ERKEN SEÇIM TALEBIMIZI HAYKıRACAĞıZ``   15:01   CHP`LI KARATEPE: EKONOMIK ÇÖKÜŞÜ `ABARTı` OLARAK GÖRMEK YA HALKTAN BIHABER OLMAKTıR YA DA HALKLA DALGA GEÇMEKTIR   14:52   SOSYALIST ENTERNASYONAL KONSEY TOPLANTıSı... İSPANYA BAŞBAKANı SANCHEZ: "TÜRKIYE`DEKI YOLDAŞLARıMıZıN YANıNDAYıZ. GÜÇLÜYÜZ VE BIRLIKTE OLDUĞUMUZ SÜRECE KAZANACAĞıZ"  
 
     
   

Kazada 2 Kızını Kaybeden Anne, Duruşmada Gözyaşlarına Boğuldu


Mersin’de otomobiliyle Evrim(9) ve Ekin Çakmakçı(6) kardeşlere çarparak, ölümlerine neden olduğu iddiası ile tutuklanan Ramazan Topal’ın(68) yargılanmasına devam edildi.

 

Tarih : 31 Ocak 2019 Perşembe 14:07   Okunma : 589

Mersin'de, otomobiliyle Evrim(9) ve Ekin Çakmakçı(6) kardeşlere çarparak, ölümlerine neden olduğu iddiası ile tutuklanan Ramazan Topal'ın(68) yargılanmasına devam edildi. Çocukların annesi Özlem Çakmakçı, duruşmada, "15 gün önce karne verildi. Karne günü araba beni okula değil mezarlığa götürdü. Şimdi tahliye istiyorlar. Benim tahliyem ne olacak?" diyerek, gözyaşı döktü.

Geçen yıl 2 Temmuz'da meydana gelen kazada Ramazan Topal, 33 AET 61 plakalı otomobili ile Toroslar ilçesi Gözne Yolu Sarnıç Tesisleri yakınında Evrim ve Ekin Çakmakçı kardeşler ile yanlarında bulunan kuzenleri İlknur Emine Yalçın'a çarptı.  İki kardeş olay yerinde hayatını kaybederken, Yalçın ağır yaralandı. Kaza sonrası gözaltına alınıp tutuklanan Ramazan Topal hakkında Mersin 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'taksirle ölüme neden olma' suçundan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Davanın bugün görülen 2'nci duruşmasına tutuklu sanık Ramazan Topal ile ölen kardeşlerin annesi Özlem, babası Ali Çakmakçı ve taraf avukatları katıldı.

TAHLİYE TALEBİ

Müvekkilinin bu zamana kadar hiç ceza almadığını ve kaza yerinden kaçmadığını dile getiren Topal'ın avukatı, sanığın adli kontrol veya kefaletle serbest bırakılmasını istedi. Ailenin avukatı ile duruşma savcısı ise sanığın tutukluluk halinin devam etmesini talep etti.

"ENKAZDAN ÇIKAMADIM"

Duruşmaya kızlarının fotoğrafı ile katılan anne Özlem Çakmakçı, gözyaşları içerisinde; "2 Temmuz'da benim için hayat durdu. Ben yaşamıyorum, her gün ölüyorum. 15 gün önce karne verildi. Karne günü araba beni okula değil mezarlığa götürdü. 'Siz gelemiyorsanız ben size gelirim' dedim. Kızlarımın fotoğraflarını tişörtüme bastırdım. Göğsümde taşıyorum. 2 Temmuz'da deprem oldu, iki çocuğumu kaybettim ama ben enkazdan çıkamadım. Şimdi tahliye istiyorlar. Benim tahliyem ne olacak? Ölsem ölemiyorum. Yaşasam ne olacak? Ramazan bir şekilde dışarı çıkacak. Benim mahpusluğum ne olacak?" dedi.

Mahkeme, sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek, duruşmayı erteledi.






Paylaş :
Etiketler :  mersin, kaza, adliye

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA