31 Temmuz 2025 Perşembe


14:39   CHP MEZITLI İLÇE BAŞKANı YıLMAZ’DAN SERT UYARı: “İŞÇININ HAKKı ÇIĞNENIYOR, BU DURUM KABUL EDILEMEZ”   14:35   DEM PARTI MERSIN MILLETVEKILI AV. ALI BOZAN: MERSIN’DE IŞKENCE UYGULANAN ÇOCUKLARıN AILELERI ILE GÖRÜŞTÜK   13:56   GÜRKAN AKGÜN ILE SINEM KELEŞ SILIVRI CEZAEVI’NDE EVLENIYOR... KELEŞ: ADALETSIZLIĞE ALıŞMAYACAĞıZ   13:54   ÖZGÜR ÖZEL, CHP’NIN ÇAĞRı MERKEZI GÖNÜLLÜLERINI ZIYARET ETTI   10:20   BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI’NDEN ÜCRETSIZ YKS TERCIH DESTEĞI   10:15   TÜRKIYE BELEDIYELER BIRLIĞI TARIHINDE ILK KEZ TOPLU İŞ SÖZLEŞMESI IMZALANDı... SUAT YıLDıZ:    09:49   İNCIR’IN TANESI 25 LIRA... İNCIR SATAN KADIRLILI ESNAF: "VATANDAŞ BIR TANE İNCIR ISTIYOR, SATMAK ZORUNDA KALıYORUM"   09:17   CHP’LI GÜRER: “EKONOMI SARAYLARDAN DEĞIL, HALKıN PAZARDAN EVE NE ALABILDIĞIYLE ÖLÇÜLÜR”   09:05   MERCAN MOBIL ATÖLYELERIN İLK DURAĞı ÇAMLıYAYLA OLDU    21:02   MEZITLI BELEDIYESI’NDEN TAKDIR TOPLAYAN SOSYAL BELEDIYECILIK HIZMETLERI   20:55   TOROSLAR BELEDIYESI’NDE TOPLU IŞ SÖZLEŞMESI SEVINCI!   20:49   MERSINLILER İNGILIZCE’YI ‘HELLO MERSIN’ İLE ÖĞRENIYOR    17:23   DILEK KAYA İMAMOĞLU: "MAYA’YA BABASıNA KAVUŞTUĞU VE SEVDIKLERIYLE YAN YANA OLDUĞU BIR ÖMÜR DILIYORUM"   17:21   ALI MAHIR BAŞARıR: ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE BÜTÇE AYıRMAYAN CUMHURBAŞKANı, SARAYıN 4,5 MILYAR LIRALıK YENI HAVA ARAÇ HARCAMASıNA CEVAP VEREMIYOR   13:02   ÖZGÜR ÖZEL: "SEÇIMLERDE BIRINCI PARTI ÇıKAMAZSAK O GECE SIYASETI BıRAKACAĞıM"    17:29   TÜRK-İŞ’E BAĞLı SENDIKALAR GREVE ÇıKıYOR   16:54   TİP, ORMAN YANGıNLARıNA ILIŞKIN TESPIT RAPORU YAYıMLADı: "HEM ’YEŞIL VATAN’ DEYIP HEM YURDUMUZUN YEŞILINI YOK EDECEK ADıMLAR ATıLAMAZ"   16:37   BÜYÜKŞEHIR’DEN GÖRME ENGELLI BIREYLERE KAPSAMLı EĞITIM   15:57   TÜRKIYE BELEDIYELER BIRLIĞI BAŞKAN VEKILI SEÇER: "BIZIM BELEDIYECILIK ANLAYıŞıMıZıN IKTIDARı RAHATSıZ ETME SEBEBI; SOSYAL BELEDIYECILIKTE GÖSTERDIĞIMIZ BAŞARı"   15:52   CAN ATALAY’DAN ORMAN YANGıNLARıNA TEPKI  
 
     
   

CHP: KALDIR BAŞINI TÜRKİYE. HAK ETTİĞİN GELECEK GELİYOR. BAY KEMAL GELİYOR


CHP, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu`nun hayatından kesitler içeren bir video yayınladı. Videoda, “Kaldır başını Türkiye. Önümüz aydınlık. Birlikte kuracağız bu ülkeyi. Birlikte güldüreceğiz çocukları. Birlikte değiştireceğiz makus talihimizi. Hak ettiğin gelecek geliyor. Bay Kemal geliyor” denildi.

 

Tarih : 7 Mart 2023 Salı 02:11   Okunma : 409

CHP, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu`nun hayatından kesitler içeren bir video yayınladı. Videoda, “Kaldır başını Türkiye. Önümüz aydınlık. Birlikte kuracağız bu ülkeyi. Birlikte güldüreceğiz çocukları. Birlikte değiştireceğiz makus talihimizi. Hak ettiğin gelecek geliyor. Bay Kemal geliyor” denildi.

Millet İttifakı`nı oluşturan altı siyasi partinin genel başkanları, dün Saadet Partisi`nin ev sahipliğinde bir araya gelerek ittifakın Cumhurbaşkanı adayını açıkladı. Toplantıya ev sahipliği yapan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, ittifakın Cumhurbaşkanı adayını, "Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, bizim Cumhurbaşkanı adayımızdır" diyerek duyurdu.

CHP, gecenin ilerleyen saatlerinde, Kemal Kılıçdaroğlu`nun hayatından kesitler içeren bir videoyu, “Kaldır başını Türkiye. Önümüz aydınlık. Hak ettiğin gelecek geliyor. Bay Kemal geliyor” mesajıyla sosyal medya hesabında yayınladı.

“HEDEF GÖSTERİLDİ, VAZGEÇMEDİ. CANINA KASTETTİLER, VAZGEÇMEDİ”

Videoda, Kemal Kılıçdaroğlu şöyle anlatıldı:

“Onunkisi bir Cumhuriyet hikayesi. Tunceli`nin Nazimiye ilçesinde büyüyen küçük çocuğun, Cumhuriyet`in şefkatli ellerinde büyük bir devlet adamına dönüşmesinin hikayesi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve yol arkadaşlarını örnek alarak yaşamını memlekete adayan bir insanın hikayesi.

Siyasi tartışmaların vazgeçilmez galibi olarak tanıdı onu halk kitleleri. Nazimiyeli öğrenci Kemal gibi, CHP`li Kemal Kılıçdaroğlu da dersine iyi çalışıyor, siyasi rakiplerini canlı yayınlarda sus pus ediyordu. Halkın cüzdanına gözünü dikenlere meydan okurken bilgisine, azmine, milletin gücüne güvendi. Hepimiz için hesap sordu. Görevden hiç kaçmadı.

Emanet bildiği CHP Genel Başkanlık koltuğunun hakkını verebilmek, milletin sesi olabilmek, ayrıştırmak değil birleştirmek için canını dişine taktı. En çok o eleştirildi, vazgeçmedi. Hedef gösterildi, vazgeçmedi. Canına kastettiler, vazgeçmedi.

“O, BAY KEMAL. O; TEVAZUNUN, AZMİN, KARARLILIĞIN, ÇALIŞKANLIĞIN SESİ. O, SİZİN SESİNİZ”

O, adalete inandı. ‘Birimiz için adalet yoksa hiçbirimiz için yoktur` diyerek yollara düştü. Ankara`dan İstanbul`a, 25 gün boyunca 450 km yolu hepimiz için yürüdü. O, Türkiye`nin birliğine inandı. Bizi bölmek için farklılıklarımızı sömürenlere isyan etti. Helalleşme çağrısıyla birlikte, Türkiye olduğumuzu, birlikten kuvvet doğduğunu gösterdi.

O, takım çalışmasına inandı. Doğru takımları kurarak büyükşehir belediyelerindeki iktidar saltanatına son verdi. O, çok sesliliğe inandı. Büyük bir nezaket ve kararlılıkla bundan tam bir yıl önce muhalefet partilerini büyük bir Türkiye ittifakı altında birleştirirken umudun ışığını yaktı. O, Bay Kemal. O; tevazunun, azmin, kararlılığın, çalışkanlığın sesi. O, sizin sesiniz. O, umudun sesi. O, Kemal Kılıçdaroğlu.

“KALDIR BAŞINI TÜRKİYE. HAK ETTİĞİN GELECEK GELİYOR. BAY KEMAL GELİYOR”

Şimdi, millet için geliyor. Değişim için geliyor. Yaralarımızı sarmak, ikinci yüzyılında Türkiye`yi yeniden ayağa kaldırmak için geliyor. Kaldır başını Türkiye. Önümüz aydınlık. Birlikte kuracağız bu ülkeyi. Birlikte güldüreceğiz çocukları. Birlikte değiştireceğiz makus talihimizi. Hak ettiğin gelecek geliyor. Bay Kemal geliyor.”






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA