22 Ekim 2025 Çarşamba


21:01   YUMURTALıK’TA AY YıLDıZ COŞKUSU: 21 MAHALLEDE BAYRAKLAR YENILENDI!   16:16   TARSUS BELEDIYESI DR. ÜSTÜN EZER ZEYTIN GEN KORUMA ALANıNDA HASAT BAŞLADı   16:14   CHP’LI GÜLCAN KıŞ: “KÂĞıT ÜZERINDE HAK VAR, AMA O HAKLARı KULLANAN IŞÇI KALMADı!”   16:12   BÜYÜKŞEHIR İLE MERSIN’DE ÖĞRENCI OLMAK ÇOK KOLAY   16:09   KARADUVAR SAHILINE DÖKÜLEN TONLARCA GIYSI VE TEKSTIL ATıĞı TOPLANDı   16:07   23. AHMET YEŞIL RESIM YARıŞMASı BAŞVURULARı YARıN SONA ERIYOR   21:46   TBMM’DE “SILIVRI” KRIZI: BAŞARıR’ıN SÖZLERI MECLIS’I KARıŞTıRDı   21:15   TÜRKIYE’NIN GELECEĞI TOPRAĞıN ALTıNDA: CHP’DEN NADIR ELEMENTLER İÇIN TARIHI HAMLE   16:09   MHP MERSIN MILLETVEKILI VE MYK ÜYESI DR. LEVENT UYSAL, KADıN ÇIFTÇILER İÇIN SGK PRIM DESTEĞI VE YıPRANMA PAYı TALEP ETTI   15:42   TBB BAŞKAN VEKILI SEÇER, ANKARA’DA ‘KADıN DOSTU KENTLER PROGRAMı 3. FAZı LANSMANı’NA KATıLDı   15:41   MEZITLI’DE ŞAH-HANE SATRANÇ EVINE YOĞUN İLGI   15:38   MINGUZZI CINAYETI DAVASıNDA KARAR AÇıKLANDı...   15:37   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "BIZ EĞER BIR GALIBIYET ALACAKSAK ÖNÜMÜZDEKI SEÇIMLERDE TÜRKIYE’DE ALACAĞıZ"   15:33   ÜMIT DIKBAYıR CHP’YE KATıLDı   15:32   DEVLET BAHÇELI’DEN KıBRıS ÇıKıŞı   09:58   ERDEMLI’DE HIJYEN KRIZI: İKI FıRıNA MÜHÜR VURULDU!   09:54   CAN ATALAY’DAN BAKAN KURUM’A HATAY TEPKISI: “DRONU YÜKSELTIN, GERÇEĞI GÖRÜN!”   09:50   ALTıN UĞRUNA KıRŞEHIR FEDA EDILEMEZ!   09:48   ZEYTINLE GELEN UMUT: MERSIN’DE KıRSAL KALKıNMANıN ALTıN ANAHTARı BÜYÜKŞEHIR’DEN   08:57   CHP’DE KURULTAY HAMLESI: 24 EKIM DAVASı KONUSUZ KALıYOR!  
 
     
   

Hayaller, 300 Tasarım İle Gerçek Oluyor


Akdeniz Tekstil ev Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (ATHİB), 7 yıllık bir hayali daha gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyor.

 

Tarih : 8 Şubat 2019 Cuma 14:51   Okunma : 429

ATHİB, 12-14 Şubat 2019 tarihleri arasında Paris’te düzenlenecek olan dünyanın en büyük ve en prestijli tekstil ve kumaş fuarına, genç tasarımcıları ile katılım sağlıyor. Bu sene ilk defa, “Designs” kısmından stant alarak, genç tasarımcıların dokuma koleksiyonlarını fuarda beğeniye sunacak olan ATHİB standı 3 gün boyunca Paris’te ziyarete açık olacak.

5W68 numaralı stant alanında 300’ün üzerinde tasarım ile fuarda yer alacak olan ATHİB’in hedefi, endüstriyel alanda üretilen kumaşlar ile finalistlerin tasarımlarının fuarda satılmasını sağlayarak Türkiye’nin tasarım gücü ve potansiyelini dünya tekstili ile bir kez daha buluşturmak olacak.

ATHİB Yarışma Yürütme Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç, ATHİB olarak Dokuma Kumaş Tasarım Yarışması’ndaki öncü olmaktan duyduğu gururu dile getirerek, “Hep dedik bugün de yineliyoruz. Biz taklit eden değil, taklit edilen ülke olma yolunda tasarımlarımız ile öncü olacağız. Gençlerimiz, genç tasarımcılarımız ile beraber çok daha güzel işler yapacağımıza inanıyorum” dedi.

Üretilen bu kumaşların, Adana ve Kahramanmaraş’taki ATHİB üye firmaları tarafından dokunduğuna dikkat çeken Kıvanç, “Biz Paris’te, hem ülkemizi hem de bölgemizi temsil ediyoruz” şeklinde konuştu.






Paylaş :
Etiketler :  ATHİB

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA