9 Eylül 2025 Salı


16:18    TARSUS BELEDIYESI’NDEN ORTAK AKıLLA HIZMET ATAĞı   16:16   AKDENIZ ZABıTASı, YOĞUN ŞIKAYETLERE NEDEN OLAN “KUŞ PAZARı”Nı KALDıRDı   16:15   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI İLE KADıNLAR DIREKSIYONDA, KARIYER YOLUNDA   16:13   MEZITLI BELEDIYESI’NIN ÜCRETSIZ PSIKOLOG VE DIYETISYEN HIZMETI   16:11   TOROSLAR’A 5 PARK MÜJDESI   16:09   YENIŞEHIR BELEDIYESINDEN EVLILIKTE SAĞLıKLı ILETIŞIM EĞITIMI   21:33   LOJISTIKTE YENI ÇAĞ: ŞEHIR İÇI TESISTE HıZ, VERIM VE SÜRDÜRÜLEBILIRLIK YARıŞı   21:13   GOLDEN GLOBAL’DAN DIJITAL ATıLıM: 190 ÜLKEYE SANIYELER İÇINDE PARA TRANSFERI   16:52   “KıZKALESI’NDE KUM, FILE VE KÜRESEL REKABET”   16:22   BAŞKAN V. ŞENER’DEN YENI EĞITIM-ÖĞRETIM YıLı MESAJı   15:52   GÜRSEL TEKIN: “CHP’YI PARÇALAMAYA ÇALıŞANLARA GEÇIT YOK!”   15:37   CHP İSTANBUL’DA OLAĞANÜSTÜ KONGREYE GIDIYOR: DELEGELER İMZAYLA HAREKETE GEÇTI   10:27   BELÇIKA ILE TICARETIN YENI ROTASı MERSIN’DEN GEÇIYOR   10:10   AVRUPA’DAN SERT TEPKI: “CHP’YE YAPıLANLAR DEMOKRASIYE DARBE”   02:44   FILENIN SULTANLARı’NıN GALATAPORT KUTLAMASı VALILIK KARARıYLA İPTAL EDILDI   02:38   DEM PARTI HEYETI CHP İL BINASıNA YÜRÜDÜ: “DEMOKRASI ÇEMBERI KIMIN?”   01:30   “DEMOKRASIYE ABLUKA: UYSAL’DAN AKP’YE SERT TEPKI”   01:20   İSTANBUL’DA TENCERELI DIRENIŞ: CHP İL BINASıNA ABLUKAYA TEPKI EVLERDEN YÜKSELDI   23:01   CHP İL BAŞKANLıĞı ÖNÜNDE DEMOKRASI NÖBETI:“BABA OCAĞıNA SAHIP ÇıK!”   22:51   ERKAN BAŞ’TAN CHP’YE DARBE TEPKISI: “DAYANıŞMA İÇIN GELIYORUZ”  
 
     
   

KEMAL KILIÇDAROĞLU: TAHİR ELÇİ`Yİ RAHMETLE ANIYORUM. KENDİ ŞAHSİ İKBALLERİ İÇİN, ÜLKEMİZİ KARGAŞAYA SÜRÜKLEMEYE ÇALIŞANLAR NE YAPARLARSA YAPSINLAR HİÇBİR ZAMAN BAŞARILI OLAMAYACAKLARDIR


CHP 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “8 yıl önce bugün, hain bir suikaste kurban giden Diyarbakır Baro Başkanı, barış, demokrasi ve adalet savunucusu Tahir Elçi`yi ve bu saldırı sonucu şehit olan polis memurlarımız Ahmet Çiftaslan ve Cengiz Erdur`u rahmetle anıyorum. Kendi şahsi ikballeri için, ülkemizi kargaşaya sürüklemeye çalışanlar ne yaparlarsa yapsınlar hiçbir zaman başarılı olamayacaklardır, er ya da geç adalet önünde hesap vereceklerdir” dedi.

 

Tarih : 28 Kasım 2023 Salı 14:05   Okunma : 481

CHP 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “8 yıl önce bugün, hain bir suikaste kurban giden Diyarbakır Baro Başkanı, barış, demokrasi ve adalet savunucusu Tahir Elçi`yi ve bu saldırı sonucu şehit olan polis memurlarımız Ahmet Çiftaslan ve Cengiz Erdur`u rahmetle anıyorum. Kendi şahsi ikballeri için, ülkemizi kargaşaya sürüklemeye çalışanlar ne yaparlarsa yapsınlar hiçbir zaman başarılı olamayacaklardır, er ya da geç adalet önünde hesap vereceklerdir” dedi.

CHP 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Diyarbakır Barosu Başkanı Tahir Elçi`nin ölüm yıl dönümü dolayısıyla X hesabından paylaşım yaptı. Kılıçdaroğlu`nun paylaşımı şöyle: 

“8 yıl önce bugün, hain bir suikaste kurban giden Diyarbakır Baro Başkanı, barış, demokrasi ve adalet savunucusu Tahir Elçi`yi ve bu saldırı sonucu şehit olan polis memurlarımız Ahmet Çiftaslan ve Cengiz Erdur`u rahmetle anıyorum. Kendi şahsi ikballeri için, ülkemizi kargaşaya sürüklemeye çalışanlar ne yaparlarsa yapsınlar hiçbir zaman başarılı olamayacaklardır, er ya da geç adalet önünde hesap vereceklerdir.”






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA