10 Eylül 2025 Çarşamba


15:07   12 DEV ADAM’A MERSIN’DEN TAM DESTEK: MARINA’DA YARı FINAL HEYECANı   15:05   ÖZGÜR ÖZEL: BIZ SANDıĞı TEK ADAMLARDAN SÖKE SÖKE ALDıK, TEK ADAMA VERMEYECEĞIZ   14:57   BAŞKAN YıLDıZ: “İDMAN YURDU’NU KENTIN SAHIPLENDIĞI BIR TAKıM HALINE GETIRMELIYIZ”   14:55   ECE SEÇKIN’DEN ADALET BAKANLıĞı’NA ÇAĞRı   14:48   “ŞEKER”IN UMUT YOLCULUĞU: HATAY’DAN MERSIN’E UZANAN BIR KURTULUŞ HIKAYESI   10:12   TARıMSAL KALKıNMAYA 32 BIN METRE BORU: ERDEMLI’DEN ÜRETICIYE KARARLı DESTEK   01:03   CHP 102 YAŞıNDA: SEÇER’DEN BIRLIK, ADALET VE UMUT MESAJı   16:18    TARSUS BELEDIYESI’NDEN ORTAK AKıLLA HIZMET ATAĞı   16:16   AKDENIZ ZABıTASı, YOĞUN ŞIKAYETLERE NEDEN OLAN “KUŞ PAZARı”Nı KALDıRDı   16:15   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI İLE KADıNLAR DIREKSIYONDA, KARIYER YOLUNDA   16:13   MEZITLI BELEDIYESI’NIN ÜCRETSIZ PSIKOLOG VE DIYETISYEN HIZMETI   16:11   TOROSLAR’A 5 PARK MÜJDESI   16:09   YENIŞEHIR BELEDIYESINDEN EVLILIKTE SAĞLıKLı ILETIŞIM EĞITIMI   21:33   LOJISTIKTE YENI ÇAĞ: ŞEHIR İÇI TESISTE HıZ, VERIM VE SÜRDÜRÜLEBILIRLIK YARıŞı   21:13   GOLDEN GLOBAL’DAN DIJITAL ATıLıM: 190 ÜLKEYE SANIYELER İÇINDE PARA TRANSFERI   16:52   “KıZKALESI’NDE KUM, FILE VE KÜRESEL REKABET”   16:22   BAŞKAN V. ŞENER’DEN YENI EĞITIM-ÖĞRETIM YıLı MESAJı   15:52   GÜRSEL TEKIN: “CHP’YI PARÇALAMAYA ÇALıŞANLARA GEÇIT YOK!”   15:37   CHP İSTANBUL’DA OLAĞANÜSTÜ KONGREYE GIDIYOR: DELEGELER İMZAYLA HAREKETE GEÇTI   10:27   BELÇIKA ILE TICARETIN YENI ROTASı MERSIN’DEN GEÇIYOR  
 
     
   

Başka bir gelecek mümkün diyen Tarsus ‘Referandumda’hayır diyor..


CHP Mersin İl Gençlik Kolları Başkanı İ.Ethem Güzel, referandum çalışmaları kapsamında Tarsus’ta gençlerle buluştu.

 

Tarih : 16 Mart 2017 Perşembe 13:33   Okunma : 1053

CHP Mersin İl Gençlik Kolları Başkanı İ.Ethem Güzel, referandum çalışmaları kapsamında Tarsus’ta gençlerle buluştu.

 Tarsus İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emrah Kara ve gençlik kolları üyeleri ile birlikte çalışmalar yapan      Başkan İ.Ethem Güzel, “Hayır oyu vermek yarınlara bırakacağımız en güzel miras olacaktır.” Dedi.

Referandum çalışmalarına hız kesmeden devam eden CHP Mersin İl Gençlik Kolları Başkanı İ.Ethem Güzel, Tarsus İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emrah Kara,İl-İlçe yöneticileri ile birlikte Kafelerde ve sokaklarda ‘’hayır’’ broşürleri dağıtıp halkın referandum ile ilgili fikirlerini aldı. Üniversite oğrencilerini de evlerinde ziyaret eden,Başka gelecek mümkün diyen Hayır’lı gençler tek adam rejimine Hayır diyor dedi.                       

Tarsus’ta katıldığı ziyaretlerde Tarsus’luların  referandumla ile ilgili düşüncelerinden dolayı çok memnun kaldığını belirten İl Gençlik Kolları Başkanı Ethem Güzel, bu referandumda da Tarsus farkını ortaya koyup sandıktan Hayır oyunu çıkartacaktır. Referandumda sunulan maddeleri tek tek Tarsuslulara  anlattık ve sorduk, bu maddeler sizin ürünlerinizin para etmesini sağlayacak mı? Bu maddeler ülkede her köşede patlayan bombaları susturacak mı? Bu maddeler,Terör’ü bitirecekmi,Bu maddeler karı koca asgari ücret kazanan veya emekli maaşı ile çocuklarını okutmaya çalışanların refah düzeyini arttıracak mı?Bu Maddeler Ögrencilerin sorunlarına çözüm getirecekmi.Sorunlarınıza en ufak bir çözüm getirmeyen bu sistem sizi yönetim ve ekonomik olarak çok gerilere götürecektir. Tarsus bu sorunlara çözüm üretmeyenlere sandıkta gereken cevabı verecektir." dedi.






Paylaş :
Etiketler :  başka gelecek mümkün, chp, mersin, ethem güzel.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA