15 Mayıs 2024 Çarşamba


22:44   CHP DİYARBAKIR MİLLETVEKİLİ SEZGİN TANRIKULU: "DEDAŞ BÖLGEDEKİ ÇİFTÇİLERE BÜYÜK ZULÜM UYGULUYOR"   22:31   DEM PARTİ ANKARA İL ÖRGÜTÜ`NDEN KOBANİ AÇIKLAMASI: ”BU ÇIKMAZDAN GERİ DÖNÜN, DİYALOG VE MÜZAKERELERİN, BARIŞIN ÖNÜNÜ AÇIN”   22:11   CAN ATALAY İÇİN İSTANBUL ADLİYESİ ÖNÜNDEN ADALET ÇAĞRISI... TİP GENEL BAŞKANI BAŞ: "ADINDA ADALET OLAN BU PARTİ TÜRKİYE`DE ADALETİ KATLEDEREK VAR OLUYOR"   21:36   İYİ PARTİ `KAMUDA İSRAFIN ARAŞTIRILMASINI` İSTEDİ... İYİ PARTİ`Lİ KARAKAŞ: "BU PAKET KAMUDAKİ İSRAFIN İTİRAFIDIR"   21:19   TBMM GENEL KURULU`NDA İKTİDARIN REDDETTİĞİ ÖNERGELER TARTIŞMA YARATTI... "AKP GRUBU`NUN ADI BUGÜNDEN SONRA `REDGİLLER` OLMALI"   20:20   TBMM`DE DEM PARTİ VE AKP`LİLER ARASINDA İLİÇ TARTIŞMASI... KORDU`DAN KARSLI`YA: "SORUMLULUKLARI VAR, SAVUNMA PSİKOLOJİSİYLE CEVAP VERMESİNLER"   19:37   ODTÜ`LÜ MİLLETVEKİLİ KONURALP`TEN ODTÜ REKTÖRLÜĞÜ`NE TEPKİ: "ÖĞRENCİLER HAKKINDA AÇILAN SORUŞTURMALAR DURDURULMALI, BARIŞÇIL EYLEMLERİNE VE TALEPLERİNE SAYGI GÖSTERİLMELİDİR"   19:02   HAKKARİ BELEDİYE BAŞKANI AKIŞ: "KAYYIM TARAFINDAN BELEDİYE BÜTÇESİNDEN AKP`Lİ ADAYIN SEÇİM KAMPANYASI İÇİN 29 MİLYON 939 BİN TL HARCANMIŞ"   17:55   CHP İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI`NDAN 18 MAYIS`TA DÜZENLENECEK SARAÇHANE MİTİNGİNE KATILIM ÇAĞRISI   17:47   OSMAN KAVALA DAVASINDA YARGILAMANIN YENİLENMESİ TALEBİNİ YENİ HEYET DEĞERLENDİRECEK   17:45   ERDOĞAN`DAN `YENİLENME` MESAJI: ``BİZİM AK PARTİ`DEN GÜÇ DEVŞİRECEK  İSİMLERE DEĞİL AK PARTİ`YE GÜÇ KATACAK ŞAHSİYETLERE İHTİYACIMIZ VAR``   16:53   EĞİTİM- İŞ MÜLAKAT UYGULAMASINI YARGIYA TAŞIYOR... KADEM ÖZBAY: "GEÇMİŞTE YAPILAN MÜLAKATLAR TORPİL MEKANİZMASININ GÖSTERGESİ, BU ALDATMACALARA İZİN VERMEYECEĞİZ"   16:50   TARSUS BELEDİYESİ PERSONELİNE YANGIN TATBİKATI VE EĞİTİMİ VERİLDİ   16:49   BÜRO-İŞ SENDİKASI`NDAN `KAMU TASARRUF PAKETİ`NE PROTESTO: "YEDİLER İÇTİLER, HESABI BİZE ÖDETECEKLER. KİM YEDİYSE HESABI ONLAR ÖDESİN"   16:45   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ, ENGELLİLER HAFTASI’NDA ÖZEL BİREYLERLE PİKNİK YAPTI   16:44   ÖZGÜR ÖZEL: "MADENCİ ŞENOL ZURNALI`YA ALLAH`TAN RAHMET, YARALI MADENCİ SAVAŞ ONUR`A ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM"   16:33   ERDOĞAN, TÜRKİYE ZİRAAT ODALARI BİRLİĞİ`NİN DANIŞMA TOPLANTISINA KATILDI: ``BU YILIN TARIM DESTEĞİ YIL SONUNDA 91 BUÇUK MİLYAR LİRAYA ÇIKACAK``   16:21   ÖZGÜR ÖZEL: "BELEDİYE YATIRIMLARIMIZI ENGELLEMEYE ÇALIŞANLARLA MİLLETİN HUZURUNDA HESAPLAŞIRIZ"   16:12   YARGITAY`DA DEVİR TESLİM TÖRENİ... YARGITAY BAŞKANI KERKEZ: "YARGITAY`IN ONURUNU VE İTİBARINI KORUMAK İÇİN SÖZ VERİYORUM"   15:57   ÖZGÜR ÖZEL: CHP`DE BİR TANE EŞ, DOST, AKRABA ATAMASI YOKTUR. BU YALANLARA KARŞI BU ÖZGÜVENLE MÜCADELE ETTİK"  
 
     
   

REMZİ ÇAYIR: EY DÜNYA LİDERİ BENİ DUY. LAFLA DÜNYA LİDERİ OLUNMUYOR. TÜRKİYE YÜZYILI. LAFI EĞİP BÜKMEK ÇOK KOLAY. 7 BİN 500 LİRA ALIYOR SENİN EMEKLİN”


Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır, “Ey dünya lideri, beni duy. Lafla dünya lideri olunmuyor, Türkiye Yüzyılı. Lafı eğip bükmek çok kolay. 7 bin 500 lira alıyor senin emeklin… Türkiye`nin topyekûn bir sistem değişikliğine ihtiyacı var. Türkiye`nin bir anayasaya, yeni bir sisteme ihtiyacı var. Eski sistemle bu iş yürümez” dedi.

 

Tarih : 14 Aralık 2023 Perşembe 16:07   Okunma : 164

Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır, “Ey dünya lideri, beni duy. Lafla dünya lideri olunmuyor, Türkiye Yüzyılı. Lafı eğip bükmek çok kolay. 7 bin 500 lira alıyor senin emeklin… Türkiye`nin topyekûn bir sistem değişikliğine ihtiyacı var. Türkiye`nin bir anayasaya, yeni bir sisteme ihtiyacı var. Eski sistemle bu iş yürümez” dedi.

Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, gündemi değerlendirdi. Çayır, özetle şunları söyledi:

“HALA NEDEN ŞEHİT GELİYOR?”

“Hakemi gören göz, şehidi görmedi. Bir haftadır hakemi konuşanlar, şehide bir dakika bile ayırmadılar. Alperen Emir, şehit edildi. Allah aşkına, siz kimsenin televizyonda bunu konuştuğuna şahitlik ettiniz mi? Elbette; spora, hayata şiddetin bulaşması kabul edilemez. Bu çağda böyle bir şeyin olması gerçekten kötü. Lakin, benim anlamadığım şu, Halil Umut Meler`e yumruk atılması ne kadar acı ise öbür tarafta bu vatan için şehit olmuş gencecik bir teğmen var. Şehitleri bile kanıksadık bu ülkede. Biz nasıl uyuşturulduk, diye yüksek sesle itirazınız olmaz mı? Birileri bizim beyinlerimizi, duygularımızı öldürüyor… Hala neden şehit geliyor? Gerçek gündemlerle ülkenin geleceğe bakması lazım.

Gündemimizi de ne konuşacağımızı da hükümet belirliyor. Sayın Recep Tayyip Erdoğan o gece, Halil Umut Meler`i telefonla arayıp geçmiş olsun deyip, sahip çıkmasaydı, bülbüller çıkıp bu konuyu konuşurlar mıydı? Bunlara fazla takılmayın deseydi, ertesi gün ülkenin gündemini bu konu işgal eder miydi? Neyin doğru, neyin yanlış olduğuna kim karar veriyor? Tayyip Bey karar veriyor. Bu suni gündemlerle kimse zihinlerimizi işgal edemez.

Ülke kan ağlıyor, fakir fukara kan ağlıyor. Çalışanların yüzde 60`ının asgari ücretle maaş aldığı bir ülkedeyiz. Benim milletim, benim bakanım. Senin nereden bakanın, nereden milletin oluyor. Millet senin maraban mı? Konuşurken bile adamdaki zihniyete bak. Benim milletim, benim memurum, benim bakanım, benim vekilim… İşte bu yaklaşımı biz Milli Yol Partisi olarak reddediyoruz.

Hasan Bitmez… Meclis`te kalp krizi geçirmiş, düşmüş. Oradan AK Parti sıralarından, ‘İşte Allah`ın gazabı böyle gelir` diyenlere Allah akıl fikir, vicdan versin. Yeter artık, yeter. Bu ülke sizden çok çekti. Artık yeter, düşün milletin yakasından. Utanmazlığın da bu kadarı fazla. İnsan ölüyor, ölüme söz mü söylenir. Hoşgörünün yerine, milleti ikiye bölerseniz, sırf oy kaygısı ile hareket ederseniz, böyle olur. Vicdanı elden bırakmamak lazım.

Gazze kan ağlıyor. Güçlü; çerçeveyi de sonucu da kuralı da belirler. Bu dünyadaki düzen ne yazık ki böyle kuruldu... Bu zulüm karşısında susanlara Allah bir gün hesap soracaktır… Adı Müslüman olan ülkelerde, çıt yok. Amerikan, Amerikalılığını yapar. Suud`un, Şeyh Salman`ı ne yapıyor? Kendi aleminde. Bahreyn kendi dünyasında. Katar, arabuluculuk yapıyor. Kuveyt kendi tünelinde. Türkiye ne yapıyor? Laf üretiyor, laf. Tayyip Erdoğan, siyaset adına laf üretmekten öte, hiçbir tesiri olmayan… Dünya lideriymiş. Aklımızla dalga geçiyorlar. Sen önce ülkende adaleti hâkim kıl… Yarından endişe duymadan yaşayan aile var mı? Neyle övündüler, hastaneleri modernleştik, büyüttük dediler. Vatandaş randevu alamıyor. Sisteme bak. Ne hale getirdiler? Ankara`nın göbeğinde Numune Hastanesi`ni kapat, çocuk hastanesini kapat… Akıl fazla çalışmıyor. Neymiş, rüyasıymış. Kimlikli, markalaşmış hastaneleri kapatmak hangi aklın ürünü? Adaletin olmadığı yerde umut olmaz, yatırım gelmez, istihdam olmaz…

Türkiye`nin meselesi büyükşehirleri kazanmak mı? Tayyip Bey de aynısını yapıyor. Ankara, İstanbul sanki kendi bahçesi, arsası. Arsasını başkası işgal etmiş gibi davranıyor. Ayıp. İstanbul, Ankara bu vatan senin arsan değildir. Aynısını muhalefete de söylüyorum… Kazanmak her şeyi haklı çıkarmaz.

Ey dünya lideri, beni duy. Lafla dünya lideri olunmuyor, Türkiye Yüzyılı. Lafı eğip bükmek çok kolay. 7 bin 500 lira alıyor senin emeklin. Elin emeklisi alıyor, 7 bin 500 lira. Biz, birçok şeyi değiştirmek üzere geliyoruz. Doğruyu yapmak, şereflice yürümek; siyaseten kaybetsek bile doğruyu yapmaktan geri kalmamak. Böyle yaparsak siyaset de kazanır, herkes kazanır.

Türkiye`nin topyekûn bir sistem değişikliğine ihtiyacı var. Türkiye`nin bir anayasaya, yeni bir sisteme ihtiyacı var. Eski sistemle bu iş yürümez. Bu şart, olmazsa ne olur? Ben gelirim, bunlar yanlış derim. Sistem beni, Tayyip Bey`in sonu gibi yapar.”

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA