26 Kasım 2025 Çarşamba


14:39   GAZETECI FATIH ALTAYLı’YA 4 YıL 2 AY HAPIS CEZASı VERILDI   14:35   TRUMP VE ZELENSKI, RUSYA-UKRAYNA BARıŞ GÖRÜŞMELERINE HAZıRLANıYOR; WITKOFF ISE GELECEK HAFTA MOSKOVA’DA PUTIN ILE GÖRÜŞECEK   14:34   ANTALYA BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı MUHITTIN BÖCEK HASTANEYE KALDıRıLDı   14:32   KADıN DAYANıŞMA KOMITESI ÜYESI KADıNLAR MEYDANLARı DOLDURDU: "ŞIDDET IKTIDARıNıZı YıKACAĞıZ"   10:32   “KADıNLAR YAŞASıN DIYE İSTANBUL SÖZLEŞMESI YAŞATıLMALı: DR. ŞEVKIN’DEN TBMM’DE ÇARPıCı MESAJ”   09:25   “MERSIN, İKLIM LIDERLIĞINDE ZIRVEYE TıRMANıYOR: CDP’DE ‘A’ NOTUYLA DÜNYA SAHNESINDE”   17:36   ŞANLıURFA ADLIYE SARAYı’NDA PATLAMA… VALI ŞıLDAK: “TEKNIK YÖNÜYLE INCELENIP PATLAMANıN SEBEBI ORTAYA KONULACAK”   17:33   ŞANLıURFA ADALET SARAYı’NDA PATLAMA   17:32   CHP KADıN KOLLARı GENEL BAŞKANı KAYA: "BU IKTIDARıN POLITIKASı KADıNLARı KORUMAK DEĞIL, KADıNLARı SUSTURMAK"   17:28   ÖZGÜR ÖZEL’DEN 25 KASıM MESAJı: “İKTIDARA GELDIĞIMIZDE, KADıNA YÖNELIK ŞIDDETE KARŞı ATıLMASı GEREKEN ADıMLARı CESARETLE ATACAĞıZ”   17:25   2026 BÜTÇESI PLAN VE BÜTÇE KOMISYONU’NDA… KADıNLARıN ŞIDDETI ANLATTıKLARı MEKTUPLARı VEREN CHP’LI KAYA’YA BAKAN TUNÇ’TAN “ŞOV YAPMA” TEPKISI   10:30   TARSUS’TA DÜŞÜNCE ŞÖLENI: 5. FELSEFE FESTIVALI GERÇEKLEŞTI   01:01   SEÇER: “MERSIN’IN BÜTÇESI GÜÇLÜ, HIZMETLERIMIZ KARARLı – 2026’DA YATıRıMLAR DAHA DA ARTACAK”   16:30   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN 25 KASıM MESAJı   16:25   MEZITLI BELEDIYE BAŞKANı TUNCER, “GELECEĞIMIZ ÖĞRETMENLERIN EMEĞIYLE ŞEKILLENIYOR”   16:23   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN EMEKTAR ÖĞRETMENLERINDEN, BAŞKAN SEÇER’E ZIYARET   15:01   ULUSLARARASı AKDENIZ SINEMALARı BULUŞMASı BAŞLıYOR   14:55   CHP’LI KıŞ: "BU ÜLKEYI EŞITLIKLE, ADALETLE, CESARETLE KADıNLAR AYAĞA KALDıRACAK"   14:54   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL: “ÖĞRETMENLERIN HAK ETTIKLERI DEĞERI GÖRECEKLERI GÜNLER ÇOK YAKıN”   14:49   ÖĞRETMENLERIN MESAISINI "YÜZ TANıMA SISTEMI" ILE KONTROL EDEN ÖZEL OKULDA 700 BIN LIRA CEZA  
 
     
   

ENSAR AYTEKİN, BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AHMET AKIN İLE BİRLİKTE VATANDAŞLARA SESLENDİ: “YARIM KALAN HİKAYEYİ TAMAMLAMAYA HAZIR MISINIZ?”


CHP Genel Başkan Yardımcısı Ensar Aytekin, CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın`ın halkla buluşma programına katıldı. Aytekin, “Bundan tam beş yıl önce hep birlikte güzel bir yola çıkmıştık. O yolculuk bir noktada durmak zorunda kaldı. Ancak, yaşadıklarımızdan bildiğimiz bir gerçek var. Bütün güzel başlangıçlar, hikayeler; yarım da kalsa, bir gün mutlaka tamamlanır. Yarım kalan hikâyeyi tamamlamaya hazır mıyız” dedi.

 

Tarih : 19 Aralık 2023 Salı 15:41   Okunma : 586

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ensar Aytekin, CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın`ın halkla buluşma programına katıldı. Aytekin, “Bundan tam beş yıl önce hep birlikte güzel bir yola çıkmıştık. O yolculuk bir noktada durmak zorunda kaldı. Ancak, yaşadıklarımızdan bildiğimiz bir gerçek var. Bütün güzel başlangıçlar, hikayeler; yarım da kalsa, bir gün mutlaka tamamlanır. Yarım kalan hikâyeyi tamamlamaya hazır mıyız” dedi.

CHP Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın`ın düzenlediği halkla buluşma etkinliğine katıldı. Aytekin, şunları söyledi:

“Bundan tam beş yıl önce, Balıkesir için hep birlikte güzel bir yola çıkmıştık. Balıkesir için, güzel bir hikaye yazmak için Balıkesirlilerle, yediden 70`e, kol kola, omuz omuza güzel bir yola çıkmıştık. Bu alanda bulunan herkesin bildiği gibi, o yolculuk bir noktada durmak zorunda kaldı. Ancak, yaşadıklarımızdan bildiğimiz bir gerçek var. Bütün güzel başlangıçlar, hikayeler; yarım da kalsa, bir gün mutlaka tamamlanır. İşte o güzel hikayeyi, o güzel yolculuğu güzel bir sona ulaştırmak için yeniden beş yıl önce olduğu gibi, ana daha büyük bir coşkuyla, inançla, umutla yeniden Ali Hikmet Paşa Meydanı`nda omuz omuzayız.

Bu beş yılda, o hikayemiz kesintiye uğradı ama elbette Balıkesir halkının iradesi ile bir Büyükşehir Belediye Başkanı ve Büyükşehir yöneticileri seçilmiş oldu. Bu şehirde yaşayan bir muhalefet partisi milletvekili olarak samimiyetle söylüyorum, dilerdim ki bu beş yılda Balıkesir`in sorunları çözülmüş olsun. Ancak o sorunların beş yıl öncekine oranla, beş kat daha arttığını Balıkesir`de yaşayan herkes biliyor, biz de biliyoruz.

Yarım kalan hikayeyi tamamlamaya hazır mıyız? Görüyorum ki Balıkesir, bu güzel hikayeyi tamamlamaya hazır. Ama başka bir şey daha görüyorum. Ahmet Akın kardeşimiz de beş yıl öncesine oranla Balıkesir`in sorunlarını çözmeye çok daha hazır haldedir.

Ben bu güzel, umutlu ve onurlu yolda şansının, bahtının açık olmasını diliyorum. Balıkesir`e Ahmet Akın, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi`ne Ahmet Akın hayırlı uğurlu olsun. Yolunuz, yolumuz açık olsun.”

 

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA