5 Temmuz 2025 Cumartesi


09:43   MÜSAVAT DERVIŞOĞLU: PATRON ÇıLDıRDı, ADANA VE ADıYAMAN BELEDIYE BAŞKANLARı GÖZALTıNA ALıNDı.   09:39   MUHITTIN BÖCEK GÖZALTıNA ALıNDı... BURHANETTIN BULUT: "SIYASI INTIKAM AMACıYLA YARGıYı SOPA YAPANLARıN DERDI HUKUK DEĞIL, KENDI IKTIDARLARıNı KORUMAK"   09:01   GÖKHAN GÜNAYDıN: ADANA VE ADıYAMAN BELEDIYE BAŞKANLARıMıZ GÖZALTıNDA   08:55   ADıYAMAN BELEDIYE BAŞKANı TUTDERE: SABAH ANKARA’DA EVIMDEN GÖZALTıNA ALıNDıM   23:52   MANAVGAT BELEDIYE BAŞKANı KARA GÖZALTıNA ALıNDı... CHP ANTALYA MILLETVEKILI KAYA: "NEREYE GÖTÜRÜLDÜKLERINI BULMAYA ÇALıŞıYORUZ"   18:33   MANAVGAT BELEDIYE BAŞKANı KARA GÖZALTıNA ALıNDı... CHP ANTALYA MILLETVEKILI KAYA: "NEREYE GÖTÜRÜLDÜKLERINI BULMAYA ÇALıŞıYORUZ"   17:57   DORUK DÖRÜCÜ ADLI KONTROL TEDBIRI UYGULANARAK SERBEST BıRAKıLDı   17:40   CHP’NIN KURULTAY DAVASı... ANKARA 26. ASLIYE CEZA MAHKEMESI, BIR KEZ DAHA GÖREVSIZLIK KARARı VEREREK, DOSYAYı ANKARA BÖLGE ADLIYE MAHKEMESI 5. CEZA DAIRESI’NE GÖNDERDI   16:50   ÖZGÜR ÖZEL: "İMAMOĞLU’NU RISK OLARAK ORTADAN KALDıRMAK IÇIN HER ŞEYI DENIYORLAR. EN SON BIR ROKETATARLA SALDıRACAKLAR"   15:46   SOLI GÜNEŞ FESTIVALI COŞKUSU SÜRÜYOR!    15:34   TOROSLAR BELEDIYESI’NIN VETERINER İŞLERI MÜDÜRLÜĞÜ ÇALıŞMALARıNA BAŞLADı   15:30   MERSIN’DE ÇOCUKLAR FUTBOLA BU ŞENLIK ILE DOYDU   15:15   İMAMOĞLU’NDAN RTÜK’E CEZA TEPKISI   09:50   ATANAMAYAN ÖĞRETMENLER ; HAYALLERIMIZ SUYA DÜŞTÜ... BUNU HAK ETMIYORUZ... ADIL KONTENJAN ISTIYORUZ   09:39   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN YOL ÇALıŞMALARı İLÇELERDE DE DEVAM EDIYOR   09:25   YERLI ÜRETIM DEVI EKON, WIN EURASIA’DA GLOBAL BÜYÜME HEDEFINI YINELEDI   09:15   SANAYI DÖNÜŞÜMÜNDE YENI BIR ADıM: DIJITALLEŞMENIN KALBI İSTANBUL’DA ATıYOR   09:05   ÖĞRENCILERIN EN SEVDIĞI ŞEHIRLERDEN BIRI YINE MERSIN OLDU   19:14   MILLETVEKILI ALI BOZAN: HER ŞEYE KEPÇEYLE MAAŞLARA KAŞıK UCUYLA ZAM!   17:55   AKİB KOORDINATÖR BAŞKANı VEYSEL MEMIŞ: YıLıN İLK YARıSıNDA YıLDıZ PAZARLARıMıZ SLOVENYA, BULGARISTAN VE SURIYE  
 
     
   

CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL VE İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI TUNÇ SOYER ALMANCA ÖĞRETMENLERİYLE KARŞILAŞTI... ASUMAN ÖĞRETMEN: İKİSİYLE DE GURUR DUYUYORUM


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Özel`in İzmir programında Bornova Anadolu Lisesi`nden Almanca öğretmenleri Asuman Ünal ile karşılaştı. Ünal, Özel`in Almanya`daki Sosyal Demokrat Partisi (SPD) kongresinde Almanca konuşmasına tam not verdi. Ünal, Öğrencileri Özel ve Soyer için “İkisiyle de gurur duyuyorum” ifadelerini kullandı.

 

Tarih : 24 Aralık 2023 Pazar 11:35   Okunma : 464

HABER: SULTAN EYLEM KELEŞ – KAMERA: KERİM UĞUR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Özel`in İzmir programında Bornova Anadolu Lisesi`nden Almanca öğretmenleri Asuman Ünal ile karşılaştı. Ünal, Özel`in Almanya`daki Sosyal Demokrat Partisi (SPD) kongresinde Almanca konuşmasına tam not verdi. Ünal, Öğrencileri Özel ve Soyer için “İkisiyle de gurur duyuyorum” ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Menemen`de 93 yıl önce katledilen Şehit Asteğmen Mustafa Fehmi Kubilay ve arkadaşlarının anma töreninde Bornova Anadolu Lisesi`ndeki Almanca öğretmeni Asuman Ünal ile karşılaştı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer`in de öğretmenliğini yapan Ünal, Özel ve Soyer ile birlikte CHP İzmir İl Başkanlığı`na geldi.

ANKA Haber Ajansı`na değerlendirmelerde bulunan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, öğretmeni Asuman Ünal`ın öğrencilik yıllarında iyi olduğunu söylemesi üzerine şöyle konuştu:

“Hocam yalan söyleme. Bornova Anadolu Lisesi`nde 1985`teki ilk almanca öğretmenim benim. Hazırlık, sonra da yıllarca okuttu. İlk Almancayı ondan öğrendim. İlk aldığım not `ein viertel minus`, çeyrek eksi verdi bana. Eksi bile alamadım yani. Dünyanın en disiplinli Almanca öğretmenidir, tam Alman disipliniyle”

ALMANCA ÖĞRETMENİ ÜNAL, ÖZEL`İN SPD KONGRESİNDEKİ KONUŞMASINA TAM NOT VERDİ

Genel Başkan Özel, öğretmeni Ünal`a Almanya Sosyal Demokrat Partisi (SPD) kongresinde Almanca konuşmasını beğenip beğenmediğini sordu. Ünal, “Beğendim, beğendim” yanıtını verdi. Özel bunun üzerine “Dört yerde hata tespit etmiş” deyince Öğretmen Ünal gülerek, “Bir iki yerde okuma hatası var, olur öyle” dedi.

Özel, konuşmasına şöyle devam etti:

“Asuman Ünal, Bornova Anadolu Lisesi`nin çok efsane öğretmenlerinden bir tanesidir, çok uzun yıllar. Bugün de Menemen`de karşılaştık. Hem benim hem Tunç Başkanın da okuldan öğretmenimiz olduğu için bugün birlikteydik. Kalabalıktan çekiniyor, ‘seni meşhur edeceğim gel` dedim, geldi. Çok iyi bir Atatürkçü`dür. Biz bugünlere geldiysek onun sayesinde geldik. Her sene 24 Kasım`da -ilk başlarda telefonu yoktu, edindikten beri 4-5 yıldır- arıyorum. Bir eczane açılışında karşılaştık, her sene konuşuyoruz 24 Kasım`larda.

ÖĞRETMEN ÜNAL: İKİSİYLE DE GURUR DUYUYORUM 

“İki öğrencinizin bugün bu konumda olması size ne hissettiriyor?” sorusunu yanıtlayan Ünal ise “Çok mutlu ediyor. Ama bizim öğrencilerimizin çoğu bu şekilde, hepsiyle çok gurur duyuyoruz. Okulumuzla da gurur duyuyoruz, ikisiyle ayrıca gurur duyuyoruz” diye konuştu.

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA