2 Mayıs 2025 Cuma


15:01   İÇIŞLERI BAKANı ALI YERLIKAYA: “BU PERVASıZ VE ACıMASıZ SALDıRı, HUKUK KARŞıSıNDA HAK ETTIĞI YANıTı ALACAKTıR”   14:41   CHP`NIN "MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR" MITINGI YARıN KONYA`DA... ERHAN ADEM: ``ÜLKEMIZ ARTıK AKP IKTIDARı TARAFıNDAN YÖNETILEMIYOR, HALK BUNU GÖRDÜ``   14:39   CHP`NIN "MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR MITINGI" YARıN KONYA`DA... PARTI MECLISI ÜYESI GÖRGÖZ: KONYA CUMHURIYET`IN KALESI OLMAYA HAZıR   14:38   BASıN KONSEYI, DÜNYA 2025 BASıN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ NEDENIYLE TÖREN DÜZENLEDI   14:38   CHP`LI ÇAKıR, MERSIN DAVULTEPE`DE 25 YıLLıK NARENCIYE AĞAÇLARıNıN KESILMESINE TEPKI GÖSTERDI   14:29   KARTALKAYA YANGıNıNı ARAŞTıRMA KOMISYONU... BOLU BELEDIYE BAŞKANı TANJU ÖZCAN SUNUM YAPACAK   14:24   CHP`NIN "MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR" MITINGI YARıN KONYA`DA... ERHAN ADEM: "YOZGAT`TA NASıL ŞOK YAŞADıLARSA, AYNı ŞOKU KONYA`DA DA YAŞAYACAKLAR"   14:15   MILLI YOL PARTISI GENEL BAŞKANı ÇAYıR`DAN "TELEF" TEPKISI: "BU SÖZ SIYASI TARIHIMIZDE BIR YÜZ KARASı OLARAK KALACAKTıR"   14:07   CHP`NIN "MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR" MITINGI YARıN KONYA`DA... CHP KONYA İL BAŞKANı YAMAN: "İKTIDARı KONYA`DAN GETIRECEĞIZ"   13:37   CHP`LI ÇAKıRÖZER, NISAN AYı BASıN ÖZGÜRLÜĞÜ RAPORU`NU AÇıKLADı: "GAZETECILER 257 KEZ HAKIM KARŞıSıNA ÇıKTı, 61`I GÖZALTıNA ALıNDı, 25`I TUTUKLANDı"   13:31   ARTVINLI EMEKLI: "DOMATESIN KILOSU 100 LIRA... EMEKLI MAAŞıYLA GEÇINMEK MÜMKÜN DEĞIL"   13:13   CHP`LI DEMIR`DEN IŞÇILERIN MAZERET IZNI HAKKıNıN MEMURLAR ILE EŞITLENMESINE ILIŞKIN KANUN TEKLIFI   13:06   RTÜK ÜYESI KESER`DEN RTÜK`E "GÜNDEM DıŞı RAPOR" TEPKISI: "GEREKLI HAZıRLıK SÜRECI OLANAĞı TANıNMAYAN BIR ORTAMDA, NITELIKLI MÜZAKERE YAPıLMASı MÜMKÜN DEĞILDIR"   12:53   NARIN GÜRAN CINAYETI IKINCI DAVASı… DURUŞMA 30 MAYıS`A ERTELENDI   12:51   GELECEK PARTISI GENEL BAŞKANı DAVUTOĞLU: "KKTC`YI MAFYA, KUMAR VE FUHUŞ CENNETINE ÇEVIRENLER YÜCE DIVAN`DA YARGıLANMALı”   12:49   İSTANBUL BAROSU BAŞKANı KABOĞLU`NDAN SILIVRI ZIYARETI: “AVUKATLAR, SEÇILMIŞLER, KAMU YÖNETICILERI HAKSıZ BIÇIMDE ÖZGÜRLÜKLERINDEN ALıKONULUYOR”   12:44   TOKİ`NIN KKTC`DE INŞA ETTIĞI KÜLLIYE`NIN AÇıLıŞıNı CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN YAPACAK   12:33   CHP`LI SARıBAL: "SARAY IKTIDARı HAYVANCıLıĞı BITIRMEYE YEMINLI. 12 MILYAR DOLAR ÖDENDI, YETMEDI"   12:29   BABACAN: KANAL İSTANBUL YAPıLıRSA, BIR DEPREMDE BIR SAVAŞTA İSTANBUL`DAN TAHLIYE NASıL OLACAK?"   12:16   KKTC`DE ÖLDÜRÜLEN IŞ INSANı HALIL FALYALı`NıN ESKI MUHASEBECISI CEMIL ÖNAL HOLLANDA`DA ÖLDÜRÜLDÜ, POLIS SALDıRGANıN EŞKALINI PAYLAŞTı  
 
     
   

ÖZGÜR KARABAT: “ANKARA`DA DA İSTANBUL`DA DA BİZİM ADAYLARIMIZIN KARŞISINA KOYABİLECEK, KAZANABİLECEK ADAY BULAMIYORLAR”


CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat, Tokat Zile`de; “İstanbul`da bir seçime giriyoruz henüz iktidar adayını belirleyemedi, belirleyemiyorlar. Ölçtükleri bütün anketlerde Ankara`da da İstanbul`da da bizim adaylarımızın karşısına koyabilecek, kazanabilecek aday bulamıyorlar. Dolayısıyla ‘Nasıl manipülasyon yaparız da bu seçimi kazanabiliriz` noktasına geliyorlar” dedi.

 

Tarih : 29 Aralık 2023 Cuma 14:41   Okunma : 197

HABER: GÜLARA SUBAŞI -  KAMERA: DURSUN ALKAYA

CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat, Tokat Zile`de; “İstanbul`da bir seçime giriyoruz henüz iktidar adayını belirleyemedi, belirleyemiyorlar. Ölçtükleri bütün anketlerde Ankara`da da İstanbul`da da bizim adaylarımızın karşısına koyabilecek, kazanabilecek aday bulamıyorlar. Dolayısıyla ‘Nasıl manipülasyon yaparız da bu seçimi kazanabiliriz` noktasına geliyorlar” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul milletvekili Özgür Karabat, bugün Tokat`ta partisinin Zile İlçe Başkanlığı`nı ziyaret etti. Karabat, burada yaptığı açıklamada şunları söyledi:

TÜRKİYE GENELİNDE 254 BELEDİYEMİZ VAR BU SEÇİMLERDE BELEDİYE SAYISINI 400`E ÇIKARMAYI HEDEFLİYORUZ”

“25 yıl sonra Zile, CHP`li belediyeyle hak ettiği bir yönetim anlayışıyla tanıştı. Bu 25 yılı nasıl onlar iktidarda kaldıysa 25 yıl da biz iktidarda kalacağız. Zile yalnız kalmamalı, Tokat`ta yeni belediyeler eklemeliyiz. İstanbul`daki ya da başka büyükşehirlerdeki belediyelerimizin hizmetleriyle burayı tanıştırmalıyız. Eğer siz buraya 25 yıl daha CHP`li belediye olarak yaşatacaksanız biz de her yıl 25 milyon kaynak sağlarız, bu da bizim Zile`ye hizmetimiz olsun. Zile ve İstanbul artık birbirinden ayrılamaz. Hem doğduğumuz yerlere hem doyduğumuz yerlere sahip çıkacağız. Sosyal demokrat belediyecilik anlayışı burada da var, bunu artırarak devam edeceğiz. Türkiye genelinde 254 belediyemiz var bu seçimlerde belediye sayısını 400`e çıkarmayı hedefliyoruz.

ANKARA`DA DA İSTANBUL`DA DA BİZİM ADAYLARIMIZIN KARŞISINA KOYABİLECEK, KAZANABİLECEK ADAY BULAMIYORLAR”

CHP`li belediyelerin olduğu yerlerde insanlar daha rahat daha huzur içinde ve daha ferah. Bu seçimlerde insanlara diyeceğiz ki; siz artık buralara gelmekten yoruldunuz, biz buraları sizin oralara götüreceğiz. Artık Çekmeköy de Sancaktepe de Başakşehir de Beyoğlu da CHP`li olacak. Her yere CHP`li hizmet anlayışını götürmeye çalışacağız. İstanbul`da bir seçime giriyoruz henüz iktidar adayını belirleyemedi, belirleyemiyorlar. Ölçtükleri bütün anketlerde Ankara`da da İstanbul`da da bizim adaylarımızın karşısına koyabilecek, kazanabilecek aday bulamıyorlar. Dolayısıyla ‘Nasıl manipülasyon yaparız da bu seçimi kazanabiliriz` noktasına geliyorlar.

ŞEHİDİN CENAZESİNİ KÖTÜYE KULLANAN PESPAYE BİR İKTİDAR ANLAYIŞIYLA KARŞI KARŞIYAYIZ”

12 şehidimiz var hepsini rahmetle, minnetle anıyoruz. Türkiye`de şöyle bir durum var; şehit evleri hep sıvasız, boyasız, camı penceresi kırık evlerden çıkıyor. Ne yazık ki her şehit cenazesinde şehit tabutunun üstüne elini koyup yarım saat 1 saat iktidar propagandası yapan, kendini anlatan, şehidin cenazesini kötüye kullanan pespaye bir iktidar anlayışıyla karşı karşıyayız. İstiyorlar ki biz her zaman onların dediklerini yapalım, bu şehitlerin, ailelerinin haklarını savunmayalım. Bu şehitler niye geliyor diye sorgulamayalım istiyorlar. Askere kelle diyen bir anlayışın burada hiç suçu yok mu? Bunlar Habur sınır kapılarını açanlar, TBMM`nin tamamını by-pass edip Oslo görüşmeleri yapanların hiç suçu yok mu? Dolayısıyla biz daha ağır ve ciddiyetli bir bildiri yayınlamayı tercih ettik. AKP`nin yanlış politikaları Türkiye`deki artan şehit sayısının sebebidir. Onların politikasının arkasına dizilmeyeceğiz. Biliyoruz ki gerçek bölünme sebebi AKP.

KUVVETLİ ÖRGÜTLERİMİZLE, VATANDAŞIMIZIN YÜKSEK DESTEĞİ İLE AKP`NİN BU BASKICI İKTİDARINDAN HEP BERABER KURTULACAĞIZ”

Hiç yorulmadan, büyük bir mücadelenin eşiğindeyiz. Yerel yönetimleri alıp 2028`de partimize ve adayımıza kuvvet taşımak istiyoruz. Başaracağımıza inanıyoruz. Geçen seçimde topun direkten döndüğünü düşünüyoruz ama kuvvetli örgütlerimizle, vatandaşımızın yüksek desteği ile AKP`nin bu baskıcı iktidarından hep beraber kurtulacağız. Zile`yi bir kez daha kazanacağımıza inancımız tam. Az önce dedim ya her 25 milyon da bizden size olsun diye; İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu, Türkiye`nin dört bir yanına çok ciddi katkılar sunuyor. Zile`ye de büyük bir katkı sunacak, 20 milyon civarında bir yatırımı da kısa bir süre içinde buraya gelip temeli atacaklar. Zile halkına, belediyemize bu sayede destek olmuş olacağız. Bir daha kazandığımızda bu destekler artarak devam edecektir, yaptıklarımız yapacaklarımızın garantisi olacak.”






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA