6 Haziran 2024 Perşembe


14:29   ÖZGÜR ÖZEL: “127 MILLETVEKILIYLE ERKEN SEÇIM KARARıNı ALABILECEK GÜÇTE DEĞILIM. OLSA YARıN ALıRıM, ÖBÜR PAZAR IKTIDARA GELIRIM"   14:18   MERSIN BÜYÜKŞEHIR, DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ`NDE HEM ÇOCUKLARA HEM DE YAŞ ALMıŞLARA ÖZEL ETKINLIK DÜZENLEDI   13:45   SÜLEYMANCıLARA AIT YURTTAKI ÇOCUK İSTISMARı DAVASıNDA İMAMA 28 YıL HAPIS CEZASı VERILDI   12:35   CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı BULUT, CUMHURBAŞKANı YARDıMCıSı YıLMAZ`A SORDU...   12:15   ÇAKıRÖZER ``MAYıS AYı BASıN ÖZGÜRLÜĞÜ RAPORU``NU AÇıKLADı   12:12   DEM PARTI`DEN ERKEN SEÇIM ÇAĞRıSı...    12:03   GÖKHAN GÜNAYDıN`DAN ÜNIVERSITELERE YABANCı ÖĞRENCI KABULÜ KRITERLERIYLE İLGILI ARAŞTıRMA ÖNERGESI   11:47   MEZITLI BELEDIYESI`NDEN DERE TEMIZLIĞI   10:58   AYHAN BARUT`TAN IKTIDARA: 10 BIN LIRA MAAŞı ALAN VATANDAŞıMıZ NASıL KURBAN KESECEK? BU ÇILEYE SON VERIN   10:48   SERKAN SARı`DAN BAKAN TEKIN`E MEZUNIYET TÖRENLERINI YASAKLAYAN GENELGE TEPKISI: ÇOCUKLARıMıZıN SEVINCINI YOK ETMEYIN   10:41   GAMZE AKKUŞ İLGEZDI: "KÜÇÜKÇEKMECE`DE YAŞANAN ELIM OLAY YALNıZCA BIR FRAGMAN"   10:40   AFYONKARAHISAR VALILIĞI, BELEDIYE BAŞKANı KÖKSAL`ı ``IRAKLı UYRUKLU KIŞIYE RUHSAT VERMEDIĞI`` GEREKÇESIYLE IFADEYE ÇAĞıRDı   10:19   MERSIN`DE “ÇOCUK FUTBOL ŞENLIĞI” BAŞLADı   09:24   MALATYA`DA 6 ŞUBAT DEPREMLERINDE YıKıLAN KıRÇUVAL OTELI DAVASı YARıN BAŞLıYOR... MILLI SPORCUNUN ANNESI ZELIHA AĞıRBAŞ: "AILELER OLARAK BIR AN ÖNCE ADALETIN SAĞLANMASıNı ISTIYORUZ"   01:10   BASıN KARTı YÖNETMELIĞINDE DEĞIŞIKLIK YAPıLMASıNA DAIR YÖNETMELIK RESMI GAZETE`DE YAYıMLANDı   01:05   TBMM GENEL KURULU... HULUSI AKAR: EMEKLI ASTSUBAY, KıDEMLI BAŞÇAVUŞLAR, BINBAŞıLARıN ÖZLÜK HAKLARıNıN IYILEŞTIRILMESI MÜMKÜN OLAMADı   23:09   HÜSEYIN BAŞ`TAN AKP`YE KAYYUM TEPKISI: "DÜNYA KAMUOYUNDA TÜRKIYE`YE HUKUKSUZ BIR DEVLET GÖZÜYLE BAKıLıYOR"   22:12   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: YARGıNıN HAKKARI KARARı KIMSEYI RAHATSıZ ETMESIN   22:01   OSMAN GÖKÇEK`IN TÜRKAN ELÇI`YE ILIŞKIN SÖZLERI TBMM`DE GERILIMI ARTTıRDı....   21:30   TÜRKAN ELÇI: TAHIR ELÇI CINAYETI BU ÜLKEDEKI FAILI MEÇHUL CINAYETLERIN VESIKASıDıR  
 
     
   

  ÖZGÜR KARABAT, TOKAT`TA: “SADECE BEŞ MİLYON EURO İÇİN BU ÜLKENİN ONURUNU VE GURURUNU SATTILAR”


CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat, “Bu ülkeyi ziyarete geldiklerinde Atatürk`ü, Anıtkabir`i ziyaret etmeyen Suud yetkililerin ülkesinde, bu ülkenin en büyük kupasını oynatmaya kalktılar. Ne için? Sadece 5 milyon Euro için; bu ülkenin onurunu ve gururunu sattılar. Ve sadece 5 milyon Euro… Bu ülkeyi yönetenlerin ufku bu kadar dar” dedi.

 

Tarih : 30 Aralık 2023 Cumartesi 17:54   Okunma : 315

Haber: GÜLARA SUBAŞI / Kamera: DURSUN ALKAYA

CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat, “Bu ülkeyi ziyarete geldiklerinde Atatürk`ü, Anıtkabir`i ziyaret etmeyen Suud yetkililerin ülkesinde, bu ülkenin en büyük kupasını oynatmaya kalktılar. Ne için? Sadece 5 milyon Euro için; bu ülkenin onurunu ve gururunu sattılar. Ve sadece 5 milyon Euro… Bu ülkeyi yönetenlerin ufku bu kadar dar” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat, Tokat`ta; Akarçay Görümlü Belediyesi`nin belediye konutları, aşevi ve sosyal hizmet binası açılış törenine katıldı. Karabat, törende yaptığı konuşmada; şunları söyledi:

“Cumhuriyet kimsesizin kimsesidir. CHP de öyledir. Üşümüşü ısıtan, düşmüşün elinden tutan, yalnıza kardeş olan bir parti olmak durumundayız. Bugün aslında burada yapılan iş tam da bu. Cumhuriyet, kimsesizin kimsesidir lafının bizatihi burada gerçekleştiğini görüyoruz.

Öncelikle geçen hafta kaybettiğimiz Almuslu şehidimizi ve diğer şehitlerimizi saygıyla, minnetle, rahmetle anıyorum… Tam da bu şehitlerin üzerine, o şehitlerin uğuruna canlarını feda ettiği Atatürk ilkeleri, bayrak, vatan… Bu ülkeyi yönetenler, ondan birkaç gün sonra; bu ülkeyi ziyarete geldiklerinde Atatürk`ü, Anıtkabir`i ziyaret etmeyen Suud yetkililerin ülkesinde, bu ülkenin köklü iki kulübünün, en büyük kupasını oynatmaya kalktılar. Ne için? İnsanların canını verdiği bu ülkede, gencecik askerlerimizin sınır için canını verdiği bu ülkede sadece 5 milyon Euro için; bu ülkenin onurunu ve gururunu sattılar. Oysa Almuslu genç, bu değerler üzerine canını verdi. Ve sadece 5 milyon Euro… Bu ülkeyi yönetenlerin ufku bu kadar dar.

CHP`li belediyeler işlerini tıkır tıkır yapıyorlar. Vatandaşın yanında olmaya devam ediyorlar, devam edecekler. Akarçay ve Görümlü, dışarıdan uzakta görünen yerler; ama CHP`li belediyeler sayesinde ne kadar sıcak hale gelmiş. Yanınıza yeni belediyeler eklenecek…

Buraları yaşanacak yerler haline getirip, buralara sahip çıkan sizler; aynı zamanda vatan bekçilerisiniz. İşte bu da büyük bir milliyetçiliktir.”






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA