26 Kasım 2025 Çarşamba


10:32   “KADıNLAR YAŞASıN DIYE İSTANBUL SÖZLEŞMESI YAŞATıLMALı: DR. ŞEVKIN’DEN TBMM’DE ÇARPıCı MESAJ”   09:25   “MERSIN, İKLIM LIDERLIĞINDE ZIRVEYE TıRMANıYOR: CDP’DE ‘A’ NOTUYLA DÜNYA SAHNESINDE”   17:36   ŞANLıURFA ADLIYE SARAYı’NDA PATLAMA… VALI ŞıLDAK: “TEKNIK YÖNÜYLE INCELENIP PATLAMANıN SEBEBI ORTAYA KONULACAK”   17:33   ŞANLıURFA ADALET SARAYı’NDA PATLAMA   17:32   CHP KADıN KOLLARı GENEL BAŞKANı KAYA: "BU IKTIDARıN POLITIKASı KADıNLARı KORUMAK DEĞIL, KADıNLARı SUSTURMAK"   17:28   ÖZGÜR ÖZEL’DEN 25 KASıM MESAJı: “İKTIDARA GELDIĞIMIZDE, KADıNA YÖNELIK ŞIDDETE KARŞı ATıLMASı GEREKEN ADıMLARı CESARETLE ATACAĞıZ”   17:25   2026 BÜTÇESI PLAN VE BÜTÇE KOMISYONU’NDA… KADıNLARıN ŞIDDETI ANLATTıKLARı MEKTUPLARı VEREN CHP’LI KAYA’YA BAKAN TUNÇ’TAN “ŞOV YAPMA” TEPKISI   10:30   TARSUS’TA DÜŞÜNCE ŞÖLENI: 5. FELSEFE FESTIVALI GERÇEKLEŞTI   01:01   SEÇER: “MERSIN’IN BÜTÇESI GÜÇLÜ, HIZMETLERIMIZ KARARLı – 2026’DA YATıRıMLAR DAHA DA ARTACAK”   16:30   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN 25 KASıM MESAJı   16:25   MEZITLI BELEDIYE BAŞKANı TUNCER, “GELECEĞIMIZ ÖĞRETMENLERIN EMEĞIYLE ŞEKILLENIYOR”   16:23   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN EMEKTAR ÖĞRETMENLERINDEN, BAŞKAN SEÇER’E ZIYARET   15:01   ULUSLARARASı AKDENIZ SINEMALARı BULUŞMASı BAŞLıYOR   14:55   CHP’LI KıŞ: "BU ÜLKEYI EŞITLIKLE, ADALETLE, CESARETLE KADıNLAR AYAĞA KALDıRACAK"   14:54   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL: “ÖĞRETMENLERIN HAK ETTIKLERI DEĞERI GÖRECEKLERI GÜNLER ÇOK YAKıN”   14:49   ÖĞRETMENLERIN MESAISINI "YÜZ TANıMA SISTEMI" ILE KONTROL EDEN ÖZEL OKULDA 700 BIN LIRA CEZA   14:25   5. YENIŞEHIR KOMEDI OYUNLARı FESTIVALI BINLERCE SANATSEVERI AĞıRLADı   14:20   TOROSLAR BELEDIYESI, YOL VE KALDıRıM ÇALıŞMALARıNDA HıZ KESMIYOR   14:15   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN KADıN ODAKLı HIZMETLERI ŞIDDETE KARŞı KENT STRATEJISINE DÖNÜŞÜYOR   14:06   TARSUS BELEDIYE BAŞKANı BOLTAÇ’TAN 24 KASıM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJı  
 
     
   

SERDAR SOYDAN ERDEMLİ’DE CUMHUR İTTİFAKI ERDEMLİ MAHALLE BAŞKANLARI İLE BULUŞTU


Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan,Erdemli‘deki AK Parti İlçe Mahalle Başkanları ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Mahalle Başkanları ile Erdemli Kültür Merkezi’nde bir araya geldi.

 

Tarih : 31 Ocak 2024 Çarşamba 22:55   Okunma : 752

Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan,Erdemli‘deki AK Parti İlçe Mahalle Başkanları ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Mahalle Başkanları ile Erdemli Kültür Merkezi’nde bir araya geldi. Mahalle Başkanları ile yapılan toplantıya Cumhur İttifakı Erdemli Belediye Başkan Adayı Mustafa Kara, AK Parti İl Teşkilat Başkanı Lütfi Pırıltı, AK Parti İlçe Başkanı Serdal Kaya, MHP İlçe Başkanı Cevat Şahin ve çok sayıda teşkilat üyesi katıldı.

Başkan Serdar Soydan 31 Mart Yerel Seçimlerinin önemine dikkat çekti

Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, 15 Temmuz Darbe girişimi sonrası bu süreci en başından beri uyumlu şekilde devam ettiriyorlar." diye konuştu.Başkan Serdar Soydan yaptığı konuşmasında, "Cumhur İttifakı olarak, bu geçen süre zarfında şunu çok net bir şekilde göstermiştir ki bu ülkenin kaderine yön verecek olan önce yerel seçimlerdir. " diye konuştu. Başkan Serdar Soydan geleceğimiz için, çocuklarımızın geleceği için önem arz eden 31 Mart Yerel Seçimlerinde herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini savundu.

Serdar Soydan : ‘Kadim kent Mersini yönetmek için ben varım’ dedi

Serdar Soydan, Cumhur İttifakı olarak gerek seçim çalışmalarını gerekse diğer konuları istişare içinde sürdüreceklerini vurguladı. Mersin'in sorunlarını iyi bildiğini belirten Başkan Serdar Soydan, şunları kaydetti: "Bu şehirde doğup, büyümüş biri olarak Mersin'in her yerindeki meselelerine hâkimim. Artık bu bilgi ve deneyimimizi belediyeyle, yerelle buluşturarak bu meseleleri çözme noktasında irademizi ortaya koyacağız. İnşallah bunu hem Büyükşehir Belediye başkanı olarak hem de 13 ilçede kazanacağımız belediyelerle hayata geçireceğiz. Çok heyecanlı ve keyif alacağımız yaklaşık 2 aylık bir kampanya dönemi geçireceğiz. Ondan sonra da Akdeniz’in eşsiz kenti Mersinli hemşehrilerimizle 5 yıllık bir belediye başkanlığı döneminde de Mersin'in sokaklarında her yeri gezeceğiz."






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA