14 Ağustos 2025 Perşembe


23:44   SILIFKE’DE CIĞERLERIMIZ YANıYOR   15:39   CHP’LI BAŞARıR’DAN ANTALYA HALKıNA ÇAĞRı   15:37   KARALAR’ıN AVUKATıNDAN HUKUK SKANDALı İDDIASı   15:35   10 6’LıK TEKLIF MEMUR VE MEMUR EMEKLISINI MEMNUN ETMEDI   13:46   EVRENSEL GAZETESINE KURŞUNLU SALDıRı   13:42   İMAMOĞLU’NDAN ULUSLARARASı ÇAĞRı   13:18   CHP KADıN KOLLARı GENEL BAŞKANı KAYA’DAN AILE ARABULUCULUĞU TEPKISI   13:16   GÖKHAN GÜNAYDıN: ERKEN SEÇIMIN DAHA FAZLA GECIKTIRILEBILME IHTIMALI KALMAMıŞTıR   13:14   GAZZE’DE ATEŞKES ÇıKMAZı   13:07   KıŞ ÖNCESI BOZTEPE’YE KAPSAMLı BAKıM   11:35   YENIŞEHIR BELEDIYESI KALDıRıM VE YOL IŞGALLERINE GEÇIT VERMIYOR   10:52   MERSIN’DE KıRSAL KALKıNMAYA BÜYÜK DESTEK: ‘HADI GEL KÖYÜMÜZE DESTEK VERELIM’ PROJESIYLE 300 AILE AYAĞA KALKTı   10:51   ÜNIVERSITE ÖĞRENCILERI BARıNMA SORUNUYLA KARŞı KARŞıYA... BAŞKENTTE EV KIRALARı 17 BIN LIRADAN, YURT ÜCRETLERI 12 BIN LIRADAN BAŞLıYOR   10:46   TBMM’DE KURULAN MILLI DAYANıŞMA KARDEŞLIK VE DEMOKRASI KOMISYONU’NA ÖZEL INTERNET SITESI HAZıRLANDı   10:42   ÖSYM, MILLI EĞITIM BAKANLıĞı AKADEMI GIRIŞ SıNAVı’NıN SONUÇLARıNı AÇıKLADı   10:02   MERSIN’DE ÜCRETSIZ ALMANCA KURSLARıNA REKOR İLGI: HEM DIL HEM ÖZGÜVEN KAZANDıRıYOR   01:29   LÜTFI PARıLTı: “BAŞARı, TOPLUMA KATKıYLA TAÇLANıR”   18:16   FABRIKALARıN GIZLI ENERJI KAYBı: KAPıLARDAN KAÇAN ISı! YÜZDE 30’UN ÜZERINDE TASARRUF MÜMKÜN   18:01   AHKİB’DEN İHRACAT REKORU: YÜZDE 53’LÜK BÜYÜMEYLE 48,5 MILYON DOLARLıK İHRACAT!   17:37   "HAYALLER ENGEL TANıMAZ!": MERSIN’DE "BIR ŞEFKAT HARESI" RÜZGARı  
 
     
   

‘Mersin’de Olsaydı Asgari Ücretli İş Arardı’


Yenişehir Belediye Başkan adayı Abdullah Özyiğit, çocukların ve gençlerin kendilerini geliştireceği alanların yaratılmasında belediyelere de görev düştüğünü söyledi. Özyiğit, “ Bugün bir arkadaşımın 22 yaşındaki oğlu, Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşamakta ve geliştirdiği bir yazılım için 30 milyon dolar istemektedir. Eğer bu gencimiz Mersin’de kalsaydı asgari ücretli bir iş arıyor olacaktı. Gençlerimizi çağa ayak uyduracakları şekilde yetiştirmek gibi bir görevimiz var. Belediye olarak çocu

 

Tarih : 3 Mart 2019 Pazar 10:32   Okunma : 705

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) CHP Yenişehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Özyiğit, Seçim çalışmaları kapsamında Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD),  Tek Okulları, Yenişehir Kaymakamlığı, Muharip Gaziler Derneği, Türkiye Çimento Seramik, Tuğla Toprak Ürünleri Sendikası (ÇİMSE İŞ) ve Mersin Suruçlular Kültür ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

Ziyaretlerde yaptığı konuşmalarda Yenişehir’i daha çağdaş bir kent haline getirmeyi ve ileriye taşımayı hedeflediğini ifade eden Özyiğit, bunu da kentte yaşayan her kesimden görüş alarak yapacağını söyledi.

CHP Yenişehir Belediye Başkan adayı Abdullah Özyiğit,  Mersin Suruçlular Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaretinde de çiğköfte ile karşılandı.

Dernek Başkanı Enver Şimşek,“Duruşunuz, geçmişinizdeki başarılar ve insanlara karşı eşit yaklaşımınızdan dolayı Yenişehir’de yaşayan Suruçlular olarak 31 Mart Yerel Seçimlerinde sizi destekleyeceğiz” dedi.

Yenişehir’de birçok mahallede taziye evleri yapmayı amaçladıklarını belirten Abdullah Özyiğit, bu evlerin çok amaçlı olacağını anlattı.Öte yandan yapılacak binaların tasarımını mimarlar arasında düzenleyecekleri yarışma ile belirleyeceklerini ifade eden Özyiğit, zemin katında taziyelerin gerçekleştirileceği bir bölüm olacağını, ikinci katında ise çocukların ve gençlerin hizmetinde olan kütüphaneler olacağını, son katında ise ev kadınlarınınel becerilerini geliştirmeleri ve ev ekonomisine katkı sağlamaları amacıyla çeşitli kurslar verileceğini anlattı.

Özyiğit, “ Bugün bir arkadaşımın 22 yaşında ki oğlu, Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşamakta ve geliştirdiği bir yazılım için 30 milyon dolar istemektedir. Eğer bu gencimiz Mersin’de kalsaydı asgari ücretli bir iş arıyor olacaktı. Amacımız gençlerimizinbu tür işleriüretebilecekleri koşulları oluşturmaktır. Gençlerimizi çağa ayak uyduracakları şekilde yetiştirmek gibi bir görevimiz var.  Belediye olarak çocuklarımıza kendilerini geliştirebilecekleri olanaklar sunmak da görevimiz. Yenişehir’de doğan çocuklarımızın her anından haberdar olacağız. Biz büyük bir aile olacağız. Bu ailenin adı Yenişehir ailesi olacak ” dedi.






Paylaş :
Etiketler :  abdullah özyiğit, yenişehir, chp

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 



 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA