2 Eylül 2025 Salı


21:27   CHP LIDERI ÖZGÜR ÖZEL’DEN MAHKEME KARARıNA SERT TEPKI: “BU KUMPASA ORTAK OLANıN CHP ILE İLIŞKISI KESILIR”   21:07   ÖZGÜR ÖZEL’DEN ACIL İSTANBUL HAMLESI: MYK 3 SAAT TOPLANDı, MITING İPTAL EDILMEDI   20:40   CHP İSTANBUL’DA YARGı KRIZI: ÖZGÜR ÇELIK’TEN SERT TEPKI, “BU KARAR SIYASI”   20:34   KARAYALÇıN’DAN YARGı MÜDAHALESINE SERT TEPKI: “CHP’YI KAYYUMA TESLIM ETMEYECEĞIZ”   20:11   TANJU ÖZCAN’DAN YSK’YA SERT MESAJ: “TUZ ARTıK FAZLA KOKTU”   19:50   TARSUS’TA ŞEFFAF BELEDIYECILIK VE MALI DISIPLINLE YENI DÖNEM BAŞLADı   17:26   TOROSLAR’DA GENÇLERE EĞITIM DESTEĞI: BAŞKAN YıLDıZ’DAN MORAL ZIYARETI   15:23   ÖZGÜR ÖZEL’DEN ERDOĞAN’A ÇAĞRı...   13:40   1. SıNıF ÖĞRENCILERININ ILK ÇANTALARı BAŞKAN SEÇER’DEN   13:35   YENIŞEHIR BELEDIYESI ÇOCUKLARı SANATLA BULUŞTURUYOR   11:19   EMEKLILER, MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI’NIN ERDEMLI EMEKLI EVI’NDE TÜRKÜLERLE BULUŞTU   10:57   GÜLCAN KıŞ: “GENÇLERIMIZI KADERINE TERK ETTILER”   09:28   BAŞKAN ŞENER’DEN YOL ATAĞı   09:25   MERSIN, SPOR TURIZMINDE ÇıTAYı YÜKSELTIYOR.   13:53   AFGANISTAN’DA 6,0 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM...   13:52   CHP’LI BAŞARıR’DAN YENI ADLI YıL MESAJı   13:51   ÖZGÜR ÖZEL, BALıKÇıLARLA "AV SEZONU"NU AÇTı   10:56   MERSIN BARO BAŞKANı ÖZDEMIR: “HUKUKA VE ADALETE OLAN GÜVENI DERINDEN SARSıLMıŞTıR”   10:15   MESKİ, DEĞIRMENDERE MAHALLESI’NIN İÇME SUYU HATTıNı YENILEDI   17:25   MERSIN’DE ZAFER COŞKUSU SAHAYA TAŞTı: AYVAGEDIĞISPOR ŞAMPIYONLUĞA ULAŞTı  
 
     
   

ÖZGÜR KARABAT: “SARAYLARDA EJDER MEYVESİ VE MANDA YOĞURDU İLE BESLENENLER BU ACI REÇETEYİ ÖDEMEK ZORUNDA”


CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, kredi kartı nakit çekim ve kredili mevduat hesabı faizlerinin artırılmasını eleştirerek “Rasyonel politika dedikleri işte bu akıl tutulması. Vatandaş neden nakit avansla geçinmek zorunda kalıyor diye düşünmüyorlar ama onların çektikleri para AKP`ye dert yaratıyor. Bu uygulamaların sonunda icralık olan vatandaşların sayısı daha da artacak. Toplumsal cinnet, intiharlar ve huzursuzlukların arttığını da göreceğiz. ‘Acı reçete`yi vatandaşa kesenler, öncelikle dönüp kendilerine bakmalıdırlar. Saraylarda ejder meyvesi ve manda yoğurdu ile beslenenler bu acı reçeteyi ödemek zorundadırlar” dedi.

 

Tarih : 16 Mart 2024 Cumartesi 14:57   Okunma : 158

CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, kredi kartı nakit çekim ve kredili mevduat hesabı faizlerinin artırılmasını eleştirerek “Rasyonel politika dedikleri işte bu akıl tutulması. Vatandaş neden nakit avansla geçinmek zorunda kalıyor diye düşünmüyorlar ama onların çektikleri para AKP`ye dert yaratıyor. Bu uygulamaların sonunda icralık olan vatandaşların sayısı daha da artacak. Toplumsal cinnet, intiharlar ve huzursuzlukların arttığını da göreceğiz. ‘Acı reçete`yi vatandaşa kesenler, öncelikle dönüp kendilerine bakmalıdırlar. Saraylarda ejder meyvesi ve manda yoğurdu ile beslenenler bu acı reçeteyi ödemek zorundadırlar” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda iktidarın uyguladığı ekonomi politikalarını eleştirdi. Karabat, şunları kaydetti:

“VATANDAŞ NEDEN NAKİT AVANSLA GEÇİNMEK ZORUNDA KALIYOR?”

“Enflasyona karşı mücadele bahanesiyle kredi kartı nakit çekim ve kredili mevduat hesabı faizleri artırıldı. Kim kullanıyor bunları? Ay sonunu getiremeyen işçiler, emekliler ve dar gelirli vatandaşlar. Şimdi onlara deniyor ki ‘Sen zaten geçinemiyorsun, faturalarını ödemek ve karnını doyurmak için çektiğin paraya da daha fazla faiz uyguluyorum. Rasyonel politika dedikleri işte bu akıl tutulması. Vatandaş neden nakit avansla geçinmek zorunda kalıyor diye düşünmüyorlar ama onların çektikleri para AKP`ye dert yaratıyor. Bu uygulamaların sonunda icralık olan vatandaşların sayısı daha da artacak. Toplumsal cinnet, intiharlar ve huzursuzlukların arttığını da göreceğiz.

`Acı reçete`yi vatandaşa kesenler, öncelikle dönüp kendilerine bakmalılardır. 100 araçlık konvoylarla dolaşanlar, uçakları ve helikopterleri yere inmeyenler, Saray`larda ejder meyvesi ve manda yoğurdu ile beslenenler bu acı reçeteyi ödemek zorundadırlar. Üstünü basa basa vurguluyorum. Türkiye üretimde, ithal ikamede, israfta, hukukun uygulanmasında gereken adımları atmadığı müddetçe enflasyon yüksek kalmaya devam edecektir. Elektrik, su faturasını ödemek için nakit avans çeken dar gelirli vatandaşlarla uğraşacağına bunlara kafayı yorun.”

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA