6 Haziran 2025 Cuma


23:25   BAŞKAN SEÇER’DEN BAYRAMDA GÜÇLÜ MESAJ: “İNADıNA HALK, İNADıNA BIRLIK!”   15:22   CHP’LI VEKIL GÜLCAN KıŞ’TAN KURBAN BAYRAMı MESAJı   14:23   TARSUS ŞEHIR MEZARLıĞı OTOPARKı TAMAMEN YENILENDI   14:12   MERSIN BISIKLET ŞEHRI OLMA YOLUNDA HıZLA İLERLIYOR   14:02   KDENIZ KAYMAKAMı VE BELEDIYE BAŞKAN V. ZEYIT ŞENER’DEN KURBAN BAYRAMı MESAJı   13:56   HAMIT KARıŞ: “BAYRAMDA PAYLAŞTıKÇA ÇOĞALAN DEĞERLERIN FARKıNDA OLALıM”   13:50   BAŞKAN ALI BOLTAÇ’TAN KURBAN BAYRAMı KUTLAMA MESAJı    13:14   BAŞKAN SEÇER, MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN ‘ALTıN KOVAN PROJESI DAĞıTıM TÖRENI’NE KATıLDı   01:01   CHP LIDERI ÖZGÜR ÖZEL HAKKıNDA SORUŞTURMA BAŞLATıLDı   22:59   HASAN TÜZÜN: “BAYRAMLAR, BIZI BIZ YAPAN DEĞERLERI HATıRLAMA ZAMANıDıR”   22:55   CHP’NIN GAZIOSMANPAŞA MITINGI... ÖZEL: ERDOĞAN’ıN GÖREVLENDIRDIĞI KIŞILER DARBEYI ASKER ÜNIFORMASıYLA DEĞIL SAVCı CÜBBESIYLE YAPMAKTADıR   21:40   İZMIR BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI ILE DİSK/GENEL-İŞ ARASıNDA TOPLU İŞ SÖZLEŞMESI İMZALANDı   19:10   BAŞKAN SEÇER SÖZÜNÜ VERMIŞTI; GÜLNAR, ILıSU SUYUNA KAVUŞTU   16:15   BÜYÜKŞEHIR’IN HALK PLAJLARı YAZA HAZıR   16:05   BAŞKAN BOLTAÇ DÜNYA BISIKLET GÜNÜNDE PEDAL ÇEVIRDI   15:59   TOROSLAR’DA YOLLAR YENILENIYOR   15:36    BAŞKAN YıLDıZ’DAN KURBAN BAYRAMı MESAJı   15:35   BAŞKAN TUNCER’DEN KURBAN BAYRAMı KUTLAMA MESAJı    15:25   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT’TEN BAYRAM MESAJı    15:19   BAŞKAN SEÇER’DEN ‘KURBAN BAYRAMı’ MESAJı  
 
     
   

BİROL AYDIN, MURAT KURUM`U ELEŞTİRDİ: “NE YARDAN NE SERDEN GEÇİYORLAR. AMA BİZ İSTANBUL`DAN VAZGEÇMEYECEĞİZ


Saadet Partisi`nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Birol Aydın, Cumhur İttifakı İBB Adayı Murat Kurum`un Fikirtepe`de Emlak Konut`un kentsel dönüşüm projesine asılan pankartının kaldırılmasına ilişkin "Dün İstanbul Fikirtepe`de Sayın Kurum`un posteri vardı. Kentsel dönüşüm. O büyük devasa beton yığınları üzerinde. Onun yerini değiştirmişler. Başka bir alana almışlar. Murat Kurum Bey, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tabelasıyla yan yana gelmemek istemiş. Ne yardan geçiyorlar, ne serden geçiyorlar ama biz İstanbul`dan vazgeçmeyeceğiz. Onlar nelerden vazgeçerlerse geçecekler” dedi.

 

Tarih : 20 Mart 2024 Çarşamba 16:29   Okunma : 130

Saadet Partisi`nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Birol Aydın, Cumhur İttifakı İBB Adayı Murat Kurum`un Fikirtepe`de Emlak Konut`un kentsel dönüşüm projesine asılan pankartının kaldırılmasına ilişkin "Dün İstanbul Fikirtepe`de Sayın Kurum`un posteri vardı. Kentsel dönüşüm. O büyük devasa beton yığınları üzerinde. Onun yerini değiştirmişler. Başka bir alana almışlar. Murat Kurum Bey, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tabelasıyla yan yana gelmemek istemiş. Ne yardan geçiyorlar, ne serden geçiyorlar ama biz İstanbul`dan vazgeçmeyeceğiz. Onlar nelerden vazgeçerlerse geçecekler” dedi.

Saadet Partisi İBB Başkan Adayı Birol Aydın, Bakırköy Belediye Başkan Adayı Ramazan Boyalık, İstanbul Kadın Kollar Başkanı Zeynep Şule Rıdvanoğlu ile birlikte bugün Bakırköy`de esnaf ziyareti yaptı, vatandaşlarla sohbet etti. Yurttaşlara kırmızı karanfil dağıtan Aydın, şöyle konuştu:

İSTANBUL`A VE İSTANBULLUYA KARŞI İŞLENEN SUÇLARIN OLMAMASI İÇİN BİR ANLAYIŞ DEĞİŞİKLİĞİNE İHTİYAÇ VAR”

“Hava şartları ne olursa olsun insanımıza kalan bu süre içerisinde de dokunmaya, ulaşmaya çalışıyoruz. Çok gayri adil bir seçim geçiriyoruz. Eşitsiz şartlarda seçim geçiriyoruz. Biz de kadın kollarımız, gençlik kollarımız, teşkilat mensuplarımızla çok yoğun bir tempo içerisindeyiz. Gelecek 5 yıl İstanbul için önemli. İstanbul`a karşı bugüne kadar işlenen çok ağır suçlar var, ihanetler var. Bu ihanetleri, ihanet yapanların, bu suçları, suçları işleyenlerin yanına bırakmamak, tekrar İstanbul`a ve İstanbulluya karşı işlenen suçların olmaması için bir anlayış değişikliğine İstanbul`da ihtiyaç var. Bu çabayı bu gayreti gösteriyoruz.

BİZ İSTANBUL`DAN VAZGEÇMEYECEĞİZ, ONLAR NELERDEN VAZGEÇERLERSE GEÇECEKLER”

Dün İstanbul Fikirtepe`de Sayın Kurum`un posteri vardı. Kentsel dönüşüm. O büyük devasa beton yığınları üzerinde. Onun yerini değiştirmişler. Başka bir alana almışlar. Murat Kurum Bey, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tabelasıyla yan yana gelmemek istememiş. Ne yardan geçiyorlar, ne serden geçiyorlar ama biz İstanbul`dan vazgeçmeyeceğiz. Onlar nelerden vazgeçerlerse geçecekler.”

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA