24 Kasım 2025 Pazartesi


16:30   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN 25 KASıM MESAJı   16:25   MEZITLI BELEDIYE BAŞKANı TUNCER, “GELECEĞIMIZ ÖĞRETMENLERIN EMEĞIYLE ŞEKILLENIYOR”   16:23   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN EMEKTAR ÖĞRETMENLERINDEN, BAŞKAN SEÇER’E ZIYARET   15:01   ULUSLARARASı AKDENIZ SINEMALARı BULUŞMASı BAŞLıYOR   14:55   CHP’LI KıŞ: "BU ÜLKEYI EŞITLIKLE, ADALETLE, CESARETLE KADıNLAR AYAĞA KALDıRACAK"   14:54   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL: “ÖĞRETMENLERIN HAK ETTIKLERI DEĞERI GÖRECEKLERI GÜNLER ÇOK YAKıN”   14:49   ÖĞRETMENLERIN MESAISINI "YÜZ TANıMA SISTEMI" ILE KONTROL EDEN ÖZEL OKULDA 700 BIN LIRA CEZA   14:25   5. YENIŞEHIR KOMEDI OYUNLARı FESTIVALI BINLERCE SANATSEVERI AĞıRLADı   14:20   TOROSLAR BELEDIYESI, YOL VE KALDıRıM ÇALıŞMALARıNDA HıZ KESMIYOR   14:15   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN KADıN ODAKLı HIZMETLERI ŞIDDETE KARŞı KENT STRATEJISINE DÖNÜŞÜYOR   14:06   TARSUS BELEDIYE BAŞKANı BOLTAÇ’TAN 24 KASıM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJı   16:55   “EMEKLILERDEN TARIHI BIRLEŞME ÇAĞRıSı: 17 MILYON KIŞI İÇIN TEK ÇATı”   14:45   MERSIN’DEN DÜNYAYA SANAT KÖPRÜSÜ: İLYAS YıLGÖR ULUSLARARASı FOTOĞRAF YARıŞMASı REKOR KATıLıMLA TAMAMLANDı   14:38   “CHP İZMIR’DEN ADALET ÇAĞRıSı: İMAMOĞLU DAVASı TRT’DE CANLı YAYıNLANSıN”   13:49   “BAKıRHAN’DAN CHP’YE TARIHI MESAJ: CESARET VE RISK ZAMANı”   12:39   “MESEM ÇARKı ÇOCUKLARı ÖLÜME SÜRÜKLÜYOR: MUHAMMET’IN ÇıĞLıĞı ADALET İSTIYOR”   11:50   “ERKAN BAŞ: EMEKLILER YÜK DEĞIL, HAKLARıNıN SAHIBI GÜÇTÜR”   11:40   “ET VE SÜT KRIZI DERINLEŞIYOR: İTHALAT VURGUNU YERLI ÜRETICIYI BITIRIYOR”   10:44   MERSIN’DEN TÜRKIYE’YE ATA TOHUMU MIRASı: LEKLEK FASULYESI YENIDEN HAYAT BULUYOR   10:34   “TÜRKIYE’NIN AYDıNLıK GELECEĞINI İNŞA EDEN GÜÇ: ÖĞRETMENLER”  
 
     
   

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SEÇER`DEN MESAİ ARKADAŞLARINA HEDİYE 


Yerel seçimlerden önce mesai arkadaşlarına hediye sözü veren Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 11 bin çalışanına sözünü tuttu. Başkan Seçer, mesai arkadaşlarının yanı sıra Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezleri`nden yararlanan öğrencilerin velilerine ve kentteki muhtarlara da hediyelerini gönderdi.

 

Tarih : 7 Nisan 2024 Pazar 09:53   Okunma : 343

Yerel seçimlerden önce mesai arkadaşlarına hediye sözü veren Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 11 bin çalışanına sözünü tuttu. Başkan Seçer, mesai arkadaşlarının yanı sıra Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezleri`nden yararlanan öğrencilerin velilerine ve kentteki muhtarlara da hediyelerini gönderdi.

Mersinlilere hizmet eden mesai arkadaşlarını Ramazan Bayramı öncesi unutmayan Başkan Seçer, hediyelerini kentin dört bir yanındaki çalışanlarına, Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezleri`nden faydalanan 7 bin 200 öğrencinin velilerine ve il genelindeki 806 mahallenin muhtarlarına ulaştırdı.

Çocuğu Büyükşehir`in kurs merkezlerinden yararlanan veli Emine Demirci, hediyeden mutluluk duyduğunu, ama en anlamlı hediyenin mahallelerinde bir Kurs Merkezi bulunması olduğunu vurguladı. Daha önce yüksek fiyatlar nedeniyle kızının dershaneye gidemediğini belirten Demirci, şöyle konuştu:

“Burada öğretmenlerin velilere ve öğrencilere çok büyük ilgi ve alakası var. Her ay bize öğrenciler hakkında bilgiler sunuyorlar, bizi yönlendiriyorlar. Bütün çocukların eğitim hayatının eşit olması gerekiyor. Bu konuda öğrencilerimize çok değer veriyorlar. Bütün belediyelerin bu konuyu örnek alması gerektiğine inanıyorum. Başkan Seçer sözünü tuttu, verdiği tüm sözleri de tutacağına inanıyorum.”

Ekonomik nedenlerden dolayı çocuğunu özel bir dershaneye veremeyen Ayfer Altungün, Büyükşehir sayesinde çocuğunun eğitim hayatından geri kalmadığını belirtti. Büyükşehir`in her anlamda öğrencilere destek olduğunu belirten Altungün, “Vahap Bey`e sözünü tuttuğu ve bize gönderdiği hediyeler için çok teşekkür ederiz. Tüm Mersin halkının ve Vahap Seçer`in bayramını kutluyorum nice bayramlar diliyorum” dedi.  

Hediyelerin dağıtımında yer alan Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı personeli Ece Yılmaz da şunları kaydetti:

“Bugün burada personellerimize Sayın Başkanımızın hediyesi olan bayram kolilerini teslim ediyoruz. Veliler çok memnun bu durumdan, muhtarlarımız da aynı şekilde. Başkanımızın vermiş olduğu bu güzel hediye paketi için geri dönüşlerimiz de çok güzel. Biz de çok teşekkür ediyoruz.”

Başkan Seçer`in verdiği sözü tuttuğunun altını çizen Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı personeli Neslihan Tukta “Başkanımız seçimi kazanırsak bize bu hediyeleri vereceğini söylemişti ve sözünü tuttu. Biz de hediyelerimizi aldık. Mersin halkının ve başkanımızın bayramını kutluyorum” diye konuştu.

Bayramı iki kez yaşadıklarını söyleyen Halkkent Kurs Merkezi`nde edebiyat öğretmeni olan Bedirhan Özkan ise şunları dile getirdi:

“Seçimden önce Vahap Başkan`ımız bize hediye sözü vermişti. Hem onları aldık hem de seçimi kazandığı için ikinci kez bayramı yaşamış olduk. Kendisine teşekkür ediyoruz, kendimizi değerli hissettik. Başkanımızın sözünü tuttuğunu ve işçilerine sahip çıktığını gördük.”


 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA