27 Ağustos 2025 Çarşamba


16:10   ULUSLARARASı AF ÖRGÜTÜ: “İSRAIL’IN, GÜNEY LÜBNAN’DAKI TAHRIBATı SAVAŞ SUÇU NITELIĞINDE”   16:08   MEMUR ZAMMıNDA DÜĞÜM: ORANLAR BELLI OLDU, KRIZ ÇıKTı   14:56   İSRAIL’IN GAZZE HASTANESI’NE SALDıRıSıNA DÜNYADAN TEPKI   14:52   MÜCAHIT BIRINCI’NIN IFADESININ ALıNMASı IÇIN İSTANBUL EMNIYET MÜDÜRLÜĞÜ’NE MÜZEKKERE YAZıLDı   14:34   TRUMP, FED YÖNETICISI LISA COOK’U GÖREVDEN ALDı   11:48   MEZITLI BELEDIYESI’NDEN ÜNIVERSITE ÖĞRENCILERINE MÜJDE   10:45   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN GENÇLERE TAM DESTEK: YENI EĞITIM DÖNEMINDE HIZMETLER ZIRVEYE TAŞıYOR   10:33   AKDENIZ’DE RISK YARATAN METRUK YAPıLARLA MÜCADELE SÜRÜYOR   10:22   TARIHE SAYGı, UMUDA YÜRÜYÜŞ: ÖZGÜR ÖZEL, KOCATEPE’DE GÜN DOĞUMUNU SELAMLADı   10:03   MESKİ’DEN HARFILLI’YE HAYAT VEREN YATıRıM: KESINTISIZ İÇME SUYU ARTıK MÜMKÜN   16:36   CHP GRUP BAŞKANVEKILI ALI MAHIR BAŞARıR: "YARGıDA SUSURLUK VAKASı ORTAYA ÇıKMıŞTıR"   16:33   İYİ PARTI’DE KURULTAY SÜRECI BAŞLıYOR...   15:02   SON DAKİKA! CHP’LI GÖLE BELEDIYE BAŞKANı BUDAK, PARTISINDEN ISTIFA ETTI   13:12   TOROSLAR’DA YOL ATAĞı SÜRÜYOR    13:03   EKREM İMAMOĞLU’NDAN "KUR KORUMALı MEVDUAT" YORUMU   13:01   MERHUM FERDI ZEYREK’IN KıZı NEHIR ZEYREK, YEDITEPE ÜNIVERSITESI MIMARLıK FAKÜLTESI’NI KAZANDı   12:58   DıŞIŞLERI BAKANı FIDAN: “İSRAIL EĞER DURDURULAMAZSA ORTA DOĞU VE ÖTESINDE ÇOK BÜYÜK SORUNLARı BERABERINDE GETIRECEKTIR”   11:17   VERIMLI TOPRAK, GÜÇLÜ ÜRETIM: MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN TARıMA BILIMSEL DESTEK   20:30   SEÇER’DEN SILIVRI ZIYARETI: “BELEDIYE BAŞKANLARıMıZ MAHKEME KARŞıSıNA ÇıKMALı, ŞEHIRLERINE DÖNMELI”   18:50   TARSUS BELEDIYESI’NDEN KıRSALA STRATEJIK DOKUNUŞ: KOÇÖMERLI’DE 10 KILOMETRELIK ÜRETIM YOLU YENILENDI  
 
     
   

TARSUS BELEDİYE BAŞKANI ALİ BOLTAÇ, “ TARSUS BELEDİYESİ EMİN ELLERDEDİR”


Tarsus Belediyesi yeni dönemin ilk meclis toplantısı, Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç başkanlığında gerçekleştirildi.Yeni dönemin ilk meclis toplantısı tüm şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Meclis toplantısında belediyenin farklı komisyonlarında 5 yıl boyunca görev alacak yeni meclis üyeleri de oylama ile belirlendi. Başkan Boltaç dilek ve temenniler bölümünde Tarsus Belediyesi’nin mali durumu hakkında bilgi vererek, belediyenin artık emin ellerde olduğunu belirtti.

 

Tarih : 9 Nisan 2024 Salı 16:22   Okunma : 254

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç göreve başlamasının ardından ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda mecliste görev yapacak komisyonlar için üye seçimleri de yapıldı.

Meclis toplantısında belediyenin son durumu hakkında bilgi veren Başkan Boltaç, “Devraldığımız belediyenin gelir-gider dengesi biraz şaşmış durumda. Mali disiplinden uzak bir tablo devraldık. Ne sızlanacağız, ne enkaz edebiyatı yapacağız, ne de işlerimizde en ufak bir aksama olacak. Tüm Tarsus halkına söylüyorum devraldığım belediye sorunlu bir belediyedir ama bu sürecin altından en kısa sürede kalkacağız. Tarsus belediyesi güçlü bir belediyedir, belediye başkanı güçlü bir belediye başkanıdır, meclis üyeleri de güçlü meclis üyeleridir dolayısıyla Tarsus Belediyesi artık emin ellerdedir. Tarsuslu vatandaşlarımız hiç merak etmesin. Biz halkımızın belediyesini bütün olumsuzluklara rağmen en güzel şekilde idare edeceğiz.” dedi.

“ARTIK SİYASET BİR TARAFA KALMIŞTIR, SÖZ KONUSU TARSUS’TUR”

Başkan Ali Boltaç yaptığı meclis konuşmasında Tarsus’un çıkarları doğrultusunda hareket edilmesi gerektiğini belirterek, “Her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır. Huzurlarınızda bu 5 yıllık süreçte Tarsus halkına şunun sözünü veriyorum. Bürokrat arkadaşlarımız ve siz değerli meclis üyelerimiz bu süre zarfında çok çalışacaksınız, bende sizlerle birlikte çalışacağım. Ama biz 37 meclis üyesi ve ben olmak üzere bizden sonraki, nesillere ve gelecek olanlara iyi bir eser bırakmamız gerekiyor. Bu bizim vatanımıza, milletimize olan borcumuzdur.  O yüzden artık siyaseti bir tarafa bıraktık. Hepimizin siyasi görüşü farklı olabilir. Ama artık söz konusu Tarsus’tur.” dedi.

“TARSUS BELEDİYESİ’NDE BU 5 YIL İÇERİSİNDE YANLIŞ BİR İŞ OLMAYACAKTIR”

Sözlerine devam eden Başkan Boltaç, “Tarsus Belediyesi’nin meclis üyesi olduğumuzu aklımızdan çıkarmamamız gerekiyor. Tarsus’un çıkarları doğrultusunda hareket etmemiz gerekiyor. Toplumsal yararı sağlayan her şeyin altında tüm Tarsus bilsin ki ayrım yapılmaksızın tüm meclis üyelerim imza atacaktır.  Benim alnım açık, başım dik. 5 sene sonra göğsümü gere gere gezeceğim çünkü ben evladınızım, kardeşinizim.  Tarsus Belediyesi’nde bu 5 yıl içerisinde yanlış bir iş olmayacaktır. Bürokratlarımız, memurlarımız, meclis üyelerimiz, belediye personelimiz, herkese güveniyorum. Bundan sonraki süreçte gelir gider tablosunun düzgün olduğu, bütçesinin gerçekçi bir bütçe olduğu, hizmetlerinde eksilme azalma olmadan tam tersine artarak hizmete ulaşacağı konusunda Tarsus halkına söz veriyorum.” dedi.

“ALINAN KARARLAR TARSUS’UMUZA HAYIRLI OLSUN”

Başkan Boltaç alınan kararların Tüm Tarsus’a hayırlı uğurlu olması temennilerinde bulunarak, “Toplam borç 343 milyon 736 bin TL. İhalesi yapılmış devam eden işlerin hak edişleri var.  İşlerimizin devam ettiği fakat hak edişlerinin yapılmadığı borçlarımız ise toplamda 250 milyon 092 bin TL. Genel durumumuz ise ikisini topladığımızda 593 milyon 828 Bin TL’lik borcumuz var. Tarsus’ta, ülkemizde yaşayan herkesin bayramlarını kutlarım. Tutmuş olduğunuz oruçları Allah kabul etsin, Ramazan Ayı’nda seçim dönemi geçirdik, seçim döneminde huzuru kardeşliği yaşadık. Hepinize başarılar diliyorum.” dedi.






Paylaş :
Etiketler :  Tarsus Belediyesi, Ali Boltaç, Mersin

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA