20 Ağustos 2025 Çarşamba


16:12   İMAMOĞLU, KADıKÖY’DEKI YURT AÇıLıŞıNA SILIVRI’DEN MESAJ GÖNDERDI   16:10   İMAMOĞLU’NUN DUYURUSUNU YAPTıĞı YURT AÇıLDı... ÖZGÜR ÖZEL, ERDOĞAN’A SESLENDI   16:08   BIRLEŞIK KAMU-İŞ’TEN HÜKÜMETIN ZAM TEKLIFINE PROTESTO   15:38   KONYA’DA 4 YAŞıNDAKI ÇOCUĞA İSTISMAR   14:45   ÖZEL: “TÜRKIYE’NIN EN ŞANLı DIRENIŞI YAŞANıYOR”   14:42   ATEŞKESTE GÖZLER İSRAIL’DE: HAMAS ’EVET’ DEDI, KARAR CUMA GÜNÜ   14:31   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ, MIMARLAR ODASı ILE BIR ARAYA GELDI   14:28   MEZITLI BELEDIYESI’NDEN “DOĞA DOSTU” ATıK YÖNETIMI   14:24   YENIŞEHIR BELEDIYESI’NDEN KADıNLARA YÖNELIK SERAMIK SANATı EĞITIMI   13:01   TBMM ÖNÜNDE ARAÇ YAKAN ŞÜPHELI TUTUKLANDı: SORUŞTURMA DEVAM EDIYOR   09:23   TARSUS BELEDIYESI’NDEN ÖZBEK MAHALLESI’NE YENI ÇEHRE: TEMIZLIK VE ÇEVRE DÜZENLEMESI TAMAMLANDı   09:10   MERSIN’DE ÇIFTÇIYE CAN SUYU: BÜYÜKŞEHIR’DEN BINLERCE METRE SULAMA BORUSU DESTEĞI    19:11   CHP’DEN MERSIN’DE SAHA ATAĞı: AYHAN BARUT 19 MART DARBESININ FATURASıNı AÇıKLADı   18:10    TOPLU TAŞıMA ARAÇLARıNA KAMERA ZORUNLULUĞU SÜRESI UZATıLDı   18:07   TOROSLAR BELEDIYESI’NDEN YEŞIL ALANLARA BÜYÜK DOKUNUŞ   18:02   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ONKOLOJI HASTALARıNA CAN SIMIDI ULAŞıM HIZMETI   17:48   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN AILELERE BÜYÜK DESTEK: “EBEVEYN YOLCULUĞU” SEMINERLERI ÜCRETSIZ BAŞLADı   17:43   YUMURTALıK BELEDIYESI’NDEN DIJITAL DEVRIM: SAHIL KART ILE TAM ŞEFFAFLıK DÖNEMI BAŞLADı   15:52   MUSTAFA SARıGÜL MALATYA’DA KONUŞTU: "CHP SAVAŞ MEYDANLARıNDA KURULDU, KÜÇÜK INSANLARıN IŞI DEĞILDIR"   15:50   ÖZGÜR ÖZEL: "SıNDıRGı’NıN AFET BÖLGESI ILAN EDILMESI GEREKIYOR"  
 
     
   

VAHAP SEÇER`DEN SMA HASTASI MEHMET ALİ BEBEĞİN KAMPANYASINA DESTEK


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Erdemli ilçesinde yaşayan ve SMA Tip 1 hastalığı ile mücadele eden 1,5 yaşındaki Mehmet Ali Gölgeli`nin kampanyasına destek verdi. 

 

Tarih : 15 Nisan 2024 Pazartesi 09:55   Okunma : 1053

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Erdemli ilçesinde yaşayan ve SMA Tip 1 hastalığı ile mücadele eden 1,5 yaşındaki Mehmet Ali Gölgeli`nin kampanyasına destek verdi. 

SMA`lı çocukların tedavisi için aileleri tarafından başlatılan kampanyaları destekleyen Başkan Seçer, Erdemli ilçesinde yaşayan ve SMA Tip 1 hastalığı ile mücadele eden 1,5 yaşındaki Mehmet Ali Gölgeli`nin ailesiyle yayın gerçekleştirerek kampanyaya destek oldu.   

Başkan Seçer, Mehmet Ali bebeğin tedavisi için ailesinin uzun süredir mücadele ettiğini hatırlatarak, kampanyanın kısa sürede tamamlanmasını ve Mehmet Ali`nin tedavi olup sağlığına kavuşmasını diledi. Mersin ve Türkiye`nin her tarafından yayını izleyenleri kampanyaya katkı sunmaya davet eden Seçer, “Azı-çoğu yok, damlaya damlaya birikecek göl olacak. Kampanyanın şu anda yüzde 93`ü tamamlandı, kalan yüzde 7`lik bölümü de tamamlanacaktır diye umut ediyorum. Sizlerin de çabalarını uzun süredir takip ediyorum. Gerçekten emeğinize sağlık” dedi.

Mersin`de yaşayan herkesin her sorununda yanında olmak için gayret gösterdiklerini vurgulayan Seçer, bunun sorumluluktan öte insani görevleri olduğuna dikkati çekerek, şöyle devam etti:

“Mutlaka görevimiz gereği her konuya duyarlı olmak durumundayız ama bir de bunun insani boyutu var. Benim için öncelik olan vicdani ve insani boyutudur. Hepimiz evlat sahibiyiz, bu konuda Mehmet Ali bebeğin ailesinin sıkıntılarını fark ediyoruz, görüyoruz ve biliyoruz. Birebir yaşamasak da bir anne ve babanın neler çektiğini gayet iyi biliyoruz. Bizim de katkılarımızla Mehmet Ali`yi bir an önce tedaviye göndereceğiz. Bizleri mutlu eden ve sizleri huzurlu kılan güzel işler yapacağız. Mersin bizim için önemli. yurttaşlarımızın mutluluğu bizim için her şeyden öte. Mehmet Ali`ye şifa olalım, sırada Azra bebek ve Mahmut Aras var. Şimdi Mehmet Ali`nin çok az bir tamamlanacak kısmı kaldı. Onu tamamlayalım, diğer bebeklerimize de sırayla destek oluyoruz ve olmaya devam edeceğiz.”

Kampanyanın tamamlanması için Mersin halkından destek isteyen Mehmet Ali bebeğin annesi Sümeyye Gölgeli, destekleri dolayısıyla Seçer`e teşekkürlerini ileterek, “Gerçekten kampanya sürecinde desteğinizi her zaman yanımızda hissettik. İyi ki varsınız, iyi ki bebeklerimize destek oldunuz, iyi ki bebeklerimize sahip çıktınız. Mehmet Ali SMA`ya karşı çok güzel mücadele ediyor. İlacı alınca yanınıza yürüyerek gelmesini umut ediyoruz” diye konuştu. 

MEHMET ALİ BEBEĞİN KAMPANYASINDA SONA GELİNDİ

13 günlükken SMA Tip 1 teşhisi konulan Mehmet Ali bebek, 21 aydır hastalıkla mücadele ediyor. 19 aydır Valilik onaylı süren ve yüzde 93`e ulaşılan kampanyanın tamamlanmasının ardından Mehmet Ali bebek gen tedavisi ile sağlığına kavuşabilecek. 

Mehmet Ali bebeğe destek olmak isteyenler; sosyal medyada @sma.mehmetali.destek kullanıcı adından bağış için gerekli bilgilere ulaşabilicek.
 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA