13 Haziran 2024 Perşembe


15:37   TOROSLAR’DA YAYLA YOLLARı BAKıMDAN GEÇIYOR   15:36   CHP MEZITLI İLÇE BAŞKANı ULAŞ YıLMAZ’DAN BAYRAM MESAJı   15:35   TARSUSLU KURSIYERLER YAPTıKLARı ESERLERI SERGILEDI, BÜYÜK BEĞENI TOPLADı   14:36   ÇOCUKLARıN BAYRAMLıKLARı MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN   14:32   YENIŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ÖZYIĞIT, KENT KONSEYI SEÇIMINE KATıLDı   14:22   CHP`LI PALA`DAN FAHRETTIN KOCA`YA HEMODIYALIZ SORUSU   12:23   ÖZGÜR ÖZEL`DEN DEVLET BAHÇELI`NIN İTTIFAK İSTEĞINE YANıT GELDI   11:40   GÜLCAN KıŞ: “ÇEŞMELI-TAŞUCU OTOYOLUNU ÇILE YOLU OLMAKTAN ÇıKARıN ARTıK ”   11:39   CHP’LI DINÇER: "BIZIM INSANLARıMıZ RUSLARDAN DAHA Mı DEĞERSIZ?"   11:36   CHP AKDENIZ İLÇE BAŞKANı SEMIH PALAMUT’TAN BAYRAM MESAJı   09:55   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NIN “SOSYAL POLITIKALAR ÇALıŞTAYı” TAMAMLANDı   09:40   CHP`DEN ORMAN YANGıNLARıNA KARŞı ÖNLEM PAKETI...   16:01   TOROSLAR’ıN ARTıK BIR BALıK PAZARı OLACAK   15:53   CHP`LI DENIZ YÜCEL`DEN MHP`LI YALÇıN`A TEPKI   15:47   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER, HALK TV’DE KÜÇÜKKAYA’NıN KONUĞU OLDU   14:42   DİSK, KESK, TMMOB VE TTB`DEN `TASARRUF` PROTESTOSU   14:32   CHP GRUP BAŞKANVEKILI EMIR: "NORMALLEŞME SÜRECINI MUHALEFETIN YUMUŞATıLMASı GIBI ALGıLAMAK ISTEYENLER BOŞ BIR HAYALE KAPıLıYORLAR"   13:45   DAVUTOĞLU, ERDOĞAN- ÖZEL GÖRÜŞMESINI DEĞERLENDIRDI   13:41   CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı ŞAHBAZ, SAĞLıK BAKANı KOCA İLE GÖRÜŞTÜ   12:43   AYŞE ATEŞ CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMESINE İLIŞKIN AÇıKLAMA YAPTı  
 
     
   

BAKAN YUSUF TEKİN`DEN `ÖĞRETMEN ATAMASI` AÇIKLAMASI


Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın "Öğretmen atamaları fazla uzamayacak, yakında bir miktar atama yapacağız" açıklamasıyla ilgili "Biz mevcut öğretmen sayımız, ihtiyacımız, onlarla beraber oturup Cumhurbaşkanımızla bir değerlendirme yapacağız. Sonra da sayı açıklanır. Hazine ve Maliye Bakanımızın da olması gerekir bu toplantıda. Sayı olsaydı zaten Cumhurbaşkanımız söylerdi" dedi.

 

Tarih : 17 Nisan 2024 Çarşamba 13:34   Okunma : 666

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın "Öğretmen atamaları fazla uzamayacak, yakında bir miktar atama yapacağız" açıklamasıyla ilgili "Biz mevcut öğretmen sayımız, ihtiyacımız, onlarla beraber oturup Cumhurbaşkanımıza bir değerlendirme yapacağız. Sonra da sayı açıklanır. Hazine ve Maliye Bakanımızın da olması gerekir bu toplantıda. Sayı olsaydı zaten Cumhurbaşkanımız söylerdi" dedi.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Meclis`te AKP`nin grup toplantısı öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Tekin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın dün yaptığı “Öğretmen atamaları fazla uzamayacak, yakında bir miktar atama yapacağız ancak şimdi rakam vermek doğru olmaz. Milli Eğitim Bakanımız konuyu çalışıyor” açıklamasının hatırlatılarak “Bir takvim ve sayı var mı” sorusu üzerine şunları söyledi:

“Biz mevcut öğretmen sayımız, ihtiyacımız, onlarla beraber oturup Cumhurbaşkanımızla bir değerlendirme yapacağız. Sonra da sayı açıklanır. Hazine ve Maliye Bakanımızın da olması gerekir bu toplantıda. Sayı olsaydı zaten Cumhurbaşkanımız söylerdi."

“Belli bir sayı yok” denmesi üzerine Tekin, “Sayı olsaydı zaten Cumhurbaşkanımız söylerdi” yanıtını verdi.

Tekin, “Ücretli öğretmenlerin sayısının 90 bini bulduğu söyleniyor. O yüzden bazı eğitim sendikaları zaten ihtiyacın 90 bin olduğunu ifade ediyor” denmesi üzerine Tekin, “Konuşulan rakamlar, çok büyük oranda eksik ya da yanlış bilgiye dayanan rakamlar. Sayıyı açıkladığımız zaman net rakamları da paylaşacağız. Bizim ihtiyaçlarımız, sürekli revize ediyoruz" diye konuştu.

 

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA