3 Haziran 2024 Pazartesi


17:29   RIZE`DE ``ÇAY MITINGI``NE KATıLAN ÜRETICILERINDEN ÇAĞRı: ``YAŞ ÇAY ALıM FIYATı EN AZ 25 TL OLMALı``   16:33   RIZE’DE ÜRETICININ TALEBI: "ÇAY KANUNU ÇıKARıLSıN"   16:14   CHP`DEN RIZE`DE "ÇAY MITINGI"...   15:05   MERSIN BÜYÜKŞEHIR EKIPLERI, LGS SıNAVıNA GIREN ÖĞRENCILERE VE AILELERINE SU İKRAM ETTI   14:35   LGS SıNAVı SONA ERDI... ÖĞRENCILER EN ÇOK SAYıSAL DERSLERDE ZORLANDı   13:41   CHP HEYETI SEÇIMIN TEKRARLANDıĞı PıNARBAŞı`NDA...   13:01   İSTANBUL KÜÇÜKÇEKMECE`DE ÇÖKEN BINANıN ÇEVRESINDEKI 3 BINA BOŞALTıLDı.. ÇÖKME ANLARı KAMERALARA YANSıDı   11:28   İSTANBUL VALILIĞI: "KÜÇÜKÇEKMECE`DE ÇÖKEN BINADA 1 KIŞI HAYATıNı KAYBETMIŞ, 7 KIŞI DE YARALANMıŞTıR"   09:33   GAMZE AKKUŞ İLGEZDI: "KÜRESEL EMEKLILIK RAPORUNDA EN KÖTÜ EMEKLILIK SISTEMLERININ SıRASıYLA HINDISTAN, FILIPINLER, ARJANTIN VE TÜRKIYE OLDUĞU ORTAYA ÇıKTı"   09:30   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI SPOR KULÜBÜ, SÜPER LIG`E ÇıKTı   09:29   "FILISTIN İÇIN BIN GENÇ" GRUBU: 10 ARKADAŞıMıZ ŞAFAK OPERASYONUYLA GÖZALTıNA ALıNDı   08:12   3 ILÇE VE 4 BELDEDE YEREL SEÇIM YENILENIYOR... OY VERME IŞLEMLERI BAŞLADı   01:44   ÖZGÜR ÖZEL: “GÖZALTıNA ALıNAN ÖZEL SEKTÖR ÖĞRETMENLERININ TABAN MAAŞ VE GÜVENCELI ÇALıŞMA TALEPLERININ YANıNDAYıZ”   01:32   BELEDIYELERDEKI NORM KADRO ILKE VE STANDARTLARıNA ILIŞKIN YÖNETMELIKTE DEĞIŞIKLIK YAPıLDı   17:29   ABD BAŞKANı BIDEN, LGBTQİ+ ONUR AYı`Nı KUTLADı   16:55   MERSIN’DE MARDINLILER DAYANıŞMA GECESINDE BIRARAYA GELDI   16:40   TÜRKIYE BELEDIYELER BIRLIĞI BAŞKANLıK SEÇIMI’NDE CHP’NIN ADAYı BELLI OLDU   16:04   ÖZGÜR ÖZEL, TAYFUN KAHRAMAN`ıN KıZı VERA`NıN MEZUNIYET TÖRENINE KATıLDı   15:03   CHP SAMSUN MILLETVEKILI MURAT ÇAN: "BARıNAKLARı GEZEREK RAPOR OLUŞTURACAĞıZ"   14:08   CHP, YARıN RIZE`DE DÜZENLENECEK ÇAY MITINGI`NE HAZıRLANıYOR...  
 
     
   

MERSİN BÜYÜKŞEHİR, 19 MAYIS`IN RUHUNU KENTİN DÖRT BİR YANINA TAŞIDI


Mersin Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk`ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı`nı büyük bir coşkuyla kutladı. Belediyenin düzenlediği etkinliklerle vatandaşlar, unutulmaz bir gün yaşadı.

 

Tarih : 20 Mayıs 2024 Pazartesi 10:13   Okunma : 322

(MERSİN)-  Mersin Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk`ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı`nı büyük bir coşkuyla kutladı. Belediyenin düzenlediği etkinliklerle vatandaşlar, unutulmaz bir gün yaşadı.

Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı koordinesinde, 15- 21 Mayıs Gençlik Haftası boyunca bir program hazırlayan Büyükşehir, yaptığı etkinliklerle bayram coşkusunu tüm kente yaydı.

Fenerbahçe Meydanı`nda, Mersin Yelken Yat ve Su Sporları, Mersin Sup, Mersin Rota Yelken ve Su Sporları, SuperSup Mersin Spor ve Mersin Kürek Akademisi Kulüpleri iş birliğinde sahilde su sporları gösterisi düzenlendi. Büyükşehir`in dalgıç ekipleri, yelkenlerini bu kez ay yıldızlı bayrakları dalgalandırmak için açtı.

 Büyükşehir, gün boyu birbirinden farklı etkinliklere imza attı

Yenişehir ilçesinde yer alan Gelincik Tepesi`nde Yamaç Paraşütü etkinliğinde, Mersin semalarında bayraklar dalgalandırıldı. Hafta boyunca Büyükşehir ile farklı farklı etkinliklere katılan yurttaşlar, Mersin`in manzarası eşliğinde 19 Mayıs coşkusunu bu kez göklerde yaşadı.

Macit Özcan Spor Kompleksi`nde ise çocukların eğlenmesi için futbol şenliği düzenlendi. Şenlikte, Galatasaray`ın, Inter Spor Akademi`nin, Başarı ve Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü`nün (MSK) karşılaştığı müsabakalar yapıldı. Tatlı rekabetin söz konusu olduğu turnuvada, MSK birinci olurken, Başarı 2`inci, Inter Spor Akademi 3`üncü, Galatasaray Spor Kulübü ise 4`üncü oldu. Turnuva anısına yarışan bütün çocuklara madalya verildi.

“Gençlerin güzel ve doya doya eğlenmeleri için dolu dolu bir program hazırladık”

Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Emrullah Taşkın, Gençlik Haftası`nı kutlamak için Büyükşehir olarak dolu dolu bir program takvimini hayata geçirdiklerini belirterek, “Bu hafta içerisinde birçok konser, etkinlik ve faaliyetlerimiz oldu. 19 Mayıs`ı gençlerimiz büyük bir coşkuyla kutladı. Gençlerimiz Ata`mıza olan saygılarının bir ifadesi olarak bu haftayı dolu dolu kutladı. Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak biz de gençlerin güzel ve doya doya eğlenmeleri için onlara bu ortamı hazırladık” dedi.

Belediyenin düzenlediği su sporu etkinliklerine ve yamaç paraşütüne katılan vatandaşlar, memnuniyetleri şöyle dile getirdi:

-Betül Bayraktar: “Çok güzeldi. Gerçekten başarılı ve çalışkan bir belediyemiz var. Özel günleri hiç atlamıyor. 19 Mayıs Atatürk`ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı`nı sup grubumuzla yaptığımız deniz şovuyla taçlandırdık."

 -Hüseyin Fatih Ulaş: “Bizim bir deniz şehri olmamız ve bunun vermiş olduğu güzelliklerden yararlanmamız kadar güzel bir şey yok. Böyle özel günlerde daha fazla bu hissiyat artıyor. Mersin Büyükşehir, bu şekilde yaptığı etkinlikler ve sağlamış olduğu imkanlar sayesinde çok ön planda olan bir şehir oldu."

-Yasemin Saygılı: “Bugün Atatürk`ün doğum günü ve doğum günü kutlu olsun. Ben daha önce hiç sup yapmamıştım. Çok zevkli bir spor ve herkese tavsiye ederim. Açıldıktan sonra Atatürk bayrağımızı açtık ve öyle bir gösteri yaptık. Dalgıçlarımızın etrafında dolandık. Çok güzel bir deneyimdi. Bayram coşkusu yaşamış olduk. Atatürk`ün bize emanet ettiği bayramları yaşatıyoruz."

-Rana Açıkgöz: “Ben ilk defa yamaç paraşütü yaptım bu yüzden çok stresliydim ama uçtuktan sonra böyle pamuklar üzerinde hissettim. Çok değişik bir hissiyattı ve indikten sonra üzüldüm çünkü alışıyor insan. Muhteşemdi.”

-Nefise Açıkgöz: “İlk defa deneyimledim yamaç paraşütünü. Bu aktiviteye katılmayı çok fazla istiyordum ve deneyim olarak benim için çok eğlenceli oldu. Çok mutlu oldum, çok güzeldi. Herkesin ve her gencin tatması gerçekten çok önemli."

 Mersin Bisikletli Kadınlar Topluluğu üyesi Emel Parlak, “Hep yamaç paraşütü yapmak istiyordum. Bugüne nasip oldu. Muhteşemdi. Cesareti olan herkes bunu yapsın. Büyükşehir`in katkısı çok fazla ve biz bunu her yerde yaşıyoruz. Çok güzel bir etkinlik oldu. Günün anlam ve önemine çok güzel uydu."

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA