2 Kasım 2025 Pazar


16:49   “KIRLI OYUNLARA KARŞı BIRLEŞIK DIRENIŞ!” – SOL PARTI’DEN TARIHI ÇAĞRı   16:35   EĞITIMDE FıRSAT EŞITLIĞI MERSIN’DE GERÇEK OLUYOR: BÜYÜKŞEHIR’DEN LGS VE YKS’YE TAM DESTEK   16:25   BARAN GÜNEŞ’TEN STRAZBURG’DA SERT MESAJ: “YA HEP BERABER YA HIÇBIRIMIZ!”   16:02   EDIRNE CEZAEVI’NDEN EL YAZıSıYLA MESAJ: “KAR MAKINESINI KURCALAMAYıN, YOLUNUZU KAPATMAYıN.”   15:29   TOROSLAR’DA UMUTUN ADı: OKUMA SALONLARı   15:13   TARSUS’UN KALBI YENIDEN ATıYOR: ATATÜRK CADDESI’NDE TRAFIK AKıŞı NEFES ALDı   01:28   12 SAATLIK YARGıLAMANıN ARDıNDAN TAHLIYE: DEM’LI BAŞKANLAR SERBEST   23:55   MERSIN’IN YENI ENERJISI YOLLARDA: BAŞKAN SEÇER’DEN ELEKTRIKLI OTOBÜS DEVRIMI!   23:40   “ÜRETEN TARSUS’UN KALBINDE BULUŞMA: BOLTAÇ SAHADA”   13:25   ERDAL İNÖNÜ ANıLDı... ÖZGÜR ÖZEL: TÜRKIYE’DE INSANLAR SIYASETTE MIZAHıN AYNı ANDA AYNı CIDDIYETLE AYNı CÜMLELER IÇINDE YER ALABILECEĞINI ÖĞRENDI   13:23   GRAND KARTAL OTEL YANGıNı DAVASı... AVUKAT YÜKSEL GÜLTEKIN: "ADALET YERINI BULMAZSA KıYAMET KOPAR"   13:22   CHP’LI KıŞ’TAN HÜKÜMETE TEPKI: "ÜLKE YÖNETMEK YERINE VATANDAŞıN CEBINE ÇÖKMEYI MARIFET SAYıYORLAR"   13:20   EKREM İMAMOĞLU’NUN DANıŞMANı İBRAHIM ÖZKAN GÖZALTıNA ALıNDı   13:16   YÜKSELEN FIYATLAR NEDENIYLE IKINCI EL PAZARıNA RAĞBET ARTTı   03:07   CUMHURIYET COŞKUSUYLA TARIH YAZDıLAR: MSK AVRUPA’DA İLK ZAFERINI ALDı!   18:25   “CUMHURIYET, HUKUKUN NEFESIDIR”: MERSIN BAROSU’NDAN 102. YıLA ANLAM YÜKLÜ RESEPSIYON   18:15   SARıULAK FIDANıYLA CUMHURIYETIN İZINI SÜRDÜLER: BAŞKAN BOLTAÇ’TAN DUYGUSAL MESAJ   17:20   “MERSIN NASıLSA TÜRKIYE DE ÖYLE OLACAK” – SEÇER’DEN İKTIDAR VIZYONU   17:12   TOROSLAR’DA CUMHURIYET MEŞALESI BINLERCE YÜREKLE YANDı   16:47   CUMHURIYETIN 102. YıLıNA SANATLA SELAM: MERSINLI ÇOCUKLAR SAHNEYE TAŞTı  
 
     
   

MSK Şampiyonluk Sevincini Taraftarlarla Kutladı


Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi Play- off final serisinde rakibi Sigortam Net’i yenerek şampiyon olan ve Süper Lig’e yükselen Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü (MSK) şampiyonluğunu kutladı. İlk olarak Mersin Millet Bahçesi’nde bir araya gelen basketbolcular, teknik ekip ve taraftarlar üstü açık otobüslerle kentte şehir turu yaptı. Kentin farklı lokasyonlarında konvoy yapan ekibin şehir turu, Özgecan Aslan Barış Meydanı’nda son buldu. Burada coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan ekip, meydanda taraftarların destekleri ve tezahüratları eşliğinde kazandıkları kupayı havaya kaldırdı.

 

Tarih : 3 Haziran 2024 Pazartesi 12:58   Okunma : 1387

2023-2024 Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi Play- off final serisinde rakibi Sigortam Net’i yenerek şampiyon olan ve Süper Lig’e yükselen Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü (MSK) şampiyonluğunu kutladı. Kutlamada, uzun ve zorlu bir sezon geçiren ve bu mücadeleyi şampiyonlukla taçlandıran sarı siyahlılar, onları bir an olsun yalnız bırakmayan taraftarıyla buluştu.

İlk olarak Mersin Millet Bahçesi’nde bir araya gelen basketbolcular, teknik ekip ve taraftarlar üstü açık otobüslerle kentte şehir turu yaptı. Güleryüz Kavşağı, Forum AVM, Adnan Menderes Bulvarı, Babil Kavşağı ve GMK Bulvarı boyunca konvoy yapan ekibe sokaktan, evden, kafeden ve iş yerlerinden el sallayıp, alkışlarla destek olan vatandaşlar, oyuncuların sevinçlerine ortak oldu. Özgecan Aslan Barış Meydanı’nda şehir turlarını sonlandıran ekip, kutlamalara meydanda devam etti ve burada coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. Coşku dolu tezahüratlar eşliliğinde teknik heyet ve basketbolcuların tek tek anons edilerek sahneye davet edildiği kutlamada, oyuncular kazandıkları kupayı havaya kaldırdı. 10 yıl aradan sonra Süper Lig hasreti son bulan MSK; bir takımın, taraftarın ve bir şehrin kenetlendiğinde nelerin başarılabileceğini göstererek, kente şampiyonluk gururunu yaşattı.

Sevim: “Şehrimize bu şampiyonluğu hediye etmeyi çok istiyorduk”

MSK Teknik Sorumlusu Can Sevim, takımın başına geçtiği ilk günden itibaren bu mücadeleyi şampiyonluk ile taçlandıracaklarına olan inancı taşıyarak hareket ettiğini dile getirdi. Mücadelenin sonunda da kazandıklarını ifade eden Sevim, “Çok mutluyuz, çünkü bu şampiyonluğu bu şehre hediye etmeyi çok istiyorduk. Şehrimizi Süper Lig’de temsil edeceğimize bir gün olsun şüphe duymadık. Ne mutlu ki bunu başardık. Emeği geçen herkese, taraftara ve halkımıza teşekkür ediyorum. Onların desteği olmadan yapamazdık. Bunu her zaman söylüyorum. Gerçekten çok mutluyuz” dedi.

Play-off’a yükselmenin oldukça zorlu olduğunu da sözlerine ekleyen Sevim, Play-off’larda oynayan her takımın birincilik için mücadele ettiğini de dile getirerek, “Orada mücadele dozu, normal sezondan çok daha yüksek oluyor. Bizim özellikle ligin ikinci yarısında başladığımız savunmadaki agresifliğimizden enerji ve güç alarak, hücumu da beraber kontrol ettiğimiz bir yapımız vardı. Bu da bize Play- off’ta çok yardımcı oldu. Hiçbir maçı bırakmadık. Play-off’larda 1-2 maç kaybettik, ama ne olursa olsun biz her maça elimizden gelen her şeyin daha fazlasını vererek çıktık ve o şekilde mücadele ettik. Sonrasında da şampiyonluk geldi” ifadelerini kullandı.

Msk, Şampiyonluk Sevincini Taraftarlarla Doyasıya Yaşadı

Oyunculardan Gökhan Yazıcıoğlu, şampiyonluk maçını kazandıkları için mutlu olduğunu belirterek, “Hepimiz güzel bir sezon geçirdik. Çok mücadele ettik ve çok uğraştık. Karşılığını almak bizi çok mutlu etti. Şu anda keyfini çıkartıyoruz” dedi.

Oyunculardan Deniz Çelen, MSK’nın Süper Lig hedefi ile kurulmuş bir takım olduğunu dile getirerek, “Sonunda bunu başarmış olmak ve seyircinin önünde yaşamak, özellikle evimizde kazanıp da galibiyeti onlar ile beraber kutlayabilmek çok keyifliydi. Hepimiz çok mutluyuz. Taraftarın maçtaki etkileri çok önemli oluyor. Bütün destekleri, bu sezon boyunca bize çok yardımcı oldu” diye konuştu.

 

Oyunculardan Canberk Kuş ise, taraftarların desteklerinin çok önemli olduğunu söyleyerek, “Bu şehre şampiyonluğu getirdiğimiz için çok memnunuz ve mutluyuz. Onların desteği olmadan buralara gelemezdik. Evimizde bu sene sadece 1 maç kaybettik. Bu, taraftarımızın sayesinde oldu. Biz her maça çıkmadan önce onlar için oynadığımızın bilincindeyiz. Seneye Süper Lig’teyiz. Türkiye'nin en büyük takımları buraya gelecek ve onlara karşı oynayıp mücadele vereceğiz” sözlerine yer verdi.

Oyunculardan Ata Turgut da sezon mücadelesine son 2 ay kala dahil olduğunu ve takıma katıldığı için çok mutlu olduğunu belirterek, “Burası çok güzel insanlardan oluşan bir takım. Malzemecisinden yönetime ve oyunculara kadar çok düzgün ve çok güzel insanlarla bir aradayız. Bu yüzden çok mutluyum. Bu takım sezona şampiyonluk hedefi ile başladı ve bu hedefe ulaştık. Bu takımın en güzel yanlarından birisi de taraftarı. Gerçekten her maçta bizi destekliyorlar ve bize özel olduğumuzu hissettiriyorlar. Bizi hiç yalnız bırakmadılar. Onlar olmasa biz buralara gelemezdik. Onların desteği bizim için çok büyük. Sahada altıncı adam görevi gördüler. Onlara çok minnettarız” ifadelerine yer verdi.

MSK taraftarlarından Damla Amasyalı, takımın her maçını kaçırmadan takip ettiğini söyleyerek, “Çok büyük bir serüvendi. En sonunda da böyle güzel bir başarı ile taçlandı. Süper Lig’de de başarılarımız böyle devam edecek. Takımımız sonuna kadar hak etti. Daha iyi ve güzel yerlere gitmeye devam edeceğiz. Takımımız için her şeyi yapmaya devam edeceğiz” dedi.






Paylaş :
Etiketler :  Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin, MSK

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA