8 Haziran 2025 Pazar


13:40   BAŞHEKIM TOPÇU’DAN FERDI ZEYREK’IN DURUMUYLA ILGILI AÇıKLAMA: "BAŞKANıMıZıN TÜM YOĞUN BAKıM TEDAVILERI OLMASı GEREKTIĞI GIBI DEVAM EDIYOR"   09:35   BÜYÜKŞEHIR İTFAIYESI KADROSUNU GENIŞLETIYOR   07:47   GÜROL AKBAŞ’DAN KURBAN BAYRAMı MESAJı   23:27   BAŞKAN ULAŞ YıLMAZ’DAN BAYRAM MESAJı: “BAYRAMLAR KARDEŞLIĞIMIZI PEKIŞTIRDIĞIMIZ ZAMANLARDıR”   23:25   BAŞKAN SEÇER’DEN BAYRAMDA GÜÇLÜ MESAJ: “İNADıNA HALK, İNADıNA BIRLIK!”   15:22   CHP’LI VEKIL GÜLCAN KıŞ’TAN KURBAN BAYRAMı MESAJı   14:23   TARSUS ŞEHIR MEZARLıĞı OTOPARKı TAMAMEN YENILENDI   14:12   MERSIN BISIKLET ŞEHRI OLMA YOLUNDA HıZLA İLERLIYOR   14:02   KDENIZ KAYMAKAMı VE BELEDIYE BAŞKAN V. ZEYIT ŞENER’DEN KURBAN BAYRAMı MESAJı   13:56   HAMIT KARıŞ: “BAYRAMDA PAYLAŞTıKÇA ÇOĞALAN DEĞERLERIN FARKıNDA OLALıM”   13:50   BAŞKAN ALI BOLTAÇ’TAN KURBAN BAYRAMı KUTLAMA MESAJı    13:14   BAŞKAN SEÇER, MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN ‘ALTıN KOVAN PROJESI DAĞıTıM TÖRENI’NE KATıLDı   01:01   CHP LIDERI ÖZGÜR ÖZEL HAKKıNDA SORUŞTURMA BAŞLATıLDı   22:59   HASAN TÜZÜN: “BAYRAMLAR, BIZI BIZ YAPAN DEĞERLERI HATıRLAMA ZAMANıDıR”   22:55   CHP’NIN GAZIOSMANPAŞA MITINGI... ÖZEL: ERDOĞAN’ıN GÖREVLENDIRDIĞI KIŞILER DARBEYI ASKER ÜNIFORMASıYLA DEĞIL SAVCı CÜBBESIYLE YAPMAKTADıR   21:40   İZMIR BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI ILE DİSK/GENEL-İŞ ARASıNDA TOPLU İŞ SÖZLEŞMESI İMZALANDı   19:10   BAŞKAN SEÇER SÖZÜNÜ VERMIŞTI; GÜLNAR, ILıSU SUYUNA KAVUŞTU   16:15   BÜYÜKŞEHIR’IN HALK PLAJLARı YAZA HAZıR   16:05   BAŞKAN BOLTAÇ DÜNYA BISIKLET GÜNÜNDE PEDAL ÇEVIRDI   15:59   TOROSLAR’DA YOLLAR YENILENIYOR  
 
     
   

Minik Kader Başkan Oldu


Koruyucu ailesi tarafından bağışlanan böbrek nakli ile yeniden yaşama tutunan minik Kader, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın koltuğuna oturdu. Kader, Başkanlık makamına gelen misafirleri ağırlayarak taleplerini dinledi.

 

Tarih : 24 Nisan 2019 Çarşamba 13:23   Okunma : 770

Koruyucu ailesi tarafından bağışlanan böbrek nakli ile yeniden yaşama tutunan minik Kader, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın koltuğuna oturdu. Kader, Başkanlık makamına gelen misafirleri ağırlayarak taleplerini dinledi. Heyecanlı olduğu görülen sevimli Başkan, belediyenin çalışma sistemi hakkında bilgi alarak, vatandaşların taleplerini ilgili birimlere iletti. Daha sonra kendisi ve ailesi için Hobi Bahçesi talebinde bulunan minik Kader’in isteğini geri çevirmeyen Başkan Tarhan, Park ve Bahçeler Müdürünü arayarak, talebini yerine getirdi.

MUTLULUKLARI PEŞ PEŞE YAŞIYORUM

Babası Mustafa Boyraz’ın böbreğini vermesiyle kendisine yeni bir hayatın kapılarının açıldığını ifade eden Kader, “Başkanımız Neşet Tarhan tarafından babam Mustafa Boyraz’a ‘Yılın Babası’ unvanı verilmişti. Şimdi de bir günlüğüne de olsa Belediye başkanlığı koltuğuna oturdum. Hayatımı değiştiren mutlulukları peş peşe yaşıyorum. Şu an büyük bir mutluluk ve gurur yaşıyorum. Çünkü ilçemdeki çocukları temsil ediyorum. Burada olmak, temsili de olsa bu sorumluluğu hissetmek çok heyecan verici. Başkanımız Neşet Tarhan’a biz çocuklar için yaptıkları ve iyi bir insan olması nedeniyle teşekkür ediyorum” dedi.

MEZİTLİ’DEKİ ÇOCUKLARIMIZ HER DAİM GÜLÜP OYNAYABİLSİNLER

Kaderin yaşamındaki zorlukların yürekleri burktuğu bir dönemde tanıştıkları bilgisini veren Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan da, “Artık o günler geride kaldı. Bana ‘Canım Arkadaşım’ diye hitap eden kızımızla zaman zaman görüşüyordum. Minik Kader'in küçük hayalleri var. Biz ona sembolikte olsa bir günlüğüne Başkanlık makamını vererek bir hayalini daha gerçekleştirmiş olduk. İstiyoruz ki Mezitli’de yaşayan herkes mutlu olsun. Çocuklarımız dilediklerince gülüp oynayabilsinler. Çalışmalarımızı bu anlayışla şekillendiriyoruz” dedi.

ATATÜRK İLKE VE DEVRİMLERİNE SAHİP ÇIKAN ÇOCUKLAR YETİŞTİRECEĞİZ

Tüm Dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını da kutlayan Başkan Tarhan, “Dünyanın en güzel ve en anlamlı bayramını coşkuyla kutluyor olmaktan dolayı gururluyuz. Türkiye’nin değerlerine, Atatürk İlke ve Devrimlerine sahip çıkmanın her Türk vatandaşının görevi olduğunu bilerek büyük bedeller ödenerek gerçekleştirilen bu kazanımlardan asla vazgeçmemeliyiz. Çocuklarımızı yetiştirirken, ülkesini seven çağdaş ve demokratik değerlere saygılı bireyler olmaları için özen göstermeliyiz. Tüm dünya çocuklarının bayramı kutlu olsun” diye konuştu.






Paylaş :
Etiketler :  neşet tarhan, mezitli belediyesi, chp

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA