8 Haziran 2025 Pazar


13:40   BAŞHEKIM TOPÇU’DAN FERDI ZEYREK’IN DURUMUYLA ILGILI AÇıKLAMA: "BAŞKANıMıZıN TÜM YOĞUN BAKıM TEDAVILERI OLMASı GEREKTIĞI GIBI DEVAM EDIYOR"   09:35   BÜYÜKŞEHIR İTFAIYESI KADROSUNU GENIŞLETIYOR   07:47   GÜROL AKBAŞ’DAN KURBAN BAYRAMı MESAJı   23:27   BAŞKAN ULAŞ YıLMAZ’DAN BAYRAM MESAJı: “BAYRAMLAR KARDEŞLIĞIMIZI PEKIŞTIRDIĞIMIZ ZAMANLARDıR”   23:25   BAŞKAN SEÇER’DEN BAYRAMDA GÜÇLÜ MESAJ: “İNADıNA HALK, İNADıNA BIRLIK!”   15:22   CHP’LI VEKIL GÜLCAN KıŞ’TAN KURBAN BAYRAMı MESAJı   14:23   TARSUS ŞEHIR MEZARLıĞı OTOPARKı TAMAMEN YENILENDI   14:12   MERSIN BISIKLET ŞEHRI OLMA YOLUNDA HıZLA İLERLIYOR   14:02   KDENIZ KAYMAKAMı VE BELEDIYE BAŞKAN V. ZEYIT ŞENER’DEN KURBAN BAYRAMı MESAJı   13:56   HAMIT KARıŞ: “BAYRAMDA PAYLAŞTıKÇA ÇOĞALAN DEĞERLERIN FARKıNDA OLALıM”   13:50   BAŞKAN ALI BOLTAÇ’TAN KURBAN BAYRAMı KUTLAMA MESAJı    13:14   BAŞKAN SEÇER, MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN ‘ALTıN KOVAN PROJESI DAĞıTıM TÖRENI’NE KATıLDı   01:01   CHP LIDERI ÖZGÜR ÖZEL HAKKıNDA SORUŞTURMA BAŞLATıLDı   22:59   HASAN TÜZÜN: “BAYRAMLAR, BIZI BIZ YAPAN DEĞERLERI HATıRLAMA ZAMANıDıR”   22:55   CHP’NIN GAZIOSMANPAŞA MITINGI... ÖZEL: ERDOĞAN’ıN GÖREVLENDIRDIĞI KIŞILER DARBEYI ASKER ÜNIFORMASıYLA DEĞIL SAVCı CÜBBESIYLE YAPMAKTADıR   21:40   İZMIR BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI ILE DİSK/GENEL-İŞ ARASıNDA TOPLU İŞ SÖZLEŞMESI İMZALANDı   19:10   BAŞKAN SEÇER SÖZÜNÜ VERMIŞTI; GÜLNAR, ILıSU SUYUNA KAVUŞTU   16:15   BÜYÜKŞEHIR’IN HALK PLAJLARı YAZA HAZıR   16:05   BAŞKAN BOLTAÇ DÜNYA BISIKLET GÜNÜNDE PEDAL ÇEVIRDI   15:59   TOROSLAR’DA YOLLAR YENILENIYOR  
 
     
   

Mezitli’nin Minikleri, Türkiye’nin Renklerini Sergiledi


Mezitli Belediyesi Bircan Tüfekçioğlu Çocuk Gündüz Bakımevinin öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını muhteşem bir gösteriyle kutladı. Minikler birbirinden ilginç kostüm ve figürlerle Mezitli Belediyesi Amfitiyatroyu dolduran ailelerine unutulmaz anlar yaşattı.

 

Tarih : 25 Nisan 2019 Perşembe 02:48   Okunma : 1805

Mezitli Belediyesi Bircan Tüfekçioğlu Çocuk Gündüz Bakımevinin öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını muhteşem bir gösteriyle kutladı. Minikler birbirinden ilginç kostüm ve figürlerle Mezitli Belediyesi Amfitiyatroyu dolduran ailelerine unutulmaz anlar yaşattı.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın da katıldığı etkinlikte öğrenciler, farklı kültürlerin halk oyunlarını sergileyerek, Türkiye’nin farklı renkleriyle büyük bir ülke olduğunun mesajını verdi. Kafkas, Roman, Atabarı gibi farklı yörelerin yöresel oyunlarının sergilendiği gösteride, Atatürk’ün hayatı da minik çocuklar tarafından tiyatral bir biçimde canlandırıldı.

Törence kısa bir konuşma yapan Mezitli Belediyesi Bircan Tüfekçioğlu Çocuk Gündüz Bakımevi Müdürü Nezaket Aktaş, Türkiye’nin geleceği için aydınlık ve Atatürkçü çocuklar yetiştirmeye çalıştıklarını söyledi.

MİLLİ BAYRAMLARIMIZ KARNAVAL HAVASINDA KUTLANMALI

Çocukların 23 Nisan neşesini yaşamasının son derece önemli olduğunu ifade eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ise, “Unutturulmaya çalışılan milli bayramlarımızı, karnavala dönüştürerek milletimizin belleğinde yer almasını sağlamak görevimiz. Halkımız çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’nin ne zor şartlar altında kurulduğunu asla unutmamalı” dedi.

Mersin Cumhuriyet alanında gerçekleşen kutlamaların kendisini üzdüğünü ifade eden Başkan Tarhan, “Çocuklarımız okudukları şiirlerde ‘Bugün 23 Nisan, neşe doluyor insan’ diyor ama maalesef biz neşe dolamıyoruz. Sabah Cumhuriyet Alanında resmi törenlere katıldık. Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Atatürk Anıtına çelenk koyulmasını da eklersek sadece bir kaç dakika sürdü törenler. Milli bayramlarımızı bayram havasında kutlamazsak, bizden sonraki nesiller atalarımızın hangi şartlar altında mücadele ederek Türkiye Cumhuriyeti'ni kurduğunu öğrenemezler.”diye konuştu.

EN AZ BEŞ ÇOCUK GÜNDÜZ BAKIMEVİ DAHA YAPACAĞIZ

Gelecekte çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’nin bugünün çocukları tarafından şekilleneceğine vurgu yapan Tarhan, “Geleceğimizin aydınlık olması için çocuklarımızın eğitimine önem veriyoruz. Başarılı bir eğitim veren Bircan Tüfekçioğlu Çocuk Gündüz Bakım Evimiz, Türkiye’nin en önemli eğitim kurumları arasına girdi. Geçtiğimiz günlerde hayırsever işadamımız İhsan Altunören’in, annesi Ayla Altunören adına yaptırdığı çocuk gündüz bakımevinin temelini attık. En az 5 tane daha anaokulu yapmak istiyoruz. Eğitimin ülke gelişiminde son derece önemli olduğunu biliyor ve ona göre çalışıyoruz” dedi.






Paylaş :
Etiketler :  MEZİTLİ BELEDİYESİ, NEŞET TARHAN, BİRCAN TÜFEKÇİOĞLU GÜNDÜZ BAKIMEVİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA