6 Temmuz 2025 Pazar


21:40   CHP PM TOPLANDı... BELEDIYELERE YÖNELIK OPERASYONLARıN ARDıNDAN IZLENECEK YOL HARITASı DEĞERLENDIRILDI   12:31   SABRI TEKLI, YENI MERSIN İDMANYURDU BAŞKANı OLDU   09:18   İSTANBUL BAROSU’NDAN AVUKAT ONUR BÜYÜKHATIPOĞLU’NUN GÖZALTıNA ALıNMASıNA TEPKI   09:16   METEOROLOJI: 10 ILDE SAĞANAK YAĞıŞ BEKLENIYOR   09:14   CHP’LI GÜLCAN KıŞ: “SANDıKTA YENEMEYENLER, KUMPASLA HALKıN IRADESINI SUSTURMAYA ÇALıŞıYOR!”   09:09   BÜYÜKŞEHIR’IN ESTETIK DOKUNUŞLARı İLE MERSIN DAHA DA GÜZELLEŞIYOR   01:12   EKREM İMAMOĞLU: CUMHURIYETIMIZIN TEMELLERININ ATıLDıĞı AMASYA BUGÜN TARIH YAZDı   01:06   CHP’LILERDEN VATAN EMNIYET MÜDÜRLÜĞÜ ÖNÜNDE OTURMA EYLEMI   01:01   AMASYA’DA DEMOKRASI NÖBETI… BINLER ÖZGÜRLÜK VE SANDıK IÇIN MEYDANDAYDı   21:20   CHP’NIN ’’MILLET İRADESINI SAHIP ÇıKıYOR’’ MITINGI... EKREM İMAMOĞLU: BIZ TÜRKIYE’YI SADECE YÖNETMEK IÇIN DEĞIL; ONARMAK, IYILEŞTIRMEK, KALKıNDıRMAK IÇIN YOLA ÇıKTıK   19:40   CHP’LI BELEDIYELERE OPERASYON... KEMAL KıLıÇDAROĞLU: ZALIMIN SONU YAKLAŞTıKÇA ZULMÜ ARTAR   19:34   "DARBE SÜRÜYOR. HALKıN IRADESI GASP EDILIYOR" DIYE PAYLAŞıM YAPAN TIMUR SOYKAN’A "HALKı YANıLTıCı BILGIYI ALENEN YAYMA" SUÇLAMASı   18:45   GAZETECI TIMUR SOYKAN, GÖZALTıNA ALıNDı   16:40   CHP MYK TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "‘BIRINCI PARTIYIM’ DIYENI SEÇIME BEKLIYORUM. KENDINE GÜVENENI SEÇIME BEKLIYORUM. KASıMPAŞA DELIKANLıSıYSAN SEÇIME BEKLIYORUM"   15:45   İSTANBUL TABIP ODASı CHP’LI BELEDIYELERE YÖNELIK OPERASYONA TEPKI GÖSTERDI: BÖYLE GITMEZ! BASKıYLA, ZULÜMLE ABAT OLUNMAZ   15:25   ALI MAHIR BAŞARıR: “BIZE SAHIP ÇıKıN. BIZ ARTıK AKP’NIN YARGıSıNA DEĞIL; HALKıN TERAZISINE, YARGıSıNA GÜVENIYORUZ”   14:50   MEZITLI SOLI POMPEIPOLIS BEACH PARKı YENILENEN YÜZÜYLE ÇOK YAKıNDA HIZMETE AÇıLıYOR   14:40   YÜZME KURSLARıNıN 1. ETABı TAMAMLANDı, SERTIFIKALAR BAŞKAN YıLDıZ’DAN   14:30   19. ULUSAL DAĞCıLıK FESTIVALI, BÜYÜKŞEHIR’IN KATKıLARıYLA GERÇEKLEŞTI   14:20   CHP’LI BELEDIYELERE OPERASYON...CHP ADANA İL BAŞKANı TANBUROĞLU: ZEYDAN KARALAR’ı TUTSAK EDEREK SESINI DUYURMAMAYA ÇALıŞMAYıN, ÇÜNKÜ O SES ADANA’DA MILYONLAR OLUR  
 
     
   

Siyasi partilerde bayramlaşma... CHP`den İYİ Parti`ye : ``Ortak akılda birlikte yol almamız gereken çok konu var. Aynı yoldayız``


Kurban Bayramı dolayısıyla siyasi partiler arası bayramlaşma devam ediyor.  CHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz, İYİ Parti ile daha sık görüşeceklerini ifade ederek, ``Ortak akılda birlikte yol almamız gereken çok konu var. Aynı yoldayız`` şeklindeki sözlerine, İYİ Parti Toplumsal Politikalar Başkanı İmran Nilay Tüfekçi de "Bizim de İYİ Parti olarak CHP`ye karşı olan hislerimiz aynı`` yanıtını verdi.

 

Tarih : 17 Haziran 2024 Pazartesi 13:08   Okunma : 516

(ANKARA) - Kurban Bayramı dolayısıyla siyasi partiler arası bayramlaşma devam ediyor. CHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz, İYİ Parti ile daha sık görüşeceklerini ifade ederek, ``Ortak akılda birlikte yol almamız gereken çok konu var. Aynı yoldayız`` şeklindeki sözlerine, İYİ Parti Toplumsal Politikalar Başkanı İmran Nilay Tüfekçi, "Bizim de İYİ Parti olarak CHP`ye karşı olan hislerimiz aynı`` yanıtını verdi.

Kurban Bayramı dolayısıyla sırasıyla Saadet Partisi, Demokrat Parti, Milli Yol Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi ve AK Parti heyetleri İYİ Parti’yi ziyaret etti. Siyasi paritleri İYİ Parti Toplumsal Politikalar Başkanı İmran Nilay Tüfekçi başkanlığındaki heyet kabul etti. Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Sunar, görüşmede Genel Başkan Temel Karamollaoğlu’nun ardından tek adayla kurultaya gitmeyi hedeflediklerini aktardı. 

Yavuzyılmaz`dan İYİ Parti`ye : "Daha sık görüşeceğiz`` 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz, CHP ile İYİ Parti arasında istişarelerin süreceğini belirterek, "İYİ Parti bizim kardeş olarak gördüğümüz bir parti. Son dönem içinde de büyük bir dayanışmanın aslında temellerini attığımız daha sonra o tohumların filizler vereceği bir geleceğe doğru yol aldığımız ve bu anlamda da çok kıymet verdiğimiz bir parti. Ben hem kurultayda yeni görev alan değerli Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu`nu da çok tebrik ediyorum ve sizlere de yeni aldığınız görevlerde başarılar diliyorum. Daha çok görüşeceğiz. Daha sık görüşeceğiz. Çalışmamız gereken çok fazla konu var. Ortak akılda birlikte yol almamız gereken çok konu var. Aynı yoldayız. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk`ün çizdiği ve belirlediği ilkelerinin ve devrimlerinin ışığında yürüyoruz" dedi.

İYİ Partili Tüfekçi: ``CHP`ye karşı olan hislerimiz aynı``

İYİ Parti Toplumsal Politikalar Başkanı İmran Nilay Tüfekçi de Yavuzyılmaz`a yanıt olarak şu ifadeleri kullandı:

"Bizim de İYİ Parti olarak bir CHP`ye karşı olan hislerimiz aynı. Zaten uzun bir ittifak yaşadık beraber. İstediğimiz gibi sonuçlanmasa da alnımızın akıyla çıktığımız, karşılıklı diyalogla örnek teşkil edildiği bir dönem geçirdik. Bundan sonrası için de inşallah karşılıklı istişarelerde dediğiniz gibi koordinasyonda sağlıklı bir şekilde ilerlemeyi umuyoruz. Bayram vesilesiyle bunu pekiştirmiş olduk."

 "Türkiye ve dünya büyük bir türbülanstan geçiyor"

AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Hasan Sert, Türkiye`nin için güçlenmesi topyekün bir birlik ve beraberliğin oluşması gerektiğini ifade etti.

Kurultayda İYİ Parti Genel Başkanı seçilen Musavat Dervişoğlu`nu tebrik ederek sözlerine başlayan Sert, şöyle konuştu:

``Çalışmalarımızla birlikte hep beraber kol kola, göz göze, el ele tutuşarak ülkemize hizmet edeceğiz. Yeni yönetiminize başarılar diliyoruz. Türkiye ve dünya büyük bir türbülanstan geçiyor. Bu türbülanstan geçme sırasında iyi yönetilen ülkeler öne doğru geçiyor. Yönetimde zaafiyeti olan ülkeler geride kalıyor. Biz tabii büyük coğrafyada bulunuyoruz. Bütün medeniyetlerin, oluşumların, ticaretin oluşmuş olduğu tam orta noktada Türkiye. Tabii bu medeniyetlerin de aynı zamanda kültürlerin de oluştuğu bir noktada. Böyle bir noktada olmanın bir bedeli var Türkiye olarak. Bunu geçmişte dedelerimiz çekti. Ondan önce dedelerimizin babaları çekti. Burada var olmanın bir bedeli konması lazım ortaya. Bugün de biz koyacağız bu bedeli. Bu memleketi, bu coğrafyayı korumak için, bu ülkeyi korumak ve güçlendirmek için mutlaka elbirliğiyle çalışmak gerekecek. Siyasi konjonktürde bir takım farklılıkların olması bizi ayrı kutuplara doğru atmamalı. Bir yerlerde buluşturup tekrar bu sorumlulukları çok olan ülkenin sırtındaki bu sorumlulukları taşıyacak direnci birlik ve beraberlikle ancak sağlayabiliriz. Onun için bu ülkede ümit bekleyen çok insanlar var. 186 civarında ülkenin yüzde 80-90’ı Türkiye`nin gözüne bakıyor. ‘Siz güçlü olun bizi de güçlendirin’. Bunun içerisinde birçok farklı ideolojik yöntemlerle yönetilen ülkeler var. Farklı din gruplarına mensup ülkeler var. Farklı etnik yapılara mensup ülkeler var. Bütün bu konjonktür içerisinde ama o farklılıklardan dolayı değil Türkiye`nin bakış açısının kendilerine uyduğu için kendilerine yakın gördüğü, dost gördüğü ülkeler var. Bu ülkeler ‘gelin bize yardım edin’ diyorlar. Bunu nasıl yapacağız? Birlik beraberlik yapacağız. Hep beraber güçlenerek yani; ekonomi, siyaset, ticaret finansal sistemler, bilgi, entelektüel stratejik gelişim falan olacak ki bu başka ülkelerin sorumluluğunu sırtımıza taşıyalım. İtalya`dan Çin`e kadar bizim gibi üretme gücüne sahip, entelektüel insan gücüne sahip başka ülke yok. Bu ülke o birlikteliği o güzelliği bir takım olumlu şeylerle besleyip başka yerdeki umut bekleyen insanların umutlarına çare olacağız." 

İYİ Parti`li İmran Nilay Tüfekçi de "Türkiye`nin özlediği bu normalleşme görüntülerine çok olumlu bakıyoruz. Türkiye`nin tansiyonu düşürülmesi açısından bir denge siyaseti şart. Ne kadar katkıda bulunabilirsek biz de bunun için hazırız ve çalışıyoruz" diye konuştu.

 

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA