20 Temmuz 2025 Pazar


11:20   SURIYE’NIN SÜVEYDA VILAYETINDE ATEŞKESE RAĞMEN “MEZHEP ÇATıŞMALARı” DEVAM EDIYOR   10:59   BÜYÜKŞEHIR’IN TOROSLAR’DA HAYATA GEÇIRDIĞI KAMPÜS’TE ÇOCUKLAR GELECEĞE HAZıRLANıYOR   10:57   CHP NIĞDE MILLETVEKILI GÜRER: "FABRIKALAR SATıLıYOR, ŞIRKETLER KAPANıYOR"   10:39    İMAMOĞLU: "ÖMRÜ BOYUNCA DEMOKRASIDEN VE ÖZGÜRLÜKLERDEN ASLA TAVIZ VERMEDI"   09:45   ESKI CHP BURSA MILLETVEKILI PROF. DR. LALE KARABıYıK HAYATıNı KAYBETTI   09:10   BÜYÜKŞEHIR, GLÜTENSIZ BESLENENLERI ‘GLÜTENSIZ KAFE & MARKET’TE BULUŞTURUYOR   23:22   BAŞKAN ÇALıŞKAN: “TEDAVI HAKKı ENGELLENEMEZ, BU HUKUKLA BAĞDAŞMAZ”   21:11   ÖZEL: "BEYAZ TOROSLARA TESLIM OLMADıK, AK TOROSLARA TESLIM OLMAYACAĞıZ"   19:54    ÖYMEN’IN CENAZE PROGRAMı BELLI OLDU. İLK TÖREN TBMM’DE   19:51   ÖZGÜR ÖZEL, FıNDıK BAHÇESINDE ÜRETICILERLE SOHBET ETTI... FıNDıK ÜRETICISI ERDOĞAN: "İNSANLAR ARTıK FıNDıK BAHÇELERINI VEYA DIĞER TARıM ÜRÜNLERINI DE KONUTLARA TERK EDIYOR"   19:08   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI’NIN ATÖLYELERI SANAYI KOMPLEKSI GIBI ÇALıŞıYOR   19:07   ZEYTINLIKLERLE ILGILI TEKLIF YASALAŞMADAN ÖNCE AK PARTILILER TEPKILERINI DILE GETIRMEK ISTEYEN MUHALEFET GRUP BAŞKANVEKILLERINI SUSTURMAYA ÇALıŞTı   18:27   MURAT ÇALıK’ıN ANNESI HASTANE BAHÇESINDE NÖBETTE: “FERYADıMı DUYUN”   18:12   ALI MAHIR BAŞARıR: "KENAN EVREN’DEN BETER BIR YAPı, ZIHNIYET BUGÜN ALTıN, KÖMÜR KAYNAKLARıNı, TÜM MADENLERI YABANCı ŞIRKETLERE, KANADALıLARA, YERLI ŞIRKETLERE PEŞKEŞ ÇEKTI"   18:08   BAŞKAN SEÇER’DEN, ABDURRAHMAN TUTDERE’YE ZIYARET    18:01   MERSIN MILLETVEKILI UYSAL: TOROSLAR’A TEKSTIL KENT, MUT’A MODERN BIR HAL İSTIYORUZ   17:07   NEVAF KıLıÇ: “TÜRKIYE-IRAK EKONOMIK İŞBIRLIĞI YENI BIR SÜRECE GIRDI”   17:03   ABD ADALET BAKANLıĞı, EPSTEIN SORUŞTURMALARıNDAKI GIZLI IFADELERIN KAMUOYUNA AÇıKLANMASıNı TALEP ETTI   16:59   ÖZEL’DEN MURAT ÇALıK TEPKISI: "MUHATAPLARıN BIZLERIZ GEL, BIZDEN NE ISTIYORSAN HESAPLAŞ AMA ÇOCUĞUN, ANANıN YAKASıNDAN DÜŞÜN ARTıK   16:50   ASLı ÖYMEN: “BIR VIRÜSE YENIK DÜŞTÜK ASLıNDA KÜÇÜCÜK BIR VIRÜSE”  
 
     
   

CHP’li Ali Öztunç, AGİT-PA`da konuştu


CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Romanya’nın Başkenti Bükreş’te devam eden AGIT-PA Genel Kurulu’nda konuştu. Öztunç, konuşmasında İsrail-Filistin arasında devam eden savaş sırasında öldürülen Gazzeli sivillere ve özellikle de çocuklara dikkat çekti.

 

Tarih : 30 Haziran 2024 Pazar 13:14   Okunma : 564

(ANKARA) - CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Bükreş`teki AGİT-PA Genel Kurulu`nda yaptığı konuşmada, “Ukrayna`da soykırım yapılıyor; evet, doğru. Ama soykırım sadece Ukrayna`da yok. Aynı zamanda Gazze`de de soykırım var. Ukrayna`da ölen çocuklar için üzülüyoruz, gözyaşı döküyoruz, canımız yanıyor; peki Gazze`de ölen çocuklar için de üzülmemiz gerekmiyor mu? İki gündür burada Ukrayna konuşuluyor sadece. Belli ki Filistin-Gazze, AGIT-PA`nın çok da umurunda değil. Eğer çocuklar arasında ayrım yaparsak insanlığımızı yitirmiş oluruz” dedi.

Öztunç, şunları söyledi:

“Ukrayna`da soykırım yapılıyor; evet, doğru. Ama soykırım sadece Ukrayna`da yok. Aynı zamanda Gazze`de de soykırım var. Ukrayna`da ölen çocuklar için üzülüyoruz, gözyaşı döküyoruz, canımız yanıyor; peki Gazze`de ölen çocuklar için de üzülmemiz gerekmiyor mu? Binlerce çocuk Gazze`de, sınırda açlıkla karşı karşıya bugün. Ve iki gündür burada Ukrayna konuşuluyor sadece. Belli ki Filistin-Gazze, AGIT-PA`nın çok da umurunda değil. Eğer çocuklar arasında ayrım yaparsak insanlığımızı yitirmiş oluruz. Eğer çocuklar arasında ayrım yapmazsak o zaman dünyaya barış gelir.”

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA