22 Kasım 2025 Cumartesi


18:13   BAŞKAN YıLDıZ’DAN ACIL ÇAĞRı: “KULLANıLMAYAN SU KANALLARı DERHAL KAPATıLMALı”   17:25   ROMEO VE JULIET BALESI MERSIN’DE AŞKı VE TRAJEDIYI SAHNEYE TAŞıYOR   16:52   CHP PARTI PROGRAMı TANıTıM TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: “BUNDAN SONRAKI YÜRÜYÜŞ, IKTIDARA YÜRÜYÜŞTÜR”   16:50   MURAT EMIR: KOMISYONDA KARARLıLıKLA, CESARETLE GÖREV YAPMAYA DEVAM EDECEĞIZ   12:42   “DR. LEVENT UYSAL: MERSIN’I TEKNOLOJI VE İNOVASYON ŞEHRINE DÖNÜŞTÜRMEYE KARARLıYıZ”   11:29   MEZITLI BELEDIYESI’NDEN SANAYI ÇıRAKLARıNA SOSYAL BELEDIYECILIK DOKUNUŞU   09:50   “MERSIN’DE ACIL DURUM PROVASı: BÜYÜKŞEHIR İTFAIYESI 3,5 DAKIKADA BINAYı BOŞALTTı”   09:25   TARSUS’TA ÇOCUK HAKLARı GÜNÜ ÜÇ NOKTADA COŞKUYLA KUTLANDı   08:50   “DR. MÜZEYYEN ŞEVKIN’DEN EVRENSEL ÇAĞRı: BIR FIDAN DIK, BIR GELECEK YEŞERT!”   22:35   ARıNÇ’TAN DEMIRTAŞ’A CEZAEVI POLEMIĞI YANıTı: “ÇARPıTMA YOK, ARKASıNDAYıM”   22:02   TÜRKIYE’NIN DÜNYA KUPASı YOLUNDA İLK ENGEL: ROMANYA!   21:50   “SUYA ZAM YOK, YATıRıMA DEVAM: MESKİ 2026 BÜTÇESI OY BIRLIĞIYLE KABUL EDILDI”   17:25   “BIZ BIRLIKTE VARıZ”: ÖZEL ÇOCUKLAR SANATıN BÜYÜLÜ DÜNYASıNDA   16:58   “YENIŞEHIR’DEN DÜNYA BANKASı DESTEKLI YEŞIL DÖNÜŞÜM”   16:53   “MERSIN’DE 2026 BÜTÇELERI OY BIRLIĞIYLE KABUL: SEÇER’DEN HUKUK VE BARıŞ VURGUSU”   16:45   MERSIN BAROSU’NDAN DÜNYA ÇOCUK HAKLARı GÜNÜ MESAJı: “ÇOCUK SUÇLU YOKTUR; SUÇA SÜRÜKLENEN ÇOCUK VARDıR”   16:35   “MUHTAR DAĞ’DAN BAŞKAN SEÇER’E TEŞEKKÜR: MALAKLAR’A DEĞER KATAN HIZMETLER”   16:29   TOROSLAR BELEDIYESINDEN 20 KASıM ÇOCUK HAKLARı GÜNÜ’NE ÖZEL BULUŞMA   16:25   ALO 153 TIM İHBARıYLA TARSUS’TA SAĞLıKSıZ BALıK SATıŞıNA GEÇIT VERILMEDI   16:19   TBMM BAŞKANı NUMAN KURTULMUŞ: "DEMOKRATIK OLGUNLUĞUMUZ, BIRLIĞI VE BERABERLIĞI, HUZURU VE BARıŞı SAĞLAMAYA YETER DE ARTAR BILE"  
 
     
   

‘Köy Bizim Şenlik Bizim’ Mersin’in her yerinde…


Ulaş Mahallesi’nde meydanda, Sağlıklı Mahallesi’nde ise okul bahçesinde düzenlenen programlarda coşku en üst seviyeye çıktı. İkramlıkların ve çeşitli hediyelerin de dağıtıldığı etkinliklerde çocuklar, müzik eşliğinde doyasıya eğlenme şansı buldular.

 

Tarih : 12 Ağustos 2024 Pazartesi 10:19   Okunma : 1201

(MERSİN)- Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı ile Tarsus Belediyesi`nin ortaklaşa düzenlediği ‘Köy Bizim Şenlik Bizim` etkinliği, ilçeye bağlı Ulaş ve Sağlıklı mahallelerinde yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, yaz döneminde de etkinliklerine devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı ile Tarsus Belediyesi`nin ortaklaşa düzenlediği ‘Köy Bizim Şenlik Bizim` etkinliği, ilçeye bağlı Ulaş ve Sağlıklı mahallelerinde büyük bir coşku ile gerçekleştirildi. Ulaş Mahallesi`nde meydanda, Sağlıklı Mahallesi`nde ise okul bahçesinde düzenlenen programlarda vatandaşlar, keyifli anlar yaşadı.

Etkinliklere Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili ve Tarsus Belediye Başkan Yardımcısı Ali Uyan, Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Koordinasyon Şube Müdürü Soner Yetgin, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Harun Doğan, muhtarlar, mahalle sakinleri ve çok sayıda çocuk katıldı.

Hareketli müzik eşliğinde başlayan programlarda sandalye kapma, halat çekme, yüz boyama ve diğer geleneksel oyunlar oynanırken, drama atölye çalışması da düzenlendi. Etkinliklerde çocuklara ikramlıklar dağıtılırken, çeşitli hediyeler de verildi. Ayrıca üstü açık otobüste müzik eşliğinde mahalle içerisinde tur atıldı.

``Çocuklarımızın eğlenebilmesi için güzel bir etkinlik düzenlendi``

Ulaş Mahallesi Muhtarı Mahperiye Apaydın, etkinliğe ev sahibi yapmaktan dolayı mutluluk duyduklarını kaydederek, “Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Tarsus Belediyesi, ‘Köy Bizim Şenlik Bizim` adı altında bir program hazırladılar. Bundan dolayı çok mutluyuz. Bu sıcak yaz günlerinde çocuklarımızın eğlenebilmesi için böyle bir ortam kuruldu. Mahallem ve kendi adıma, Vahap Başkanıma ve Ali Başkanıma teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

``Bu tür etkinlikler çocuklar için de, bizler için de çok faydalı``

Sağlıklı Mahallesi Muhtarı Yasin Kahraman ise mahallelerinde üçüncü kez şenlik düzenlendiğini vurgulayarak, “Bu etkinlikler için Vahap Başkanımıza ve Ali Başkanımıza teşekkür ediyorum. Bu tür etkinliklerin elbette ki çocuklar için, bizler için de çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Devamını da diliyorum” diye konuştu.

Etkinlikler, vatandaşların beğenisini kazandı

Şenlikte arkadaşlarıyla doyasıya eğlenme şansı bulduklarını söyleyen küçüklerden Fatma Alaca, “Etkinlikler çok güzeldi, beğendim. Bir daha olmasını dilerim. Halat çektik, yüz boyama yaptık, sonra sandalye kapmaca oynadık” ifadelerini kullandı.

Çocuğunu programa getiren annelerden Nefise Turan ise “Çocuklar çok eğlenceli bir zaman geçirdiler. Tatil boyunca zaten sürekli evdeydiler ve sıkılıyorlardı. Burada eğlenme fırsatı buldular. Büyükşehir Belediyemize ve Tarsus Belediyemize çok teşekkür ederiz” dedi.

 






Paylaş :
Etiketler :  Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA