22 Kasım 2025 Cumartesi


18:13   BAŞKAN YıLDıZ’DAN ACIL ÇAĞRı: “KULLANıLMAYAN SU KANALLARı DERHAL KAPATıLMALı”   17:25   ROMEO VE JULIET BALESI MERSIN’DE AŞKı VE TRAJEDIYI SAHNEYE TAŞıYOR   16:52   CHP PARTI PROGRAMı TANıTıM TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: “BUNDAN SONRAKI YÜRÜYÜŞ, IKTIDARA YÜRÜYÜŞTÜR”   16:50   MURAT EMIR: KOMISYONDA KARARLıLıKLA, CESARETLE GÖREV YAPMAYA DEVAM EDECEĞIZ   12:42   “DR. LEVENT UYSAL: MERSIN’I TEKNOLOJI VE İNOVASYON ŞEHRINE DÖNÜŞTÜRMEYE KARARLıYıZ”   11:29   MEZITLI BELEDIYESI’NDEN SANAYI ÇıRAKLARıNA SOSYAL BELEDIYECILIK DOKUNUŞU   09:50   “MERSIN’DE ACIL DURUM PROVASı: BÜYÜKŞEHIR İTFAIYESI 3,5 DAKIKADA BINAYı BOŞALTTı”   09:25   TARSUS’TA ÇOCUK HAKLARı GÜNÜ ÜÇ NOKTADA COŞKUYLA KUTLANDı   08:50   “DR. MÜZEYYEN ŞEVKIN’DEN EVRENSEL ÇAĞRı: BIR FIDAN DIK, BIR GELECEK YEŞERT!”   22:35   ARıNÇ’TAN DEMIRTAŞ’A CEZAEVI POLEMIĞI YANıTı: “ÇARPıTMA YOK, ARKASıNDAYıM”   22:02   TÜRKIYE’NIN DÜNYA KUPASı YOLUNDA İLK ENGEL: ROMANYA!   21:50   “SUYA ZAM YOK, YATıRıMA DEVAM: MESKİ 2026 BÜTÇESI OY BIRLIĞIYLE KABUL EDILDI”   17:25   “BIZ BIRLIKTE VARıZ”: ÖZEL ÇOCUKLAR SANATıN BÜYÜLÜ DÜNYASıNDA   16:58   “YENIŞEHIR’DEN DÜNYA BANKASı DESTEKLI YEŞIL DÖNÜŞÜM”   16:53   “MERSIN’DE 2026 BÜTÇELERI OY BIRLIĞIYLE KABUL: SEÇER’DEN HUKUK VE BARıŞ VURGUSU”   16:45   MERSIN BAROSU’NDAN DÜNYA ÇOCUK HAKLARı GÜNÜ MESAJı: “ÇOCUK SUÇLU YOKTUR; SUÇA SÜRÜKLENEN ÇOCUK VARDıR”   16:35   “MUHTAR DAĞ’DAN BAŞKAN SEÇER’E TEŞEKKÜR: MALAKLAR’A DEĞER KATAN HIZMETLER”   16:29   TOROSLAR BELEDIYESINDEN 20 KASıM ÇOCUK HAKLARı GÜNÜ’NE ÖZEL BULUŞMA   16:25   ALO 153 TIM İHBARıYLA TARSUS’TA SAĞLıKSıZ BALıK SATıŞıNA GEÇIT VERILMEDI   16:19   TBMM BAŞKANı NUMAN KURTULMUŞ: "DEMOKRATIK OLGUNLUĞUMUZ, BIRLIĞI VE BERABERLIĞI, HUZURU VE BARıŞı SAĞLAMAYA YETER DE ARTAR BILE"  
 
     
   

Gökan Zeybek: "Hava müdahalelerinin yetersizliği ve Bakanlık kademesinin iletişime kapalı olması kabul edilir bir şey değildir"


CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, İzmir, Manisa ve Aydın`da iki gündür süren yangınlara bölgedeki belediyelerin tüm imkanlarıyla müdahale ettiğini, 3.500 hektarı aşkın bir alanın yangından doğrudan etkilendiğini açıkladı. Zeybek, "Hava müdahalelerinin yetersizliği ve Bakanlık kademesinin iletişime kapalı olması kabul edilir bir şey değildir. Söz konusu siyaset değil; yurttaşlarımızın canıyken atanmış Bakanlarınız çağrılarımıza dönmüyorlar" dedi.

 

Tarih : 17 Ağustos 2024 Cumartesi 01:04   Okunma : 511

(ANKARA) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, İzmir, Manisa ve Aydın`da iki gündür süren yangınlara bölgedeki belediyelerin tüm imkanlarıyla müdahale ettiğini, 3.500 hektarı aşkın bir alanın yangından doğrudan etkilendiğini açıkladı. Zeybek, "Hava müdahalelerinin yetersizliği ve Bakanlık kademesinin iletişime kapalı olması kabul edilir bir şey değildir. Söz konusu siyaset değil; yurttaşlarımızın canıyken atanmış Bakanlarınız çağrılarımıza dönmüyorlar" dedi.

Sosyal medya hesabından "Merkezi yönetim ve yerel yönetimler birlikteliğinin önemini defalarca kez anlattık" diyen Gökan Zeybek`in açıklaması şöyle:

"İzmir, Manisa ve Aydın`da iki gündür süren yangınlara müdahale noktasında bölgedeki Belediyelerimiz tüm imkanlarıyla mücadele veriyorlar. Şu ana dek yaklaşık 3.500 hektarı aşkın bir alan yangından direkt olarak etkilenmiş durumda.

"Söz konusu siyaset değil; yurttaşlarımızın canıyken atanmış Bakanlarınız çağrılarımıza dönmüyorlar"

Hava müdahalelerinin yetersizliği, helikopter çalışmalarının durdurulması ve Bakanlık kademesinin iletişime kapalı olması kabul edilir bir şey değildir. Söz konusu siyaset değil; yurttaşlarımızın canıyken atanmış Bakanlarınız çağrılarımıza dönmüyorlar.

"Birlikte çalışmazsak kaybeden hepimiz olacağız"

Merkezi yönetim ve yerel yönetimler birlikteliğinin kriz yönetimindeki önemini, koordinasyon içinde çalışmanın önemini defalarca kez anlattık. Tüm yetkilileri devlet ciddiyetine ve konunun hassasiyetine yakışır adımlar atmaya davet ediyorum. Bu işin pazarlığı, rekabeti, kazananı yok. Birlikte çalışmazsak kaybeden hepimiz olacağız.

Yangından etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor; bölgede mücadele veren tüm kahramanlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum."






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA