8 Aralık 2025 Pazartesi


11:27   DEVA MERSIN İL BAŞKANı: “TEK İMZA ILE DEVLET YAPıSı ÇÖKTÜ”   11:13   MERSIN’DE İĞNEDEN MARKAYA: MERCEK KURSLARı TEKSTIL HAYALLERINI GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRÜYOR   11:04   YENIŞEHIRLI KADıNLAR CUMHURIYETIN IŞıĞıNDA GEÇMIŞE VE GELECEĞE SAHIP ÇıKıYOR   10:54   “EKONOMIK ÇÖKÜŞÜN SEMBOLÜ: VATANDAŞıN GÜVERCINLERINE HACIZ”   10:45   MERSIN’DE KADıNLARA GÜÇ VEREN EĞITIM: EVKA PROJESI UFUK AÇTı   05:51   “ADANALı MINIK AREN’IN HAYATTA KALMA MÜCADELESINE DESTEK ÇAĞRıSı”   17:34   "EMEKLILERIN VE EMEKÇILERIN BÜTÇE HAKKı" MITINGI... ÖZGÜR ÖZEL: "TEK ADAM YINE KAYBEDECEK YINE YURTTAŞ BÜTÇE HAKKıNı SÖKE SÖKE ALACAKTıR"   17:27   DENIZ YÜCEL, CHP SÖZCÜLÜĞÜ GÖREVINI ZEYNEL EMRE’YE DEVRETTI   17:25   CHP PM, ILK TOPLANTıSıNı YAPTı... ÖZGÜR ÖZEL, YENI DÖNEMI    17:23   "EMEKLILERIN VE EMEKÇILERIN BÜTÇE HAKKı" MITINGI... ŞENAL SARıHAN: "ÜLKENIN YÜZDE 10’UNU DAHI OLUŞTURMAYAN BIR KESIM BIZIM EMEKLERIMIZ ÜZERINDEN YAŞıYOR"   17:08   ÖZGÜR ÖZEL’IN YENI MYK’Sı BELLI OLDU... 11 ISIM KORUNDU, YEDI YENI ISIM EKLENDI   15:30   MERSIN’DE KADıNLAR DEMOKRASI İÇIN BULUŞTU: CHP’DEN EŞIT TEMSIL VURGUSU   14:29   MERSIN’DE KESK’TEN YÖNETICI ZAMMıNA PROTESTO: "ADALETSIZLIĞE KARŞı MÜCADELEYE!"   13:56   FUTBOLDA “BAHIS” SORUŞTURMASıNDA IKINCI OPERASYON... METEHAN BALTACı, MERT HAKAN YANDAŞ, AHMET ÇAKAR VE EŞININ DE ARALARıNDA BULUNDUĞU 35 KIŞI GÖZALTıNA ALıNDı   13:55   ABD, DOĞU PASIFIK’TE BIR TEKNEYI DAHA VURDU: DÖRT KIŞI ÖLDÜ, UYUŞTURUCUYLA MÜCADELE OPERASYONULARıNA YÖNELIK SORULAR ARTıYOR   13:50   CHP’LI AKSAZ ŞAHBAZ: SAĞLıK BILIMLERI ÜNIVERSITESI’NIN ÖĞRETIM ÜYESI ALıMıNA ILIŞKIN HER BIR ILAN, YALNıZCA TEK BIR KIŞININ ÖZGEÇMIŞINE BIREBIR UYACAK BIÇIMDE HAZıRLANMıŞ   13:48   ASU KAYA: BUGÜN, KADıNLARıN SIYASETE EŞIT KATıLıMı IÇIN KARARLıLıKLA ADıM ATMA GÜNÜDÜR   13:47   AYLIN NAZLıAKA: "SIYASETTE KADıN 2025 RAPORU, TÜRKIYE’NIN 185 ÜLKE ARASıNDA 126’NCı SıRAYA GERILEDIĞINI ORTAYA KOYDU"   13:44   MANSUR YAVAŞ’TAN TRT HABER’IN "SU KESINTISI" HABERINE TEPKI   05:08   “MERSIN’DE ‘BIZ DE VARıZ’: ENGELSIZ BIR ŞEHIR İÇIN COŞKULU YÜRÜYÜŞ”  
 
     
   

Kemal Kılıçdaroğlu: ``Cumhuriyet rejimi, demokrasi ile taçlandırıldığı sürece anlamlıdır. Cumhuriyet, tek adamların değil, demokrasinin kalesidir``


CHP 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı`na ilişkin kutlama mesajında, ``Cumhuriyet rejimi, demokrasi ile taçlandırıldığı sürece anlamlıdır. Cumhuriyet, tek adamların değil, demokrasinin kalesidir. Ezilenlerin, yoksulların ve hayata bir adım geride başlayanların sığınağıdır. Eşitliktir, adalettir, özgürlüklerdir ve demokrasidir Cumhuriyet`` dedi.

 

Tarih : 29 Ekim 2024 Salı 16:49   Okunma : 555

(ANKARA) - CHP 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı`na ilişkin kutlama mesajında, ``Cumhuriyet rejimi, demokrasi ile taçlandırıldığı sürece anlamlıdır. Cumhuriyet, tek adamların değil, demokrasinin kalesidir. Ezilenlerin, yoksulların ve hayata bir adım geride başlayanların sığınağıdır. Eşitliktir, adalettir, özgürlüklerdir ve demokrasidir Cumhuriyet`` dedi.

CHP 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı`na ilişkin sosyal medya hesabından mesaj paylaştı. Kılıçdaroğlu`nun mesajı şöyle:

``Cumhuriyetimizin yüz birinci yılını şan ve şerefle kutluyoruz. Yaşasın milleti tebaa olmaktan çıkarmış ve onurlu bireyler yapmış Cumhuriyet. Yaşasın kimsesizlerin kimsesi olan ve bizleri eşit yurttaşlar olarak onurlandıran Cumhuriyet. Yaşasın köy okullarında parmak kaldıran kız evlatlarımız. Cumhuriyet rejimi, demokrasi ile taçlandırıldığı sürece anlamlıdır. Cumhuriyet, tek adamların değil, demokrasinin kalesidir. Ezilenlerin, yoksulların ve hayata bir adım geride başlayanların sığınağıdır. Eşitliktir, adalettir, özgürlüklerdir ve demokrasidir Cumhuriyet. Genç Cumhuriyetimizi, padişah özentilerine bırakmayacak kadar güçlü, demokrasi ile taçlandıracak kadar kararlıyız. Aziz milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı`nı kutluyor, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk`ü ve silah arkadaşlarını saygı ve rahmetle anıyorum.”

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA