9 Haziran 2025 Pazartesi


12:36   BÜYÜKŞEHIR, KURBAN KESIM HIZMETININ ARDıNDAN TEMIZLIK MESAISINDE    13:40   BAŞHEKIM TOPÇU’DAN FERDI ZEYREK’IN DURUMUYLA ILGILI AÇıKLAMA: "BAŞKANıMıZıN TÜM YOĞUN BAKıM TEDAVILERI OLMASı GEREKTIĞI GIBI DEVAM EDIYOR"   09:35   BÜYÜKŞEHIR İTFAIYESI KADROSUNU GENIŞLETIYOR   07:47   GÜROL AKBAŞ’DAN KURBAN BAYRAMı MESAJı   23:27   BAŞKAN ULAŞ YıLMAZ’DAN BAYRAM MESAJı: “BAYRAMLAR KARDEŞLIĞIMIZI PEKIŞTIRDIĞIMIZ ZAMANLARDıR”   23:25   BAŞKAN SEÇER’DEN BAYRAMDA GÜÇLÜ MESAJ: “İNADıNA HALK, İNADıNA BIRLIK!”   15:22   CHP’LI VEKIL GÜLCAN KıŞ’TAN KURBAN BAYRAMı MESAJı   14:23   TARSUS ŞEHIR MEZARLıĞı OTOPARKı TAMAMEN YENILENDI   14:12   MERSIN BISIKLET ŞEHRI OLMA YOLUNDA HıZLA İLERLIYOR   14:02   KDENIZ KAYMAKAMı VE BELEDIYE BAŞKAN V. ZEYIT ŞENER’DEN KURBAN BAYRAMı MESAJı   13:56   HAMIT KARıŞ: “BAYRAMDA PAYLAŞTıKÇA ÇOĞALAN DEĞERLERIN FARKıNDA OLALıM”   13:50   BAŞKAN ALI BOLTAÇ’TAN KURBAN BAYRAMı KUTLAMA MESAJı    13:14   BAŞKAN SEÇER, MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN ‘ALTıN KOVAN PROJESI DAĞıTıM TÖRENI’NE KATıLDı   01:01   CHP LIDERI ÖZGÜR ÖZEL HAKKıNDA SORUŞTURMA BAŞLATıLDı   22:59   HASAN TÜZÜN: “BAYRAMLAR, BIZI BIZ YAPAN DEĞERLERI HATıRLAMA ZAMANıDıR”   22:55   CHP’NIN GAZIOSMANPAŞA MITINGI... ÖZEL: ERDOĞAN’ıN GÖREVLENDIRDIĞI KIŞILER DARBEYI ASKER ÜNIFORMASıYLA DEĞIL SAVCı CÜBBESIYLE YAPMAKTADıR   21:40   İZMIR BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI ILE DİSK/GENEL-İŞ ARASıNDA TOPLU İŞ SÖZLEŞMESI İMZALANDı   19:10   BAŞKAN SEÇER SÖZÜNÜ VERMIŞTI; GÜLNAR, ILıSU SUYUNA KAVUŞTU   16:15   BÜYÜKŞEHIR’IN HALK PLAJLARı YAZA HAZıR   16:05   BAŞKAN BOLTAÇ DÜNYA BISIKLET GÜNÜNDE PEDAL ÇEVIRDI  
 
     
   

Burdur`un MHP`li Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz partisinden istifa etti


Burdur`un Tefenni ilçesinin MHP`li Belediye Başkanı Ümit Alagöz partisinden istifa etti. Alagöz, "Teşkilatımızın, davamızın zarar görmemesi adına gösterilen gayretin ‘fitne`, ‘hainlik` olarak nitelendirildiği, Türk töresine tamamen aykırı bir şekilde şeyh-mürit ilişkisinin oturtulmaya çalışıldığı bir yapıyla da yol yürüyemem" dedi.

 

Tarih : 30 Ekim 2024 Çarşamba 23:05   Okunma : 152

MUHAMMET FATİH BAŞCI

(BURDUR) - Burdur`un Tefenni ilçesinin MHP`li Belediye Başkanı Ümit Alagöz partisinden istifa etti. Alagöz, "Teşkilatımızın, davamızın zarar görmemesi adına gösterilen gayretin ‘fitne`, ‘hainlik` olarak nitelendirildiği, Türk töresine tamamen aykırı bir şekilde şeyh-mürit ilişkisinin oturtulmaya çalışıldığı bir yapıyla da yol yürüyemem" dedi.

MHP Burdur İl Başkanlığı görevini yürüten Gültekin Oktay`ın sağlık sebeplerini öne sürerek görevini bırakmasının ardından başkanlığa Mustafa Gün atandı. Yeni il başkanı ataması sonrası 8 ilçe başkanı geçtiğimiz günlerde partiden istifa ettiklerini açıklamıştı. Bugün ise Burdur`un Tefenni ilçesinin MHP`li Belediye Başkanı Ümit Alagöz partisinden istifa ettiğini duyurdu.

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, yaptığı açıklamada şunları söyledi;

"Kendimi bildim bileli kalbim üç hilalle beraber çarptı. Tefenni Ülkü Ocakları Başkanlığı, MHP Tefenni İlçe yönetim kurulu üyeliği ve başkan yardımcılığı, MHP Tefenni İlçe Başkanlığı`nın ardından 2014 yılından bu yana Tefenni Belediye Başkanlığı görevini sürdürmekteyim. Dolayısıyla ‘lider-teşkilat-doktrin` ilkeleriyle ilgili az çok fikir sahibi olduğumu düşünüyorum. Burdur`da yaşanan süreç herkesin malumudur. Burdur teşkilatında yaşanan bir gelişmeyle ilgili fikir beyan etmek, görüş sunmak teşkilatın bir ferdi olarak hakkımız olmakla, davamızın zarar görmemesi adına gayret göstermek de görevimizdir diye düşündüm. Hata etmişim, özür dilerim. Benim hayatımın davamız ve davamızın başarısı için geçmeyen bir günü dahi yoktu. Merak etmeyin ‘büyük dava adamı` rollerine girmeyeceğim. Ben bu teşkilatın en küçük tanesiyim. Kimsenin verdiği kararı eleştirmek, karşı çıkmak, fitne çıkarmak veya hainlik yapmak gibi bir niyetimin de olmadığını uzun uzun anlatmayacağım. İsteyen elbette istediği gibi düşünebilir. Tüm kamuoyunun hemfikir olduğu noktada, davamızın zarar görmemesi için mücadele vermenin adı ‘fitne` ise ‘hainlik` ise demek ki ben bu davayı ve teşkilatçılığı bilmiyorumdur. Özür dilerim. Şimdi, kendilerine ülkücü süsü verip, görev alamayınca, görevden alınınca, aday gösterilmeyince MHP`nin başarısız olması için MHP aleyhine çalışanlardan, partimizin rekabet ettiği partilerden olup bize hakaret edenlerden, iftira edenlerden ve bunlarla beraber olanlardan, Ocak dergisini bile almayanlardan, kamuoyunda haklarında tek bir olumlu kelime olmayanlardan, Genel Başkanın mitingine gelmeyip, çevrelerini de gelmemeleri konusunda telkin edenlerden, ülkücü geçinenlerden, ülkücülükten geçinenlerden davayı ve teşkilatçılığı öğrenmeye gayret edeceklere başarılar diliyorum. Ben bu kişi ve gruplardan davayı ve teşkilatçılığı öğrenemeyeceğim. Ben anılan şartlarda bu kişi ve gruplarla aynı yolu yürüyemem. Teşkilatımızın, davamızın zarar görmemesi adına gösterilen gayretin ‘fitne`, ‘hainlik` olarak nitelendirildiği, Türk töresine tamamen aykırı bir şekilde şeyh-mürit ilişkisinin oturtulmaya çalışıldığı bir yapıyla da yol yürüyemem."

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA