12 Ağustos 2025 Salı


16:13   ÇANAKKALE’DE YANGıN...EVI YANAN YURTTAŞLAR: "EVLERIMIZ DEĞIL HAYALLERIMIZ YANDı"   16:09   MASADA GERGINLIK: "BIZI ALANLARA İTMEYIN!"   16:05   İDARE MAHKEMESINDEN, OKUL BIRINCILIĞI ÖSYM’YE BILDIRILMEYEN ÜNIVERSITE ADAYı LEHINE YÜRÜTMEYI DURDURMA KARARı   14:53   TOROSLAR’DAN SÜRDÜRÜLEBILIR GELECEĞE DEV ADıM: "SıFıR ATıK PARKı" GELIYOR!   13:48   ÖZGÜR ÖZEL: ŞEHIT AILELERININ GÖZYAŞLARıNı SILMEK IÇIN O KOMISYONDA YER ALDıM   12:12   TARSUS BELEDIYESI’NDEN KıRSAL MAHALLELERE YOL DESTEĞI   11:25   TBB BAŞKAN VEKILI SEÇER’DEN SILIVRI’DE TUTUKLU BULUNAN BELEDIYE BAŞKANLARıNA ZIYARET   09:49   PERSEID METEOR YAĞMURU ZAMANı   09:43   ARPAÇBAHŞIŞ SAKINLERI KESINTISIZ İÇME SUYUNA KAVUŞTU   16:40   TBMM’DEKI KOMISYONDA GÖREV ALACAK YENI 3 ÜYE BELLI OLDU   16:39   ÇANAKKALE’DEKI ORMAN YANGıNA MÜDAHALE EDILIYOR   16:37   SıNDıRGı’DA AĞıR HASAR ALAN MARKETI TAHLIYE EDEN YURTTAŞ: “BURADA DEVLET YOK. HANI SEFERBERLIK, HANI YARDıM?”   15:55   TOROSLARIN ZİRVESİNDE YÖRÜK ŞENLİĞİ   15:06   İSRAIL’IN DÜZENLEDIĞI SALDıRıDA 5 GAZETECI HAYATıNı KAYBETTI   15:05   TUTUKLU ZEYDAN KARALAR’DAN, KENDISI IÇIN "ÖZGÜRLÜK YÜRÜYÜŞÜ" BAŞLATAN GENÇLERE TEŞEKKÜR   15:04   ÖZGÜR ÖZEL’DEN, EREN BÜLBÜL VE FERHAT GEDIK IÇIN ANMA MESAJı   15:02   CHP’LI KıŞ’TAN BAKAN URALOĞLU’NA TEPKI   15:01   CHP’LI TALAT DINÇER: "BU UYGULAMA, ANADOLU BASıNıNıN IDAM FERMANıDıR!"   08:59   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN SAÇ TASARıMı TUTKUNLARıNA ÜCRETSIZ KUAFÖRLÜK EĞITIMI   14:52   MıSıR’DAN CUMHURBAŞKANı SISI VE BAKAN FIDAN GÖRÜŞMESINE ILIŞKIN AÇıKLAMA  
 
     
   

Mersin Limanı önünden AK Parti iktidarına çağrı: "Gazze`ye insani yardımı TSK götürsün"


Anadolu Gençlik Derneği ve Saadet Partisi öncülüğünde bir araya gelen sivil toplum kuruluşları, İsrail`le ticareti sağlayan gemilerin Mersin Limanı`nı kullandığı gerekçesiyle liman önünde eylem yaptı.

 

Tarih : 3 Kasım 2024 Pazar 18:53   Okunma : 310

(ANKARA) - Anadolu Gençlik Derneği ve Saadet Partisi öncülüğünde bir araya gelen sivil toplum kuruluşları İsrail`le ticareti sağlayan gemilerin Mersin Limanı`nı kullandığı gerekçesiyle liman önünde eylem yaptı. 

Türkiye ile İsrail arasında ticaret yapıldığını belirten Anadolu Gençli Derneği, Saadet Partisi ve STK`lar Mersin Limanı önünde eylem yaptı. Eyleme Saadet Partisi Samsun Milletvekili Mehmet Karaman ve Hatay Milletvekili Necmettin Çalışkan da destek verdi.

İsrail`le ticaretin tamamen yasaklanmasını isteyen eylemciler ‘İsrail`le ticaret Filistin`e ihanet`, ‘Erdoğan şov yapma Filistin`e sahip çık`, ‘Katil İsrail işbirlikçi AKP` şeklinde sloganlar attı.

Eylemde konuşan Anadolu Gençlik Derneği Mersin Şube Başkanı Yasin Güngör, “Milli Gençlik olarak her birimiz Hamas`ız ve bu mücadelenin asli unsuruyuz” dedi.

Saadet Partisi Samsun Milletvekili Mehmet Karaman da, AKP iktidarına İsrail ile ticaretin kesilmesi çağrısında bulundu.

Karaman, Gazze halkına insani yardım malzemelerinin TSK`ya ait donanma ve askerlerin gözetiminde gönderilmesi için TBMM`den fezleke çıkarılmasını önerdi ve “Cumhurbaşkanı bu tezkereyi meclise getirirse biz de destekleriz” dedi.

Saadet Partisi Hatay Milletvekili Necmettin Çalışkan da, Türkiye`nin İsrail`e en fazla destek veren Müslüman ülke olduğunu ileri sürerek “Bu duruma son verilmeli” ifadelerini kullandı.

Eylemde bir grup, İsrail ve ABD bayrağı yakmak istedi. Ancak polis bayrak yakılmasına izin vermeyince polisle grup arasında arbede yaşandı. Gruptakiler bayrak yakmadan eyleme son verdi.

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA