9 Haziran 2025 Pazartesi


14:38   ÖZGÜR ÖZEL’DEN "MADLEEN" TEPKISI: “ARTıK -MıŞ GIBI YAPMANıN DEĞIL FILISTIN’E SAHIP ÇıKMANıN, İSRAIL’E HADDINI BILDIRMENIN ZAMANı”   14:08   TARSUS DOĞA PARKı, KURBAN BAYRAMı’NDA ZIYARETÇI AKıNıNA UĞRADı   12:02   FERDI ZEYREK’IN SAĞLıK DURUMU... BAŞHEKIM PROF. DR. TOPÇU: ’’İYI YÖNDE BIR GELIŞME YOK AMA NEGATIF YÖNDE DE BIR GELIŞME YOK’’   12:36   BÜYÜKŞEHIR, KURBAN KESIM HIZMETININ ARDıNDAN TEMIZLIK MESAISINDE    13:40   BAŞHEKIM TOPÇU’DAN FERDI ZEYREK’IN DURUMUYLA ILGILI AÇıKLAMA: "BAŞKANıMıZıN TÜM YOĞUN BAKıM TEDAVILERI OLMASı GEREKTIĞI GIBI DEVAM EDIYOR"   09:35   BÜYÜKŞEHIR İTFAIYESI KADROSUNU GENIŞLETIYOR   07:47   GÜROL AKBAŞ’DAN KURBAN BAYRAMı MESAJı   23:27   BAŞKAN ULAŞ YıLMAZ’DAN BAYRAM MESAJı: “BAYRAMLAR KARDEŞLIĞIMIZI PEKIŞTIRDIĞIMIZ ZAMANLARDıR”   23:25   BAŞKAN SEÇER’DEN BAYRAMDA GÜÇLÜ MESAJ: “İNADıNA HALK, İNADıNA BIRLIK!”   15:22   CHP’LI VEKIL GÜLCAN KıŞ’TAN KURBAN BAYRAMı MESAJı   14:23   TARSUS ŞEHIR MEZARLıĞı OTOPARKı TAMAMEN YENILENDI   14:12   MERSIN BISIKLET ŞEHRI OLMA YOLUNDA HıZLA İLERLIYOR   14:02   KDENIZ KAYMAKAMı VE BELEDIYE BAŞKAN V. ZEYIT ŞENER’DEN KURBAN BAYRAMı MESAJı   13:56   HAMIT KARıŞ: “BAYRAMDA PAYLAŞTıKÇA ÇOĞALAN DEĞERLERIN FARKıNDA OLALıM”   13:50   BAŞKAN ALI BOLTAÇ’TAN KURBAN BAYRAMı KUTLAMA MESAJı    13:14   BAŞKAN SEÇER, MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN ‘ALTıN KOVAN PROJESI DAĞıTıM TÖRENI’NE KATıLDı   01:01   CHP LIDERI ÖZGÜR ÖZEL HAKKıNDA SORUŞTURMA BAŞLATıLDı   22:59   HASAN TÜZÜN: “BAYRAMLAR, BIZI BIZ YAPAN DEĞERLERI HATıRLAMA ZAMANıDıR”   22:55   CHP’NIN GAZIOSMANPAŞA MITINGI... ÖZEL: ERDOĞAN’ıN GÖREVLENDIRDIĞI KIŞILER DARBEYI ASKER ÜNIFORMASıYLA DEĞIL SAVCı CÜBBESIYLE YAPMAKTADıR   21:40   İZMIR BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI ILE DİSK/GENEL-İŞ ARASıNDA TOPLU İŞ SÖZLEŞMESI İMZALANDı  
 
     
   

Google AdSense reklamlarıyla ilgili çok önemli uyarı


Google, bugün AdSense hesabına sahip olan kullanıcılarına önemli bir e-posta gönderdi. Google AdSense’te yapılacak iyileştirme ve yeniliklerin anlatıldığı e-postada bakın hangi değişikliklerin altı çizildi?

 

Tarih : 31 Mayıs 2019 Cuma 06:48   Okunma : 497

Google'dan AdSense hesabı olanlara gelen bilgilendirme mesajı şöyle:

Kullanıcıların reklamlara gösterdiği ilgiyi artırmanın en iyi yollarını ve reklamlarımızın nasıl performans gösterdiğini anlamak için ciddi yatırımlar yapıyoruz. Sonuç olarak biçimlerimiz sürekli güncelleniyor ve iyileştiriliyor. Sitelerinizde bu yeni reklam türlerinin gösterildiğini fark etmiş olabilirsiniz.

Reklamcılık ürünlerimizin modernleştirilmesi için sürekli yatırım yapmaya kararlıyız. Sonuç olarak daha önce kullandığınız veya yapılandırdığınız kimi AdSense özelliklerinde bazı önemli değişiklikler yapıyoruz. Reklamlar sekmeniz önümüzdeki haftalarda aşağıdaki değişiklikleri yansıtacak şekilde güncellenecek:
Reklam boyutları
Reklam birimlerinin oluşturulmasını ve yönetilmesini kolaylaştırdık. Tüm reklam birimleri daha fazla performans ve esneklik sağlamak için, mobil cihazlarda ve masaüstünde farklı ekran boyutlarına uyum sağlamak üzere varsayılan olarak Duyarlı biçimde oluşturulacak. Daha fazla özelleştirmeye ihtiyacınız varsa özel boyutlu reklam birimleri oluşturmaya devam edebileceksiniz.
Reklam türleri
Kullanıcı deneyimini daha da iyileştirmek ve pazarda sahip olduğumuz reklam havuzunu tam olarak yansıtmak için daha zengin reklam biçimlerine geçiş yaparak, yalnızca metin içeren veya yalnızca görüntülü reklam birimlerini kullanımdan kaldırıyoruz. Sonuç olarak, hesabınızdaki "Yalnızca metin reklamlar" ve "Yalnızca görüntülü reklamlar" reklam birimleri artık "Görüntülü reklamlar" olarak adlandırılıyor ve 2019'un başından itibaren tüm reklam türlerini yayınlayacak şekilde güncellenecek.
Metin reklam stilleri
"Metin ve görüntülü reklamlar" reklam birimleri için metin reklam stillerini kullanımdan kaldırıyoruz. Artık yeni reklam birimleriniz için reklam stilleri oluşturamayacaksınız. Yeni reklam birimleriniz Google tarafından optimize edilmiş metin reklam stiline sahip olacak. Bu özellik kullanımdan kaldırılırken, mevcut reklam stilleriniz de önümüzdeki aylarda Google tarafından optimize edilecek. Özelleştirme ve iyileştirilmiş kullanıcı deneyimi için sitenizde yerel reklamları kullanabilirsiniz.
"Hiç reklam yoksa" seçeneği basitleştiriliyor
Reklam ağımızın kalitesini ve güvenliğini artırmak, aynı zamanda AdSense ağına giren kötü amaçlı reklamların sayısını azaltmak için sürekli çalışıyoruz. Sonuç olarak "Hiç reklam yoksa" seçeneğini kaldırıyoruz. Bu seçenek yerine varsayılan olarak reklam alanı daraltılacak veya boş bir alan gösterilecek. Geçerli ayarınız bir renk veya başka bir URL ise bu ayar yakın zamanda güncellenecek ve yayınlanması durdurulacak. 
Denemeler 
Yukarıdaki değişikliklerin sonucu olarak eski reklam birimi ayar denemelerini de kaldırıyoruz. Tüm etkin reklam birimi denemeleri önümüzdeki haftalarda durdurulacak. Buna bağlı olarak Raporlar sekmesindeki deneme raporu da kaldırılıyor. Kaldırılmayan deneme türleri için toplu metriklere, deneme bilgileri sayfasından ulaşmaya devam edebilirsiniz.
Eşzamanlı kod
AdSense hesabınızda reklam kodu türünüzü eşzamanlı olarak değiştirme seçeneği artık kullanılamayacak. Eşzamanlı reklam koduna ihtiyacınız varsa bu kılavuzu kullanarak reklam kodunuzu manuel olarak güncelleyebilirsiniz.






Paylaş :
Etiketler :  Google, Adsense, hesabı

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA