11 Ağustos 2025 Pazartesi


14:52   MıSıR’DAN CUMHURBAŞKANı SISI VE BAKAN FIDAN GÖRÜŞMESINE ILIŞKIN AÇıKLAMA   14:50   TEOMAN MUTLU’DAN DIYANET’E ’HUTBE’ TEPKISI   15:28   ATAYMAN: BENDEN DUYMADıĞıM, GÖRMEDIĞIM, YAŞAMADıĞıM ŞEYLERI ANLATMAMı BEKLIYORLAR, HIÇBIR KANUN DıŞı ŞEYE RASTLAMADıM, HIÇBIR KANUNSUZ IŞE IMZA ATMADıM   15:22   CHP’LI EMIR’DEN BAKAN TUNÇ’A “İBB BORSASı” SORUSU: ADALET BAKANı DEĞIL MISIN, NIYE HAREKETE GEÇMEDIN?   15:21   MEZITLI BELEDIYESI’NDEN KADıNLARA DESTEK, EL EMEĞI EKONOMIYE DÖNÜŞÜYOR   12:25   YUMURTALıK’TA HER ADıMDA HIZMET VAR   10:59   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI’NIN MERCEK KURSLARı KADıNLARA UMUT VE EKONOMIK GÜÇ SAĞLıYOR   10:40   1 MILYAR TL’LIK KIRA SERTIFIKASı İHRACı BAŞARı İLE TAMAMLANDı   10:30   AKMİB’DEN TEMMUZ İHRACATıNDA 380,2 MILYON DOLARLıK PERFORMANS – BELÇIKA PAZARıNDA YÜZDE 803’LÜK REKOR ARTıŞ   09:30   TOPLU TAŞıMADA DEVRIM: KONFORLU VE UYGUN FIYATLı YOLCULUK"   01:02   ÖZGÜR ÖZEL’IN "İBB BORSASı" OLUŞTURDUĞUNU IDDIA ETTIĞI AVUKAT GÖZALTıNA ALıNDı   22:54   GÜLNAR’ıN EFSANE LEZZETI GERI DÖNDÜ: ATA NOHUT TENCERELERDE KAYNıYOR!   20:50   GAZETECI FATIH ALTAYLı’NıN YOUTUBE KANALıNA ‘MILLI GÜVENLIK VE KAMU DÜZENININ KORUNMASı’ GEREKÇESIYLE ERIŞIM ENGELI GETIRILDI   19:59   CHP MERSIN KADıN KOLLARı’NDAN SERT TEPKI: “KADıN CINAYETLERI MÜNFERIT DEĞIL, POLITIKTIR!”    15:17   EKREM İMAMOĞLU’NDAN IKTIDARA MURAT ÇALıK TEPKISI   15:16   ÖZGÜR ÖZEL’E SALDıRAN SELÇUK TENGIOĞLU’NUN TUTUKLULUĞUNUN DEVAMıNA KARAR VERILDI   15:14   MILLI DAYANıŞMA, KARDEŞLIK VE DEMOKRASI KOMISYONU’NUN IKINCI TOPLANTıSıNDA JAMMER ÖNLEMI   15:13   GÜLCAN KıŞ’TAN BAKAN GÖKTAŞ’A SORU ÖNERGESI TEPKISI   14:33   TARSUS’UN YOLLARı YENILENIYOR: 9 MAHALLEDE ASFALT YAMA ÇALıŞMASı   09:22   YENIŞEHIR BELEDIYESI’NDEN SÜRDÜRÜLEBILIRLIKTE ÖRNEK ADıM: ISO 50001 SERTIFIKASıYLA MERSIN’DE BIR İLK!  
 
     
   

CHP, Esenyurt`taki "Demokrasi Nöbeti"ni büyütüyor... Kayyum uygulaması için medya takip kurulu oluşturdu


Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer`in tutuklanarak yerine kayyum atanmasına karşı CHP`lilerin ilçede başlattığı Demokrasi Nöbeti 17 Kasım`dan itibaren bir aşama daha büyütülecek. CHP ayrıca kayyum uygulamaları ve Ahmet Özer hakkında yapılan sosyal medya paylaşımları dahil tüm iletişimi "medya takibi kurulu" ile izlemeye devam edecek. Parti, Esenyurt`ta yarım kalan belediye projeleri için de İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve ilçe belediyeleri olanaklarını devreye sokacak.

 

Tarih : 10 Kasım 2024 Pazar 07:52   Okunma : 427

İLEYDA ÖZMEN

(ANKARA)- Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer`in tutuklanarak yerine kayyum atanmasına karşı CHP`lilerin ilçede başlattığı Demokrasi Nöbeti 17 Kasım`dan itibaren bir aşama daha büyütülecek. CHP ayrıca kayyum uygulamaları ve Ahmet Özer hakkında yapılan sosyal medya paylaşımları dahil tüm iletişimi "medya takibi kurulu" ile izlemeye devam edecek. Parti, Esenyurt`ta yarım kalan belediye projeleri için de İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve ilçe belediyeleri olanaklarını devreye sokacak.

31 Mart seçimlerinde yüzde 49 oyla Esenyurt Belediye Başkanı seçilen Prof. Dr. Ahmet Özer geçen çarşamba sabaha karşı gözaltına alınıp tutuklanmış, yerine kayyum atanmıştı. Bunun üzerine CHP`liler ilçede başlattığı Demokrasi Nöbeti ile kayyum uygulamasını protesto etmeye başlamıştı. Parti kurmayları, Demokrasi Nöbeti eylemlerinin 17 Kasım`dan sonra "bir aşama daha büyütüleceği" bilgisini verdi. Planlamaların önümüzdeki hafta içinde MYK`da ele alınması ve kesinleştirilmesi öngörülüyor.

Parti kurmayları ayrıca, kayyum uygulamasının ve protestoların medyada nasıl yer aldığını da yakından takip ediyor. Esenyurt`a kayyum atanması, Ahmet Özer`in tutukluluğu ve yerel yönetimlere yönelik diğer anti demokratik uygulamaların yakından izlendiğini, kamuoyunun konuyla ilgili algısının sıkı takip edildiğini belirten kurmaylar, bunun için oluşturulan "medya takip kurulu" hakkında da bilgi verdi. Kurul, Esenyurt ve Özer hakkında sosyal medyadaki paylaşımlar dahil olmak üzere tüm iletişimi izleyip parti yetkililerine raporluyor. Partinin, ilçede kayyum ve belediyecilik üzerinden "yalanlar-gerçekler" başlığıyla broşür hazırladığı ve önümüzdeki günlerde dağıtmaya başlayacağı da edinilen bilgiler arasında. Ayrıca, avukatlar da her gün sabah, öğlen ve akşam cezaevine ziyarete giderek hem Ahmet Özer`i yalnız bırakmıyor hem de çalışmalar hakkında bilgilendirip görüş alışverişinde bulunuyor.

Esenyurt`un yarım kalan projeleri için diğer belediyeler devrede

Özer`in tutuklanması ve belediyeye kayyum atanmasının ardından seçim döneminde vaat edilen ve seçim sonrasında başlayan bazı belediye projeleri de yarım kaldı. CHP kurmayları, ilçede kayyumla birlikte duran bazı belediye projeleri için başta İBB olmak üzere diğer CHP`li ilçe belediyelerini işaret etti. Buna göre, diğer belediyeler Esenyurt`un projeleri için devreye girecek, inşaat ve asfalt faaliyetleri yarım bırakılmayacak. Bu çerçevede öncelikli olarak yarım kalan bir kreş inşaatı tamamlanacak, Haramidere Cemevi`nin temelinin atılması sağlanacak, mevcut konservatuvarın düzenlenmesi işi sürdürülecek, daha önce planlanan asfaltlama faaliyeti devam ettirilecek.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA